PDA

View Full Version : Προβλημα με υποτιτλους...

erazer
08-11-2004, 18:09
Ενω εχω κανει τις απαραιτητες διαδικασιες και ενω εχω βγαλει το τελικο αρχειο με το clone dvd2 το οποιο αρχειο οταν το ανοιγω απο τον σκληρο με το win dvd5 Εχει κανονικα υποτιτλους ,οταν το γραφω σε dvd δεν εμφανιζονται με τιποτα σαν να μην υπαρχουν.Οτι υποτιτλους και να βαλω απο αγγλικα μεχρι κινεζικα.Καμια ιδεα......

maddoctor
08-11-2004, 18:25
Ενω εχω κανει τις απαραιτητες διαδικασιες και ενω εχω βγαλει το τελικο αρχειο με το clone dvd2 το οποιο αρχειο οταν το ανοιγω απο τον σκληρο με το win dvd5 Εχει κανονικα υποτιτλους ,οταν το γραφω σε dvd δεν εμφανιζονται με τιποτα σαν να μην υπαρχουν.Οτι υποτιτλους και να βαλω απο αγγλικα μεχρι κινεζικα.Καμια ιδεα......

Που το βλέπεις το dvd, σε επιτραπέζιο μηχάνημα ή στο pc?Έχεις ορίσει εξ αρχής τι υπότιτλους να έχει (απο οτ κεντρικό μενού)!? Υπάρχουν dvd που μόνο έτσι ενεργοποιου΄νε τους υπότιτλους. :108:

erazer
08-11-2004, 19:07
Και στο pc και σε dvdplayer ακριβως το ιδιο κανει.Οχι δεν εχω βαλει μενου.Λες να ειναι αυτο.Θα το δοκιμασω thanks..

erazer
08-11-2004, 20:10
Και εχεις και δικιο.Ολα οκ.

maddoctor
09-11-2004, 10:50
Και εχεις και δικιο.Ολα οκ.

Στο είπα γιατί και εγώ την είχα πατήσει έτσι με την ταινία Terminator.Μέσα από την ταινία δεν με άφηνε να βάλω υπότιτλους, ήταν κλειδωμένη η λειτουργία.Έπρεπε να τους είχα ορίσει από το κεντρικό μενού για να τους βλέπω.Αν και δεν καταλαβαίνω το γιατί, δυστυχώς υπάρχουν εταιρίες που το κάνουν :104: :(