View Full Version : Αστα τα vista baby!!!!
Mondeloxmm
08-04-2007, 03:11
Εχω τα winxp και θελω να βαλω τα vista (premium ή ultimate μια απο τις δυο θά διαλέξω)
Το θέμα είναι το eξής
θα βαλω αυτην την καρτα http://www.trustedreviews.com/graphics/review/2006/10/19/Sapphire-X1950-Pro/p8 και ακόμη 1gb ,απο ενα που εχω τώρα.
Για εκείνους που έχουνε wista πως τους "τρέχουν";
Exω ακούσει ότι σέρνονται ακόμη και σε καλά μηχανήματα!!!!!!
Όποιος γνωρίζει ας πει:039:
Whiteyez
08-04-2007, 03:22
Πές μας την σύνθεση του pc αν θές..
Εγώ που έχω τα vista σε laptop (Acer 5673) δεν σέρνεται τίποτα, όλα σχεδόν όπως τα xp..
soulclaimer
08-04-2007, 03:50
Σε Α64 3700 SD@3-2X512MB@540MHz-7900GT@590/850-WD250KS και βιστα ultimate 32bit
δεν σερνονται αλλά καταναλώνουν σταθερά ~40% της ραμ μου.
Eιτε με τα eye candy ειτε χωρίς αυτά.
Για επιδόσεις, λιγο που κοιταξα με ΑQM3, 3dmark, roseta είναι ~20-30% χαμηλοτερα απ ότι στα XP.
Πιστευω πως φταινε oι ενα σωρό ρημαδοδιεργασίες που εκτελούνται καθώς και οι drivers
Γενικά είναι όπως τα XP, αν τα είχε βγάλει η FisherPrice.
lazarosleon
08-04-2007, 10:34
Καλημερα, χρονια πολλα και χριστος ανεστη καταρχας.
Σε μενα στο μηχανημα μου(αυτο στην υπογραφη), που το θεωρω δυνατο αρκετα, νομιζω πως δεν σερνονται τα Βιστα αλλα τελικα μετανιωσα για την αγορα τους. Οχι θεμα συμβατοτητας αλλα δεν ειναι το MUST που μπορουν να δωσουν στο μηχανημα. Το νιωθω πως εχει πολλααααα να δωσει ακομα. Παντως στα ΧΡ εγραφα σιντι, κατεβαζα ιντερνετ, ειχα 2 μσν ανοιχτα, επαιζα παιχνιδι και δεν κολαγανε οπως τα βιστα που τρωνε κατι φλας δυνατα.
Mondeloxmm
08-04-2007, 20:07
Πές μας την σύνθεση του pc αν θές..
Pentium 3 Mhz,
1 gb ram (+1 θα βάλω οσονούπω)
350 Watt τροφ.
Εχω την παλια 660gt βαζω την Sapphire 1950 512 pro.
Aυτα :->
η "παλιά" σου ειναι η 6600GT , ετσι;
μια χαρά πάει με τα vista, οπως και άλλες χειρότερες. Δεν χρειάζεσαι άλλη κάρτα (Για το OS λεω. Αν θελεις παραπάνω απόδοση σε πολυ νεα παιχνιδια, οκ, αλλαξε τη)
Σε γενικές γραμμές αυτα που εχεις ήδη, σε καλύπτουν για απλή χρήση Vista, με ενεργό και το Aero, και ολα τα εφέ: εφαρμογές internet, γραφείου, και παιχνιδια όχι τερατώδη/πολυ νέα παιχνίδια (αυτα που με XP, και 1Gb RAM, ζητάνε και επιπλέον virtual memory απο το δίσκο).
Για εφαρμογές desktop, θα πήγαινε καλύτερα αν ειχες 2-πήρυνη cpu.
Για παιχνίδια, θα πιάσει τόπο το +1 Gb ram.
η vga σου δεν ειναι ο πιό αδύναμος κρίκος.
IMO άλλαξε και τροφοδοτικό... 350W και noname όπως καταλαβαίνω...
Και φαντάζομαι πως εννοείς Pentium στα 3GHz και όχι Pentium III...
Έπαιξα λιγο με τα Vista και διαπίστωσα πως ναι μεν ειναι ωραία εμφανησιακά, αλλά αυτό έχει μεγάλο κόστος σε... κατανάλωση ("τρώει" μονίμως από 35-46% της μνήμης!!!!). Χώρια που είχα προβλήματα και με διάφορα games (όχι και τόσο παλιά), ενώ και οι drivers παρουσιάζουν μικρο (ή μεγαλό) προβλήματα - ειδικά οι Catalyst 7.3. Κατ' εμέ δεν είναι ακόμα η ώρα τους. Αν είναι δλδ να πρέπει να δώσεις ένα σωρό χρήμα για να τρέχεις τα vista "αερα" (κατ' εμέ 4 Gb μνήμη για αρχή και αλλαγές βέβαια σε cpu, mobo κλπ), τότε ευχαριστώ, δεν θα πάρω. Είπαμε υπάρχει συμμαχία ms-hardware houses, αλλά όχι και έτσι ρε παιδιά.
Lovermanah
21-05-2008, 23:40
Exω ακούσει ότι σέρνονται ακόμη και σε καλά μηχανήματα!!!!!!
Όποιος γνωρίζει ας πει:039:
φίλε μου έχω vista από τον σεπτέμβρη στο Pc μου και πάει γα***ντας το συστημα :033: :001:
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.