View Full Version : Ubuntu 4.10...?
CaptainMorgan
06-11-2004, 16:09
Το έχει δοκιμάσει κανείς?Τι λέει?
Το έχει το Pcmag.
Ξέρει κανείς πως τα πάει με τα ελληνικά?(το κλασικό πρόβλημα που έχω με τις μικρές διανομές που δεν βλέπουν καθόλου τα αρχεία με τίτλους στα ελληνικά....)
Η πλάκα είναι ότι κάτω από το όνομα του Έλληνα μεταφραστή υπάρχουν 2 'Μακεδόνες" μεταφραστές.....( σε σχέση και με άλλο thread του forum)
http://www.ubuntulinux.org/wiki/TranslationTeam/view?searchterm=greek
Εχω ενα σκληρο και θα το βαλω πανω τωρα.
Αν τα καταφερω θα απαντησω. Ελπιζω να πανε ολα καλα.
Ειμαι πολυ περιεργος να δω πως ειναι και αν ειναι καλα.
circular
15-11-2004, 00:45
Δεν το χω δοκιμάσει ούτε βάζω διανομές απο περιοδικά (συνήθως είναι αρκετά παλιές). Η επομενη διανομή που θα βάλω είναι Fedora 3 που κατέβασα προχτες και για να το δοκιμασω και αν δε μ'αρεσει θα περάσω Slackware
Λοιπον το εβαλα χτες και δεν μπορεσα να το τρεξω. Δεν μπορουσε να ανοιξει το graphical interface αν καταλαβα καλα.
Εκανε 15 λεπτα περιπου για την εγκατασταση χωρις κανενα προβλημα. Αλλα μεσα δεν μπηκα. Ελληνικα κατα 99% εχει γιατι στην εγκατασταση με ρωτησε.!! Αυτα.
Εννοειται οτι μαλλον εκανα εγω κατι λαθος και δεν φταιει το linux.
Λοιπον το εβαλα χτες και δεν μπορεσα να το τρεξω. Δεν μπορουσε να ανοιξει το graphical interface αν καταλαβα καλα.
Εκανε 15 λεπτα περιπου για την εγκατασταση χωρις κανενα προβλημα. Αλλα μεσα δεν μπηκα. Ελληνικα κατα 99% εχει γιατι στην εγκατασταση με ρωτησε.!! Αυτα.
Εννοειται οτι μαλλον εκανα εγω κατι λαθος και δεν φταιει το linux.
Δεν σου σήκωνε τον Χ ή δεν φόρτωνε το KDE (Gnome ή τι άλλο έχει). Σε command line σε έβγαλε να κάνεις logon σαν root?
Σε μια γρήγορη απόπειρα να το εγκαταστήσω έκανε το ίδιο πρόβλημα και σε μένα. Δεν σήκωνε τα X. Δεν το πολυέψαξα όμως. Έβαλα τα Mandrake 10.1
CaptainMorgan
16-11-2004, 02:20
To cd δεν είναι live?Η διανομή πάντως είναι η τελευταία, δεν είναι παλιά.
Μόνο gnome έχει από όσο κατάλαβα από το site.
Αν σε κάποιον πετύχει η εγκατάσταση ας μου πει ρε παιδιά τι γίνεται με τα ελληνικά
(μέσα στο λειτουργικό, όχι στην εγκατάσταση)
γιατί έχω βαρεθεί να δοκιμάζω διανομές με κακή ή ανύπαρκτη υποστήριξη ελληνικών...(πλην suse και mandrake φυσικά). Δυστυχώς μου είναι απαραίτητα για την επεξεργασία εγγράφων.
Βάλε τα Mandrake 10.1
Για desktop είναι πάρα πολύ καλά και έχουν πολύ καλή υποστήριξη Ελληνικών.
Ναι αυτο ακριβως εγινε. Δεν φορτωνε το Χ και με εβαζε να κανω login.
Εβαλα κωδικους εβαλα username, ολα τα εβαλα αλλα τιποτα. Τωρα εχω τον δισκο στην ακρη με το linux.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.