PDA

View Full Version : STALKER IS THE KING΄΄;

Mondeloxmm
24-03-2007, 01:10
Το νέο ατμοσφαιρικό παιχνιδι πιστεύω ότι θα είναι ΚΟΡΥΦΗ.
Απο video(youtube ) που ειδα μπορω να πω ότι είναι καλύτερο και απο το ΗΑLF-LIFE 2 .
-Tεραστια περιοχή για εξερεύνηση 30 τετραγωνικά χιλιόμετρα!!
(Τα οποία είναι ιδια σχεδον αναπαρασταση της αληθινής περιοχής)
-Εξαιρετικό ΑL (oi exθροί συνεργάζονται μεταξύ τους προσπαθούνε πχ να σε πλευροκοπήσουν)
-Καιρικά φαινόμενα εκπληκτικής πιστότητας (τα γραφικά είναι λίγο παλιάς τεχνολογίας αλλα υπερκαλύπτονται απο τα καιρικά φαινόμενα τα οποία είναι τα καλύτερα που έχουμε δει εως τώρα!!!)
-Καταστρέψιμο περιβάλλον (σε μεγάλο ποσοστό)

Το έχει παίξει κανείς ;

Mondeloxmm
24-03-2007, 02:11
Το νέο ατμοσφαιρικό παιχνιδι πιστεύω ότι θα είναι ΚΟΡΥΦΗ.
Απο video που ειδα μπορω να πω ότι είναι καλύτερο και απο το ΗΑLF-LIFE 2 .
-Tεραστια περιοχή για εξερεύνηση 30 τετραγωνικά χιλιόμετρα!!
(Τα οποία είναι ιδια σχεδον αναπαρασταση της αληθινής περιοχής)
-Εξαιρετικό ΑL (oi exθροί συνεργάζονται μεταξύ τους προσπαθούνε πχ να σε πλευροκοπήσουν)
-Καιρικά φαινόμενα εκπληκτικής πιστότητας (τα γραφικά είναι λίγο παλιάς τεχνολογίας αλλα υπερκαλύπτονται απο τα καιρικά φαινόμενα τα οποία είναι τα καλύτερα που έχουμε δει εως τώρα!!!)
-Καταστρέψιμο περιβάλλον (σε μεγάλο ποσοστό)

Το έχει παίξει κανείς ;

youtube http://www.youtube.com/watch?v=_1jfSrQ7dCc

apostolt
24-03-2007, 11:19
Καλυτερα γραφικα απο Half-Life δεν ειδα...τουλαχιστον δεν με εξεπληξαν και τοσο τα γραφικα που ειδα.

Mondeloxmm
24-03-2007, 13:22
Καλυτερα γραφικα απο Half-Life δεν ειδα...τουλαχιστον δεν με εξεπληξαν και τοσο τα γραφικα που ειδα.

Δεν είναι τα γραφικά που αναδεικνείουν ένα παιχνίδι!!!!
Φαίνεται πολύ καλύτερο απο ενα half-life 2 (σαν σύνολο)

Μπορείς να μιλας με ομάδες άλλων stalker (στρατιωτών ) στο παιχνίδι ,πρέπει να τρως αλλιώς θα πεθάνεις απο την πείνα(!!!!!!), τα πάντα ζούνε την ζωή τους γύρω τους ,δεν θα δείς κάτι τελείως ίδιο κάθε φορά που παίζεις το παιχνίδι!!!!,
8 διαφορετικά τέλη!!!.:046:

Έχει επίσης και καταπληκτικά κουτί και φοβερό manual απο ότι έχω δει σε εικόνες.!!!!:)

Mondeloxmm
24-03-2007, 14:16
Δεν είναι τα γραφικά που αναδεικνείουν ένα παιχνίδι!!!!
Φαίνεται πολύ καλύτερο απο ενα half-life 2 (σαν σύνολο)

Μπορείς να μιλας με ομάδες άλλων stalker (στρατιωτών ) στο παιχνίδι ,πρέπει να τρως αλλιώς θα πεθάνεις απο την πείνα(!!!!!!), τα πάντα ζούνε την ζωή τους γύρω τους ,δεν θα δείς κάτι τελείως ίδιο κάθε φορά που παίζεις το παιχνίδι!!!!,
8 διαφορετικά τέλη!!!.:046:

Έχει επίσης και καταπληκτικά κουτί και φοβερό manual απο ότι έχω δει σε εικόνες.!!!!:)

screenshots

steve_m
24-03-2007, 17:51
Μπορεις να ανεβασεις 1280Χ1024 in game screenshots και να βλεπουμε και τα fps με το fraps?

soulclaimer
24-03-2007, 21:31
Μπορεις να ανεβασεις 1280Χ1024 in game screenshots και να βλεπουμε και τα fps με το fraps?

Με 7900GT, Α64@3, 1gb ram και όλα φουλ μεσα απο το παιχνίδι στα 1280Χ1024(ΑΑ@2Χ AF@16X) πιανει μαξ σε κλειστούς χώρους 27fps
εξω είναι στα 18
στιγμιαία πάφτει και στα 5fps

Σαν παιχνίδι όμως είναι κορυφή.
3D Fallout στην ουκρανία.

_GaARa_
24-03-2007, 21:44
Μολίς το εβαλα και εγω και επαιξα λίγο.Το μονο που δεν μου αρεσε μπορω να πω
ειναι οταν σκοτώνεις τον αντίπαλο αυτος δεν πέφτει και τόσο ρεαλίστικα.
Αλλα κατα τα αλλα αρκετά καλο.Αντε καλο μας κάψιμο:046:

soulclaimer
24-03-2007, 21:45
Με τι παίζεις m8?

_GaARa_
24-03-2007, 21:50
Με τι παίζεις m8?

7600GS,prescot@3.9 ,1GB ram.Όλα high 1024x768 απο 30 μεχρι 17 fps απο όσο
ειδα στο fraps.

soulclaimer
24-03-2007, 21:54
Μπορείς να δοκιμάσεις 1280?
Έτσι για την ιστορία...

_GaARa_
24-03-2007, 22:09
Δοκιμασα για λίγο με 1280x1024 περιπου στα ίδια ητανε με full AF και AA 2x
Αλλα σε καμια σημεια επεφταν απότομα τα fps χωρις κάποιο ιδιαίτερο λόγο.
Το render το ειχα βάλει static για με τις άλλες επιλογες κολούσε.

MADKiller7
24-03-2007, 22:29
Tι συγκρινεται εντελως διαφορετικα παιχνιδια HalfLife με Stalker παρολο που ανοκουν στην ιδια κατηγορια fps,διαφορετικο σεναριο και μεγεθος ιστοριας,διαφορετικο gameplay.Πολυ καλα γραφικα και τα 2 παρολο που το ενα ειναι 3 ετων(και τα βρισκω πιο κορυφαια ακομα τα γραφικα του),το βασικο ειναι μακαρι το Stalker να ηταν ελαφρυ σαν το HL2.

Mondeloxmm
24-03-2007, 23:50
Με 7900GT, Α64@3, 1gb ram και όλα φουλ μεσα απο το παιχνίδι στα 1280Χ1024(ΑΑ@2Χ AF@16X) πιανει μαξ σε κλειστούς χώρους 27fps
εξω είναι στα 18
στιγμιαία πάφτει και στα 5fps

Σαν παιχνίδι όμως είναι κορυφή.
3D Fallout στην ουκρανία.

Ο χαρακτηρισμός σου 3d Fallout είναι τζετ :033: (οι χώροι έιναι πειστικότατοι με την πραγματικότητα)
κανείς σε μικρό σύστημα (gt6600 ,1gb πχ ) το δοκίμασε ;
Το είδα παιζει μια χαρα αν βγάλεις τα dynamic lightings

Snips
25-03-2007, 00:26
Tο game είναι "λίγο". Τζάμπα η αναμονή!

Mondeloxmm
25-03-2007, 00:56
Tο game είναι "λίγο". Τζάμπα η αναμονή!

Mίλα με επειχειρήματα και όχι έτσι.
Ειναι λίγο για αυτο και αυτό.
Και εγω μπορω να πω ότι είσαι μαλ...τι σημαίνει ότι είσαι;

Μόνο τα γραφικά δεν κάνουν απο μόνα τους ένα παιχνίδι ξέρεις.
:032:

Αντεκρουσε αυτα αν μπορείς .
1)Το παιχνίδι στηρίζεται σε αληθινες τοποθεσίες με φανταστική απεικονιση καιρού (Το ότι έκανε τόσο καιρο να βγει δειχνει ότι οι άνθρωποι σπιθαμη προς σπιθαμή απεικονίζανε το μέρος και αυτό τους αξίζει ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ)
2)Ατμόσφαιρα που κανένα άλλο παιχνιδι(fps μιλάμε πάντα) μέχρι τώρα δεν έχει δείξει
3)ΑI -εκπληκτικό
4) Ζωντανός κόσμος (εδώ είδα τον άλλο να παίζει κιθάρα!!! στο παιχνίδι) κατι σαν oblivion .
5) Γραφικά που σαν σύνολο με καιρικά φαινόμενα κτλ είναι πολύ ωραία

Δηλαδή το παιχνίδι είναι κατι μεταξύ οblivion ,πραγματικές τοποθεσίες και hl 2 εις την 7 .

Πες ότι δεν με άρεσε αλλιώς μίλα με επειχηρήματα .
Αν ειναι αυτο λίγο ασε ρε άνθρωπε τώρα.!!!

soulclaimer
25-03-2007, 03:47
Πάντως με Dx8 rendering που δοκίμασα με 8ΧΑΑ και 16ΧAF και ολα μαξ επιανε ~140 fps σε κλειστούς χώρους και 60 και πάνω έξω.
Νεράκι ουτε κολλήματα ουτε τίποτα.
HDR kills :(

shylock
26-03-2007, 02:20
Mίλα με επειχειρήματα και όχι έτσι.
Ειναι λίγο για αυτο και αυτό.
Και εγω μπορω να πω ότι είσαι μαλ...τι σημαίνει ότι είσαι;

Μόνο τα γραφικά δεν κάνουν απο μόνα τους ένα παιχνίδι ξέρεις.
:032:

Αντεκρουσε αυτα αν μπορείς .
1)Το παιχνίδι στηρίζεται σε αληθινες τοποθεσίες με φανταστική απεικονιση καιρού (Το ότι έκανε τόσο καιρο να βγει δειχνει ότι οι άνθρωποι σπιθαμη προς σπιθαμή απεικονίζανε το μέρος και αυτό τους αξίζει ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ)
2)Ατμόσφαιρα που κανένα άλλο παιχνιδι(fps μιλάμε πάντα) μέχρι τώρα δεν έχει δείξει
3)ΑI -εκπληκτικό
4) Ζωντανός κόσμος (εδώ είδα τον άλλο να παίζει κιθάρα!!! στο παιχνίδι) κατι σαν oblivion .
5) Γραφικά που σαν σύνολο με καιρικά φαινόμενα κτλ είναι πολύ ωραία

Δηλαδή το παιχνίδι είναι κατι μεταξύ οblivion ,πραγματικές τοποθεσίες και hl 2 εις την 7 .

Πες ότι δεν με άρεσε αλλιώς μίλα με επειχηρήματα .
Αν ειναι αυτο λίγο ασε ρε άνθρωπε τώρα.!!!

[εγώ συμφωνώ με τον snips.to παιχνίδι είναι *******.

1)για αυτό που έλεγες πραγματικές απεικονίσεις...........να σου θυμίσω το metal of honor (omaha beach)
2)θες ατμόσφαιρα παίξε farcry,fear (να ........ πάνω σου)
3)alfa γιώτα είχε πολύ καλο και το fear....farcry....
4)ζωντανός κόσμο έχουμε ξανασυναντήσει και σε αλλα παιχνίδια.και εννοώ αυτό που εννοείς.όχι όταν κανεις quick load όλοι οι κακοί να είναι στην ίδια θέση
5)θες να σου μιλήσω για γραφικά..........ψάξε το CRISIS............................................ ...................

και όταν κάνουμε post reply δεν βρίζουμε τον άλλον.μιλάμε πολιτισμένα και ήρεμα........και σκεφτόμαστε πριν πούμε κάτι

Mondeloxmm
26-03-2007, 15:49
[εγώ συμφωνώ με τον snips.to παιχνίδι είναι *******.

1)για αυτό που έλεγες πραγματικές απεικονίσεις...........να σου θυμίσω το metal of honor (omaha beach)
2)θες ατμόσφαιρα παίξε farcry,fear (να ........ πάνω σου)
3)alfa γιώτα είχε πολύ καλο και το fear....farcry....
4)ζωντανός κόσμο έχουμε ξανασυναντήσει και σε αλλα παιχνίδια.και εννοώ αυτό που εννοείς.όχι όταν κανεις quick load όλοι οι κακοί να είναι στην ίδια θέση
5)θες να σου μιλήσω για γραφικά..........ψάξε το CRISIS............................................ ...................

και όταν κάνουμε post reply δεν βρίζουμε τον άλλον.μιλάμε πολιτισμένα και ήρεμα........και σκεφτόμαστε πριν πούμε κάτι

Ευχαριστω που με επιβεβαιώνεςι "φίλε"
Αυτό ακριβώς θέλω να πω και εγώ ενω τα στοιχεία αυτα που λες τα βρίσκεις σε 4 άλλα παιχνίδια στο stalker τα βρίσκεις όλα σχεδόν σε ένα παιχνίδι.

Το να λέω ότι κοιτάξτε ενα παιχνίδι είναι λίγο χωρίς επειχηρήματα- όπως έκανε εκέινος που πας να υποστηρίξεις -είναι κομπλεξισμος .

Αυτοί που μας ακούνε ας βγάλουν τα συμπεράσματα τους.

Προτείνω όλους τους λάτρεις των fps να το δούνε έστω να το νοικιάσουνε.
Το παιχνίδι δεν παίζετε και σίγουρα είναι απο τα κορυφαία άν όχι το κορυφαίο που κυκλοφρούν

giorgos th.
26-03-2007, 15:55
παλληκαρι τελικα το εχεις παιξει το παιχνιδι ή οι αποψεις ειναι απο το video του youtube και απ`οσα εχεις δει στο net?

viper
26-03-2007, 16:38
Το game είναι single player και multi?
Το περιβάλλον και τα όπλα είναι του μέλλοντος ή της παρούσας εποχής?
Αν το βρω μπορεί και να το νοικιάσω να δω τι λέει.

shylock
26-03-2007, 20:23
Δεν μίλησε κανεις για κομπλεξισμό..................μονος σου τα λες αυτά.............

και όσο για το stalker,και μένα μου αρέσουν τα fps πολύ, αλλα όχι να μου λες ότι είναι καλο το stalker...................................υπάρχουν αλλα καλύτερα όπως το half life.ελαφρύτερο-πιο ωραία γραφικά-δεν περιμέναμε και πολύ-ΠΏΡΩΣΗ

υπάρχουν και αλλα καλά ξεκολλα με την @#$^@^

giorgos th.
26-03-2007, 20:56
το επαιξα κι εγω λιγο το παιχνιδακι...
Νταξ,ωραια γραφικακια,καλα τοπια αλλα σε καμια περιπτωση δεν μπορει να συγκριθει με το HL2..σε καμια..
και ειδικα στο gameplay...μου φανηκε καπως "παλιο" οσον αφορα τον τομεα αυτο..
κατωτερο των προσδοκιων τελικα..

MADKiller7
30-03-2007, 20:54
Να πω και γω την αποψη μου που το δοκιμασα,σε λιγο παει για απεγκατασταση,τσαμπα το κατεβαζα,μπορει σαν ιστορια να ειναι καλο,και ετσι πιστευω απο το σεναριο και reviews που ειδα,το gameplay δε μου αρεσε οπως και το πολυ παντρεμα με rpg.

Αν το ειχαν κρατησει πιο κοντα σε καθαρο FPS θα ηταν καλυτερο,τα γραφικα ενιωθα οτι ηταν απο λιγο παλιο FPS (1-2 ετων) ακομα και ανεβασμενα που τα ειδα,ακομα και το Riddick (παρομοια engine με το Doom) μου φανηκε πιο καινουργιο οπτικα.

Αν χρησιμοποιουσαν την Source της Valve και την εμπλουτιζαν με διαφορα στοιχεια (live καιρο και χρονο) οπως εκαναν με τη δικια τους τοτε θα ηταν παρα πολυ καλο.

Μου φανηκε λιγο για της καθυστερησεις που του εκαναν και λιγο μπροστα στα γραφικα του HL2 EP1 με την βελτιωμενη source.

Αυτα.

Mondeloxmm
02-04-2007, 17:55
Το game είναι single player και multi?
Το περιβάλλον και τα όπλα είναι του μέλλοντος ή της παρούσας εποχής?
Αν το βρω μπορεί και να το νοικιάσω να δω τι λέει.

:001:
Tα όπλα είναι του παρόντος απο μαχαίρι μέχρι και μπαζουκας.

SKYLOCK το έχεις παίξει το παιχνίδι με full γραφικα ρε άνθρωπε μου;
Ασχολήσου πάνω απο καμια ώρα και με full γραφικά και μετά έλα πες μου.
To έχεις παίξει και το θεωρείς κατώτερο του Halflife!!!!!!!!!!!

Το μόνο που μπορώ να πω ότι είναι καλύτερο το halflife 2 ειναι σε ένα βαθμό πιο πάνω τα γραφικά του και τίποτε άλλο.
(Ειμουνα λάτρης του half-life 2 αλλα μην λέμε και ότι θέλουμε)

Tο Stalker και καλύτερη αλληλεπίδραση έχει με το περιβάλλον και πολύ πιο πετυχημένη ιστορία απο το half-life και φυσικά πολυ ελευθερία.
Αυτό και αν είναι καινοτομία φίλε μου.
Κάνεις ότι θες στο παιχνίδι (απο ελευθερο κυνήγι έως σκοτωνω όποιον βρω:063: )

Η ατμόσφαιρα του πάλι μπορεί να συγκριθεί και πολλες φορες είναι καλύτερη και απο το doom που ειπε κάποιος.(Και εδω το doom καλυτερο οπτικά αλλα ως εκεί )

Δεν γνωρίζω αν το Crysis που έχει φοβερα γραφικα αν ειναι καλύτερο.
Πριν το δω αυτο δεν μιλώ.

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ;:032:

Αποψή μου πάντα και πιστεύω όχι η μοναδική

nikchris
02-04-2007, 18:09
Φιλε Mondelo εχεις αδικο.
Το παιχνιδι ειναι μια μ@λ@κια.
Ατμοσφαιρα? Επαιξα το Condemned + το F.E.A.R και θα μου πει το STALKER τι?
Γραφικα? Οταν σηκωνει ο αλλος το οπλο να στοχευσει το κανει λες και ειναι robot. Το ιδιο χαλια ειναι και οταν σκυβει/πηδαει.

ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΚΙΘΑΡΙΣΤΑ ΣΤΟ FPS ΜΟΥ?
Ασε που εχει αυτη τη μ@λ@#κια με το radiation και μου εχει σπασει τα @@.
Ασε που ειναι αδικαιολογητα βαρυ για τα γραφικα του.
Μια μουφα ειναι,για μενα,που θα ασχοληθω λιγο μεχρι να βγει καποιο αλλο της προκοπης
/me περιμενοντας το Crisis....

soulclaimer
02-04-2007, 20:45
εμένα τα μενού/inventory μου έφεραν σε Fallout.
Και επειδή είμαι και ιδιέταιρα συναισθηματικός (παναθεμα με), μου άρεσε.
Ισως να είναι χάλια σαν FPS για τους FPSάδες αλλά για μένα τον RPGα είναι καλό.

Ερώτηση: Αφού το Τσέρνομπιλ είναι στην Ουκρανία, πως στον κόρακα οι ουκρανοί στρατιώτες μιλάνε απταιστα ρωσικα με μοσχοβίτικη προφορά??
Μπορεί να μου το εξηγησει κάποιος αυτό??
Από το support της εταιρίας ανάπτυξης δεν έλαβα απάντηση.

steve_m
02-04-2007, 21:28
Ρωσικα μιλανε οι Ουκρανοι.

kallileo
02-04-2007, 22:45
Εγω περιμενα το παιχνιδι εδω και 4-5 χρονια οταν ειχα κατεβασει η alpha version του παιχνιδιου και μας ειχε πεσει το σαγονι....αν εβγαινε τοτε ισως να ηταν το κουφαιο fps ever...αλλα τωρα ειναι αμαρτια να το συγκρινουμε με το HL2.

regent
03-04-2007, 02:37
Ρωσικα μιλανε οι Ουκρανοι.

Οι Ουκρανοί μιλάνε ουκρανικά.... (http://www.omniglot.com/writing/ukrainian.htm)

soulclaimer
03-04-2007, 02:58
_-_-_-_-Οφφ τοπικ_-_-_-_-
Επειδή ακριβως ξερω πως οι Ουκρανοί μιλάνε ουκρανικά εθεσα το ερώτημα.
Μαλλον το ψάχνω πολύ όμως...
Εδώ πχ στο rainbow six οι αραβες τρομοκράτες έχουν βρετανική προφορά στα αγγλικά τους οταν συνενοούνται μεταξύ τους...
:D

steve_m
03-04-2007, 03:28
Εννοω οτι τα Ουκρανικα ειναι κατι "απο Ρωσικα" κατι σα διαλεκτος.
Ενας Ρωσος πχ με εναν Ουκρανο συννενοουνται αψογα,γιατι απλα μιλανε και οι δυο "ρωσικα".

MADKiller7
03-04-2007, 11:25
Σχετικα με τις γραφικαρες που λενε για το Stalker,εβαλες κανενας το cinematic mod στο HL2 να δει ΤΑ γραφικα και χωρις να θες PC απο την ESA.

Mondeloxmm
04-04-2007, 12:47
Φιλε Mondelo εχεις αδικο.
Το παιχνιδι ειναι μια μ@λ@κια.
Ατμοσφαιρα? Επαιξα το Condemned + το F.E.A.R και θα μου πει το STALKER τι?
Γραφικα? Οταν σηκωνει ο αλλος το οπλο να στοχευσει το κανει λες και ειναι robot. Το ιδιο χαλια ειναι και οταν σκυβει/πηδαει.

ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΚΙΘΑΡΙΣΤΑ ΣΤΟ FPS ΜΟΥ?
Ασε που εχει αυτη τη μ@λ@#κια με το radiation και μου εχει σπασει τα @@.

Ασε που ειναι αδικαιολογητα βαρυ για τα γραφικα του.
Μια μουφα ειναι,για μενα,που θα ασχοληθω λιγο μεχρι να βγει καποιο αλλο της προκοπης
/me περιμενοντας το Crisis....

MΗΝ ΛΕΤΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΓΙΑ ΑΣΠΡΟ :/
Τελευταια παρέμβαση απο εμένα
λόγια και
links
γιατί δεν μιλάω χωρίς επιχειρήματα όπως μερικοί εδώ μεσα!!

Εχεις ασχοληθεί καθόλου με το παιχνίδι και το κρίνεις ;
Εχεις δυνατό σύστημα για να δεις τα γραφικά του καταρχην η μόλις είδες τα γραφικα σε χαμηλές αναλύσεις είπες Α μωρέ μαλ@@@ ;

Το stalker χειρότερο απο το fear!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oxi ρε μεγάλε .
Το μόνο καλύτερο που έχει το fear ειναι τα γραφικά του.
Εδω έχεις επειχήρημα οχι να με λες ότι είναι καλύτερο σαν σύνολο.!!!!!!!

Μακραν το καλύτερο μέχρι στιγμής πάντα μιλαω(εχοντας παίξει ότι εχει βγει απο fps μέχρι τώρα σχεδον βλέπε, hallife 1,2 ,coynterstrike,halo 1/2 ,fear,farcry ,Medal of honor ,prey,doom ,doom3d, hexen1/2,castle of wolfstein) το Stalker που το μόνο που ιστερεί θα έλεγα είναι ότι χρειάζεται μια καλή κάρτα γραφικών >=200 ΕυRO για να δείξει πολύ ωραίο.

FPS που να συνδιαζει καλα γραφικά, πολυ καλή ατμόσφαιρα, αχανες περιβάλλον,πιστότητα περιβάλλοντος με το πραγματικό ,Εξαιρετικό AL(Aρκει να δεις τι σκαρφίζονται οι εχθροί κάθε φορά ,καθε μάχη ειναι πραγματική πρόκληση) , ευχαίρια κινησης (κανεις στην κυριολεξία ότι θες),δεν υπάρχει μέχρι τώρα.

Σαν Φανατικός λάτρης του half-life 2 που είμουν δεν μπορώ να πω την πραγματικότητα όμως.
Τo stalker το τονίζω με όλα στο full (ΑΑ ,ΑNISOTROPIC,hdr) ανετα τα βαζει με το H2 .
Περα απο αυτο είναι και σε ολα τα άλλα στοιχεία του καλύτερο πως να το κάνουμε
Kαλύτερο ΑL , μεγαλύτερο σαν μεγεθος 3 τουλαχιστον φορες , αν αναζητείς ελευθερία εδω θα την βρεις,αλληλεπιδραση με τους αλλους (trading,quests,οχι γραμικκό)

FPS -ΓΟΥΣΤΟΖΙΚΟ:115:

Οπως προανάφερα δεν ξερω για το crysis ας βγει και τα ξαναλέμε.
Διαβαστε και καμια κριτικη!!!!!!!!!!!!!!!!
(και παλι το 8 ειναι λίγο για ενα τετοιο παιχνίδι)
http://www.bit-tech.net/gaming/2007/03/19/stalker_review/6.html
http://www.gamespot.com/pc/action/stalker/review.html
http://www.gameover.gr//forum/viewtopic.php?t=1768&start=15&sid=8e04f1643eaabb5af6e9394566a100f7#img_9974

Ευτηχώς που δεν τα λέω μονο εγω αυτά :-/

Painkiller
07-04-2007, 00:50
Μολις τερμάτισα το παιχνίδι (με το αληθινο τέλος).

Κατα την γνώμη μου απο τα καλυτέρα που κυκλοφόρησαν-ουν.
Για μένα έχει εξίσου καλό και πιο ένδιαφέρον scenario απο το half life 1-2.(Aυτο έχει να κάνει επειδή τα πράγματα εξέλίσονται σε ''αληθινές τοποθεσίες'').

Μήν το κρίνεται μόνο σαν FPS, είναι η συνολική μίξη FSP kai RPG στοιχείων που το κάνει φανταστικό.

τα γραφιικά δεν είναι high-end αλλά αρκετά κοντά.

Δώστε σημασία στο storyline αυτο είναι η πεμπτουσία του παιχνιδιού.

Όντως υπάρχουν πολλα bugs όπως λανθασμένα respawn αντιπάλων, σε κάποια δυσβατα σημεία η ραδιενέργεια δεν φέυγει απο πάνω σου,
επαναλαμβανομενα quest.

Ενοχλητικά αλλα ρεαλιστικά θεωρω το aiming και το κολλήμα του όπλου.

Εμένα προσωπικά μου η ατμόσφαιρα μου θυμηζει λιγο το fallout 1-2 σε FSP.

Τα τέλη εξαρτόνται απο πολους παράγοντες.
Υπάρχουν 2 αληθινά απο τα οποία το 1 είναι καλό
και 5 ψέυτικα όλα κακά.

για τα αληθινά πρέπει να ολοκηρωθει ο find shrelok quest.

Για τα υπόλοιπα στον μονολιθο αναλογως με την πορεια του παίχτη μες το παιχνίδι.

Τα τέλη υπάρχουν και στο youtube αλλα καλλύτερα μετα τον τερματισμο του παιχνιδιου.

Αν θέλετε να βρείτε μόνοι σας όλες τις εκδοχές τέλους τότε για τα 4 (2 καλα και 2 κακα) σώστε το παιχνιδι στο red forest πριν πάτε για chernobyl.

Για τα άλλα 2(κακα) πρέπει να παίξετε απο την αρχή.

Για μένα δεν αξιζει βρήκα τα 3(2 καλα και 1 κακο) και τα άλλα τα έιδα απο youtube.

ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΚΙΘΑΡΙΣΤΑ ΣΤΟ FPS ΜΟΥ

ποιος σου είπε ότι είναι FPS σού???

Τι έγινε ρε παιδιά όλοι οι φανακοί FPSαδες στην ελλάδα μαζέυτηκαν, Δέν έχω δει να θάβουν έτσι τέτοιο αξιοπρεπές παιχνίδι.

Όσοι θέλουν να παιξουν καθαρο FPS έχουν Δίκιο αλλά δεν φταιει το παιχνίδι για αυτό.(Hl2 rules)

Mondeloxmm
08-04-2007, 03:18
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Για μένα έχει εξίσου καλό και πιο ένδιαφέρον scenario απο το half life 1-2.(Aυτο έχει να κάνει επειδή τα πράγματα εξέλίσονται σε ''αληθινές τοποθεσίες'').

Μήν το κρίνεται μόνο σαν FPS, είναι η συνολική μίξη FSP kai RPG στοιχείων που το κάνει φανταστικό.

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Πες τα ρε άνθρωπε μπράβο :028: και έιναι κριμα γιατί το έχουνε αδικήσει πιστεύω το παιχνίδι ,ιδικότερα ο ξένο τύποs.

Εχω διαβασει σε αρθρο ότι θα βγάλουνε και mod το οποίο θα επεκτείνει την ήδη υπάρχουσα περιοχή σε ακόμη μεγαλύτερη

http://stalker.filefront.com/ <------Eχει πολύ ωραίο υλικο εδω.

Καλο Πασχα.

arcor
08-04-2007, 22:32
Μολις τερμάτισα το παιχνίδι (με το αληθινο τέλος).
Δώστε σημασία στο storyline αυτο είναι η πεμπτουσία του παιχνιδιού.
Όντως υπάρχουν πολλα bugs όπως λανθασμένα respawn αντιπάλων, σε κάποια δυσβατα σημεία η ραδιενέργεια δεν φέυγει απο πάνω σου,
επαναλαμβανομενα quest.
Ενοχλητικά αλλα ρεαλιστικά θεωρω το aiming και το κολλήμα του όπλου.
Εμένα προσωπικά μου η ατμόσφαιρα μου θυμηζει λιγο το fallout 1-2 σε FSP.
Τα τέλη εξαρτόνται απο πολους παράγοντες.
Υπάρχουν 2 αληθινά απο τα οποία το 1 είναι καλό
και 5 ψέυτικα όλα κακά.
για τα αληθινά πρέπει να ολοκηρωθει ο find shrelok quest.
Για τα υπόλοιπα στον μονολιθο αναλογως με την πορεια του παίχτη μες το παιχνίδι.
Τα τέλη υπάρχουν και στο youtube αλλα καλλύτερα μετα τον τερματισμο του παιχνιδιου.
Αν θέλετε να βρείτε μόνοι σας όλες τις εκδοχές τέλους τότε για τα 4 (2 καλα και 2 κακα) σώστε το παιχνιδι στο red forest πριν πάτε για chernobyl.
Για τα άλλα 2(κακα) πρέπει να παίξετε απο την αρχή.
Για μένα δεν αξιζει βρήκα τα 3(2 καλα και 1 κακο) και τα άλλα τα έιδα απο youtube.
ποιος σου είπε ότι είναι FPS σού???
Τι έγινε ρε παιδιά όλοι οι φανακοί FPSαδες στην ελλάδα μαζέυτηκαν, Δέν έχω δει να θάβουν έτσι τέτοιο αξιοπρεπές παιχνίδι.
Όσοι θέλουν να παιξουν καθαρο FPS έχουν Δίκιο αλλά δεν φταιει το παιχνίδι για αυτό.(Hl2 rules)
Το τελείωσα κι εγώ.(με το κακό τέλος).Αλλά θα το ξαναπαίξω...Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.Αξιοπρεπές παιγνίδι δεν είναι για "θάψιμο".Σίγουρα έχει μειονεκτήματα αλλά και ποιο game δεν έχει?Πάντως το σενάριό του είναι πολύ καλό.

MADKiller7
09-04-2007, 13:25
Eιπα να του ξαναδωσω μια ευκαιρια,τελικα ειναι καλυτερο με το Realistic mod,πιο πολυ dmg απο τις σφαιρες κλπ,στο λινκ πιο πανω το βρηκα.Αυτο παντως που μου αρεσει ειναι ο καιρος...αυτο που δεν μου αρεσει οτι παει σφαιρα αλλα με το static lighting,πολυ πιο ωραιο το dynamic αλλα......@$$#%

edit
Οταν παθαινει δηλητηριαση απο ραδιενεργεια,πως γινεσαι καλα?Μια φορα το επαθα απο εναν αλλον Stalker που μιλησα,μια αλλη φορα σε κατι χαλασματα την δευτερη φορα που περασα,την πρωτη που εμεινα και παραπανω ωρα εκει δεν επαθα τιποτα,πως ειναι δυνατον αυτο ρε παιδια.Ολο στη βοτκα το ριχνω αλλα μονο περα δωθε παω μετα απο λιγο....

Mondeloxmm
12-04-2007, 23:40
Ολο στη βοτκα το ριχνω αλλα μονο περα δωθε παω μετα απο λιγο....

:005: LOL
Aυτή η βότκα καλή να μην έχει όμως και καμιά μπήρα !!!!!

Ερχεται και add-on με !!!!!!!!Επέκταση της ήδη υπάρχουσας περιοχής!!!!!!(χώρια τα mods βλέπε transport mod).:068: :068:

MADKiller7
12-04-2007, 23:46
Βελτιωθηκα,τα εμαθα τωρα,πολυ κερδος βρε παιδι μου ομως να δω που θα ξοδεψω τοσα ρουβλια μεσα στη Ζone.Τελικα ειναι καλα αλλα με μερικα mods οπως το reality mod.

Το παραπονο μου (οπως και πολλων) θα μπορουσαν να μη το κανουν να σερνεται,στην παρουσιαση του παιχνιδιου το 2003 ειχε τα ιδια γραφικα,αρκετα παραπανω αλληλεπιδραση με το περιβαλλον,οδηγουσες οχηματα,και το κυριοτερο ηθελε τις τοτε high end καρτες,καμια 9700-9800 δηλαδη,στις σημερινες θα πετουσε.

xenakisdap
14-04-2007, 13:44
Ρε παιδιά εγώ έχω 7600gs 1,5 Gb RAM επεξεργαστή 3,0GHz και το παιχνίδι σέρνεται! Τι φταίει?

MADKiller7
14-04-2007, 15:30
Εγω παντως βρηκα μια καλη λυση οπου εχω ελαχιστη πτωση στην ποιοτητα,καλυτερη ταχυτητα και ειναι στο object lighting,στο dynamic δε το βαζω γιατι ο driver που εβαλα κανει γραμμες τις σκιες,αμα καποιος με Χ1800?? θελει βοηθεια ας ποσταρει να του δωσω οδηγιες.FPS δε ξερω ποσα βγαζει αλλα παιζεται ανετα οσο και το static lighting.

steve_m
14-04-2007, 16:46
Ρε παιδιά εγώ έχω 7600gs 1,5 Gb RAM επεξεργαστή 3,0GHz και το παιχνίδι σέρνεται! Τι φταίει?

7600 και μονο 1GB ram.

cakrit
23-04-2007, 08:19
Ας πω κι εγώ την άποψη μου μετά το τέλος του παιχνιδιού (Με 3 από τους 8 τρόπους).
Για μένα το παιχνίδι πραγματικά είναι λίγο σχετικά με το ότι περίμενα μετά από τόση αναμονή.
Φυσικά δεν συμφωνώ με τους προηγούμενους που το έβγαλαν "πατάτα".
Βλέπω ακόμα πολλοί να κρίνουν παιχνίδια από τα γραφικά τους.. Τί να τα κάνω τα γραφικά όταν πχ το παιχνίδι διαρκεί 10 ώρες και δεν πρόκειται να το παίξω παρα μία μόνο φορά? Τί να τα κάνω τα γραφικά όταν οι αντίπαλοι έχουν ΑΙ σαν ραδίκια.
Για μένα αυτό που έπρεπε να γίνει είναι όποσδήποτε πολύ περισότερα side-quest. Επίσης θα ήταν καλό να υπάρχει κάποιος λόγος να υπάρχουν τα χρήματα... Τελείωσα το παιχνιδι χωρίς πρακτικά να αγοράσω τπτ.. Εκτός από τροφή και πολύ σπάνια med-kits.

Το παιχνίδι όμως έχει κάποιες κορυφαίες ιδέες: για μένα πχ το inventory με τον περιορισμό των 50κιλών είναι κορυφή.. όπως επίσης και η αναλογία stamina-βάρος... Ίσως πολλούς να τους εκνευρίζει. αλλά έχετε δοκιμάσει να τρέξετε με 50 κιλά πάνω σας??? Επιτέλους και λίγος ρεαλισμος (ναι δεν μπορείς να κουβαλάς 1.000 σφαίρες γιατί έχουν βάρος). Το ΑΙ πραγματικά είναι πάρα πολύ καλό, όχι όμως τόσο όσο αναφέρθηκε παραπάνω (να δω σε ποιό παιχνίδι ο αμυνόμενος θα μένει καλυμένος μέχρι να κάνει ο επιτιθέμενος κίνηση)
Αρνητικό θα χαρακτήριζα επίσης το respawn τως αντιπάλλων .. είναι λίγο τραγικό να πρέπει να καθαρίζω την ίδια περιοχή 50 φορές. Αρνητικό επίσης το οτι ακόμα και τα καθαρά sniper rifles δεν έχουν διόπτρα με zoom (ούτε τα κυάλια)
Κακό στοιχείο επίσης είναι το οτι παρόλο που διαφημίζεται για το οτι μπορείς να παίξεις stealth εγώ το βρήκα αδύνατο (αλήθεια που είναι τα όπλα με σιγαστήρες ?? εγώ ένα μπιστόλι βρήκα μόνο).

Τέλος αυτό που με εξέπληξε ευχάριστα ήταν αρχικά η μάχη. Το να πέφτω σαν τσουβάλι τοσο έυκολα στην πρώτη μάχη μου είχε λείψει.

Για μένα είναι μία πάρα πολύ καλή προσπάθεια στην οποία όμως η πιστή αναπαράσταση των χώρων μάλλον στέρησε χρόνο και δεν άφησε να δουλευτεί το gameplay. όσο έπρεπε.. Το καλό είνια οτι με αυτόν τον κόσμο που ήδη έχουν φτιάξει ένα expansion μπορεί να κάνει πραγματικά θάυματα.

Mondeloxmm
03-05-2007, 23:38
Ας πω κι εγώ την άποψη μου μετά το τέλος του παιχνιδιού (Με 3 από τους 8 τρόπους).
Για μένα το παιχνίδι πραγματικά είναι λίγο σχετικά με το ότι περίμενα μετά από τόση αναμονή.
Βλέπω ακόμα πολλοί να κρίνουν παιχνίδια από τα γραφικά τους.. Τί να τα κάνω τα γραφικά όταν πχ το παιχνίδι διαρκεί 10 ώρες και δεν πρόκειται να το παίξω παρα μία μόνο φορά? Τί να τα κάνω τα γραφικά όταν οι αντίπαλοι έχουν ΑΙ σαν ραδίκια.
Για μένα αυτό που έπρεπε να γίνει είναι όποσδήποτε πολύ περισότερα side-quest. Επίσης θα ήταν καλό να υπάρχει κάποιος λόγος να υπάρχουν τα χρήματα... Τελείωσα το παιχνιδι χωρίς πρακτικά να αγοράσω τπτ.. Εκτός από τροφή και πολύ σπάνια med-kits.

Το παιχνίδι όμως έχει κάποιες κορυφαίες ιδέες: για μένα πχ το inventory με τον περιορισμό των 50κιλών είναι κορυφή.. όπως επίσης και η αναλογία stamina-βάρος... Ίσως πολλούς να τους εκνευρίζει. αλλά έχετε δοκιμάσει να τρέξετε με 50 κιλά πάνω σας??? Επιτέλους και λίγος ρεαλισμος (ναι δεν μπορείς να κουβαλάς 1.000 σφαίρες γιατί έχουν βάρος). Το ΑΙ πραγματικά είναι πάρα πολύ καλό, όχι όμως τόσο όσο αναφέρθηκε παραπάνω (να δω σε ποιό παιχνίδι ο αμυνόμενος θα μένει καλυμένος μέχρι να κάνει ο επιτιθέμενος κίνηση)
Αρνητικό θα χαρακτήριζα επίσης το respawn τως αντιπάλλων .. είναι λίγο τραγικό να πρέπει να καθαρίζω την ίδια περιοχή 50 φορές. Αρνητικό επίσης το οτι ακόμα και τα καθαρά sniper rifles δεν έχουν διόπτρα με zoom (ούτε τα κυάλια)
Κακό στοιχείο επίσης είναι το οτι παρόλο που διαφημίζεται για το οτι μπορείς να παίξεις stealth εγώ το βρήκα αδύνατο (αλήθεια που είναι τα όπλα με σιγαστήρες ?? εγώ ένα μπιστόλι βρήκα μόνο).

Τέλος αυτό που με εξέπληξε ευχάριστα ήταν αρχικά η μάχη. Το να πέφτω σαν τσουβάλι τοσο έυκολα στην πρώτη μάχη μου είχε λείψει.

Για μένα είναι μία πάρα πολύ καλή προσπάθεια στην οποία όμως η πιστή αναπαράσταση των χώρων μάλλον στέρησε χρόνο και δεν άφησε να δουλευτεί το gameplay. όσο έπρεπε.. Το καλό είνια οτι με αυτόν τον κόσμο που ήδη έχουν φτιάξει ένα expansion μπορεί να κάνει πραγματικά θάυματα.

:->
MΠΡΑΒΟ .Μαζί σου
Το expansion ποιο εννοείς αυτό;->>>>>http://www.chernobylreborn.shareguitar.org/index.php

Για τον άνθρωπο που είπε οτι στην 7600gs ,εχω την 6600gt και με full εκτός απο το γρασίδι μου τρέχει αρκετά καλα (o/c ).
Με 7600gs και να μην σου τρέχει τουλάχιστον καλα!!!!!

Necro{Demon}
03-05-2007, 23:46
Επειδή το παιχνίδι ήταν 5 χρόνια στην ανάπτυξη η μηχανή γραφικών έμεινε λίγο πίσω. Έχει κυκλοφορήσει ένα shader mod που προσθέτει πολλά καλούδια στα γραφικά, χωρίς να επιβαρύνει το σύστημα, ίσα ίσα λένε για αυξήσεις στα fps ακόμα και 20%. Παραθέτω αυτό το κομμάτι μάζι με λινκ από το guru3d.com
It's a 75KB download yet the Float32 modification for S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernoby has been released this morning, which beefs up the already impressive graphics in GSC Game World's first-person shooter.

This small mod adds full reflection vector calculations, better bump mapping, real specular effects! All this detail improvement costs nothing in framerate and you will get 20% better framerate than before if not more! Shadows are soft and no longer jagged and the overall graphical quality has been vastly improved.

Download - http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1627

To get started!

1. If you have the gamedata files unpacked into the stalker directory, then you need to back them up in the case you need to remove these shaders.
2. Unpack the contents of this zip archive to the root directory for stalker! For example...

C:\program files\THQ\STALKER\....

The file structure within this zip file MUST be kept intact or it will not work, period.

3. You may need to change your FSGAME.LTX file. the second line that says something about gamedata location, change the false there to true if they aren't both true. You'll understand once you see it.

viper
04-05-2007, 10:23

Εγώ 2 φορές το έχω παίξει και μου αρέσει πολύ μέχρι στιγμής.
Σχετικά με τον σιγαστήρα, βρήκα πιστόλι με σιγαστήρα εκεί που σκοτώνεις στην αρχή τους 4 bandits που είναι έτοιμοι να καθαρίσουν ένα άτομο που ψάχνεις.Μιλάμε για πολύ αρχή.
Σχετικά με τα fps.Με την 7600gt και όλα στο full για 1024 ανάλυση και με Dynamic Lighting, είχα 30-40 fps.Επειδή όμως διάβασα σε άρθρο σχετικά με κάρτες γραφικών ότι το dynamic lighting δεν υποστηρίζεται σωστά σε αυτό το game από τις κάρτες με directx 9 και άρα δε χρειάζεται να το έχεις πάνω από το static, το άλλαξα και πήγα στα 50-60 fps.Ωστόσο βλέπω ξαφνικά κάποια περιέργα σπασίματα, σα να φορτώνει κάτι που και που.Βλέπω τα fps να πέφτουν απότομα και μετά φορτώνουν ξανά σφαίρα στα νορμάλ επίπεδα.Αλλά τι φορτώνει με 2 gb Ram...:074:

soulclaimer
04-05-2007, 11:03
Σχετικά με τα fps

http://www.3dnews.ru/_imgdata/img/2007/03/30/44886.gif
http://www.3dnews.ru/_imgdata/img/2007/03/30/44888.gif

Σε turbo pascal το εγραψαν το dynamic lighting mode?

Necro{Demon}
04-05-2007, 12:06

Αχαχαχαχα τρομερό!

Για αυτό σας λέω να εγκαταστήσετε το mod απο πάνω απλά κάνει το game καλύτερο μόνο στα γραφικά προσθέτει κάτι καλούδια ΚΑΙ βελτιώνει τις επιδόσεις.

beisnikos_spi
04-05-2007, 13:57
Εμένα δεν μου άρεσε πάντως, το έκανα uninstall..

Necro{Demon}
04-05-2007, 14:36
Εμένα δεν μου άρεσε πάντως, το έκανα uninstall..

το παιχνίδι η το mod ?

viper
04-05-2007, 15:14
Για αυτό σας λέω να εγκαταστήσετε το mod απο πάνω απλά κάνει το game καλύτερο μόνο στα γραφικά προσθέτει κάτι καλούδια ΚΑΙ βελτιώνει τις επιδόσεις.

Θέλω να το δοκιμάσω το Mod.Οι επιδόσεις και τα fps αυξάνονται τόσο πολύ και στο dynamic και στο static lighting?Αν ναι, τότε το ξαναενεργοποιώ χαλαρά το Dynamic, αφού θα παίζει μια χαρά από 40+ fps.

Raziel5
04-05-2007, 15:17
έχει αλλάξει το θέμα συζητήσεις πια αλλα εμενα παιδιά δεν μου πολυάρεσε το game αν και χάρηκα που αντί να δω στην αρχή στα λόγος όχι για μια ακόμα φορα meant το be played by nvidia αλλα με ATI

MADKiller7
04-05-2007, 16:45
Παιδια εχω ενα προβλημα με το mod,το παιχνιδι παιζει μονο σε static πια παρολο που το εχω βγαλει και επανεφερα τα αρχικα αρχεια.Ξεκιναει το splash screen και μετα χανεται χωρις να ξεκιναει και ουτε μεσα στο task manager τρεχει το exe μετα απο αυτο.Καμια λυση?

beisnikos_spi
04-05-2007, 19:48
το παιχνίδι η το mod ?
το παιχνίδι καλέ, ποιο mod? :P

Necro{Demon}
05-05-2007, 00:50
Παιδια εχω ενα προβλημα με το mod,το παιχνιδι παιζει μονο σε static πια παρολο που το εχω βγαλει και επανεφερα τα αρχικα αρχεια.Ξεκιναει το splash screen και μετα χανεται χωρις να ξεκιναει και ουτε μεσα στο task manager τρεχει το exe μετα απο αυτο.Καμια λυση?

uninstall/install το game σβήνοντας μετά το uninstall οποιοδήποτε save αρχείο κτλ μπορεί να υπάρχει σε documents φάκελο...

MADKiller7
05-05-2007, 01:25
Φτιαχτηκε μετα απο πολλες δοκιμες,σβηνεις τον φακελο shaders μεσα απο το gamedata και το αρχειο C:\Documents and Settings\all users.windows\documents\stalker-shoc\user.ltx το οποιο ξαναφτιαχνεται μονο του επειδη ξαναρυθμιζεις τα γραφικα.Αυτο ισχυει για οσους βαλανε το mod αυτο http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1627 και τους δουλευει το παιχνιδι μονο στο static.

MADKiller7
10-05-2007, 00:37
Eρωτησουλα,στο chernobyl με το που μπαινεις στο φαρδυ τον δρομο προς το τελος σας την πεφτει ο στρατος και οι monolith?Πηρα ενα exo-skeleton αλλα μαλλον θα γυρισω με την SEVA suit γιατι με αυτη τρεχω για ωρες και μαλλον θα χρειαστει εκει.

Το secret lab το εχει βρει κανεις?

hurin
10-05-2007, 07:19
Έβαλα το παιχνίδι να το δοκιμάσω. Ωραία γραφικά, φαινόταν ενδιαφέρουσα η υπόθεση, όμως δεν είχε stealth! Το παράτησα στην πρώτη αποστολή....

viper
10-05-2007, 10:08
Έβαλα το παιχνίδι να το δοκιμάσω. Ωραία γραφικά, φαινόταν ενδιαφέρουσα η υπόθεση, όμως δεν είχε stealth! Το παράτησα στην πρώτη αποστολή....

Stealth εννοεις σε στυλ Thief ή Splinter Cell?
Γιατί ακριβώς τέτοιο στυλ δεν είναι, αλλά με πολύ προσπάθεια μπορείς να φας αρκετό κόσμο με το μαχαίρι ή με το πιστόλι με σιγαστήρα με 1 βολή στο κεφάλι.
Αλλά και πάλι αν περίμενες τέτοιο game, έπρεπε να διαβάσεις κανένα review πρωτού ασχοληθείς καν μαζί του, αφού δεν είναι στο στυλ που γουστάρεις.

Μπορεί να μου πει κάποιος που το έχει παίξει, τι γίνεται με τον χρόνο εκπλήρωσης των αποστολών και με τα χρήματα?Χάνω πολλά λεφτά από τα rewards.Εκπληρώνω τον σκοπό 1 αποστολής και μετά επειδή περνάει αρκετός χρόνος, χωρίς να πάω να πάρω τα λεφτά, αυτό βγάζει task failed.Αυτό γιατί συμβαίνει?Τι χρονικό περιθώριο έχω να κάνω και άλλα πράγματα μέχρι να γυρίσω να πάρω τα λεφτά?Αλλά είναι βλακεία αυτό.Έχεις φτάσει στο διάολο και σου λέει άσε την εξέλιξη του παιχνιδιού και γύρνα ξανα στα ίδια μέρη για να πάρεις λεφτά.
Και αυτά τα λεφτά τα χρειάζεσαι κάπου?Μέχρι στιγμής δεν έχω ξοδέψει φράγκο.Και έχω και 2 κουστούμια και έχω βρει και ωραία οπλάκια.Που τα χρειάζεσαι τα λεφτά?

JimmyFox
13-05-2007, 03:35

Αυτές τις μετρήσεις πως ακριβώς της βγάλανε? Πολύ χαμηλά μου φαίνονται τα frames.
Σύμφωνα με 2 timedemo που έτρεξα βγάζω average γύρω στα 60fps με την Χ1950ΧΤΧ στα 1600x1200 & Full Dynamic Lighting.

MADKiller7
13-05-2007, 10:08
Μπορεί να μου πει κάποιος που το έχει παίξει, τι γίνεται με τον χρόνο εκπλήρωσης των αποστολών και με τα χρήματα?Χάνω πολλά λεφτά από τα rewards.Εκπληρώνω τον σκοπό 1 αποστολής και μετά επειδή περνάει αρκετός χρόνος, χωρίς να πάω να πάρω τα λεφτά, αυτό βγάζει task failed.Αυτό γιατί συμβαίνει?Τι χρονικό περιθώριο έχω να κάνω και άλλα πράγματα μέχρι να γυρίσω να πάρω τα λεφτά?Αλλά είναι βλακεία αυτό.Έχεις φτάσει στο διάολο και σου λέει άσε την εξέλιξη του παιχνιδιού και γύρνα ξανα στα ίδια μέρη για να πάρεις λεφτά.

Κατω απο τον τιτλο των tasks εχει ημερομηννια και ωρα,του παιχνιδιου,δηλαδη αμα λεει οτι απομενουν 5 ωρες,ειναι 5 του παιχνιδιου καπου 30-45 λεπτα κανονικα.Να παιρνεις αποστολες που ειναι κοντα σε περιοχες ωστε να μη τρεχεις απο εδω και εκει η να παιρνεις 1-2 quest καθε φορε.Με τα λεφτα αγοραζεις οπλα,σφαιρες,στολη,το επιδιορθωνεις (αν βαλεις το αναλογο patch κια αυτο θελει χρηματα),βαζεις καποια εχτρα στα οπλα.Πχ εγω ειχα μαζεψει 145000 ρουβλια και σταματησα να παιρνω σφαιρες απο τα πτωματα,αγοραζα μονο AP απο τους traders μαζι με οτι αλλο χρειαζομουν.Υπ οχιν εγω ειχα το reality enchancent patch,και εκει σχεδον ολα εχουν 2πλασια τιμη επομενως δε βγαζεις ευκολα τα λεφτα,κανονικος scavenger ειχα γινει για να τα μαζεψω.

Παντως τελικα μου αρεσε πολυ σαν παιχνιδι,λιγο με χαλαει με τις απαιτησεις,προτεινω να βαλετε το 1.0003 patch-update του παιχνιδιου,το κανει πιο ελαφρυ (ναι περιεργως).Εγω θα το ξαναρχισω αφου τελειωσω μια συγχωνευση απο 5-6 Mods που μου αρεσαν αλλα δεν δουλευουν ολα μαζι.

dellman
13-05-2007, 23:28
Tο θέμα ξανανοίγει. Όποιο οφφ τοπίκ σχόλιο θα αντιμετωπιστεί με καλοκαιρινή άδεια 7 ημερών

cabrinha
14-05-2007, 00:20
Μπορει καποιος να μας πει καποια καλα μοντς για το παιχνιδι και τι περιπου κανουν αυτα?

Περασα πατς για 1.0.0.3 και μετα λυπης διαπιστωσα οτι δεν παιζουν τα σωσμενα... Ειναι δυνατον αυτο το πραγμα?

viper
14-05-2007, 12:05
Το patch τελικά πρέπει να κάνει δουλειά μόνο για παλιές κάρτες.Γιατί τώρα τα βλέπω τα πράγματα 1 χαρά στην 7600gt.
Και για τις αποστολές, άμα τις χάνεις, σε επηρεάζει κάπου?
Τα λεφτά τελικά όλο και κάπου παίζουν ρόλο.Χτύπησα 1 ****** στολή από τον τρελό επιστήμονα, που ήθελε πολύ χρήμα, οπότε πάλι καλά που είχα κάτι στην άκρη και ξεφορτώθηκα και αρκετά κιλά βάρους, αφού κάνει ότι κάνουν 2 στολες που είχα χωριστά.

Necro{Demon}
14-05-2007, 12:11
Μπορει καποιος να μας πει καποια καλα μοντς για το παιχνιδι και τι περιπου κανουν αυτα?

Περασα πατς για 1.0.0.3 και μετα λυπης διαπιστωσα οτι δεν παιζουν τα σωσμενα... Ειναι δυνατον αυτο το πραγμα?

το mod για τα γραφικά που έδωσα στην αρχή και βοηθάει πολύ

cabrinha
14-05-2007, 12:43
Εντυπωσεις απο τον τομεα των επιδοσεων.

Με την εκδοση 1 του παιχνιδιου και περασμενο το patchακι του Necro{Demon} δεν ειδα καποια διαφορα. Επαιζα με static lighting και τις υπολοιπες ρυθμισεις στο medium.

Mε περασμενο το 1.0.0.3 patch ειδα μεγαλη διαφορα. Πλεον ,αν και με static ακομα, ολες οι αλλες ρυθμισεις ειναι στο μαξιμουμ εκτος απο τον antialiasing που το βαζω στο 2ο επιπεδο. Αλλα και με aa στο φουλ παλι παιζει μια χαρα αλλα μου δινει την αισθηση ωρες ωρες του motion blur.

Μενει να δοκιμασω τωρα το πατσακι ξανα να δω αν προσφερει κατι επιπλεον.

Τα παραπανω ειναι σε αναλυση 1024*768 με τον υπολογιστη της υπογραφης (cpu λογω ζεστης στα 192*12 με 1.67ν).