PDA

View Full Version : Windows Vista

akoylini
14-04-2007, 14:55
παιδιά καλησπέρα σας,έχω μια απορία και οποιος γνωρίζει ας μου πει,αγόρασα ένα νέο notebook και είχε μέσα τα windows vista home basic ,όμως έχουν εγκαταστήσει και διαφορα αλλα προγράμματα στο notebook που δεν μου χρειάζονται,η ερώτηση μου είναι πως μπορώ να κάνω καθαρή εγκατάσταση τον vista,το λέω γιατί δεν μου έχουν δώσει κάποιο cd με τα vista,μονο ένα αυτοκόλλητο έχει το notebook με το serial number τον vista.

tristeno
14-04-2007, 15:07
Κάνε απλά απεγκατάσταση των περιττών προγραμμάτων.

akoylini
14-04-2007, 15:11
οχι δεν με ενδιαφερει κατι τετοιο,με ενδιαφερει να κανο καθαρη εγκατασταση

NGF
14-04-2007, 15:11
Το notebook τι cd ακριβως ειχε μαζι?Αν δεν εχεις καποιο cd πως να τα ξαναβαλεις?Ο μονος τροπος ειναι να βρεις τα αρχεια με αλλους τροπους...να τα γραψεις σε dvd και install και μετα στο activation να βαλεις το serial number που εχει πανω το notebook για να εισαι και νομιμος

akoylini
14-04-2007, 15:15
δεν έχει κανέναν cd,αλλα μονο recovery image που περιέχει όμως εκτος τον vista και τα προγράμματα μέσα,που σημαίνει ότι αν κάνω επαναφορά του image τότε θα μπούν και τα προγράμματα μέσα πράγμα που δεν θέλω.

tristeno
14-04-2007, 15:16
Θα έχει recovery partition για να μπορείς να επαναφέρεις πίσω στο εργοστασιακό setting (πιο καθαρή δεν γίνεται παρά μόνο αν αγοράσεις ΟΕΜ έκδοση των vista).
Μην μου πεις μόνο ότι μιλάμε για Acer!

akoylini
14-04-2007, 15:19
όχι μιλάμε για Hp Dv9312ea.
Νομίζω βρήκα μια λύση και θα το δοκιμάσω.
έχω επίσης τα vista ultimate original ,θα τα εγκαταστήσω και στη επιλογή ποια version θέλω θα βάλω τα home και μετά θα βάλω το serial number που έχει το laptop.

tristeno
14-04-2007, 15:34
Μεγάλη φασαρία για το τίποτα.
Το βασικό είναι να κάνεις τα recovery cd's πρώτα. Μετά πειραματίσου όσο θέλεις (και αντέγραψε τον φάκελο swstetup κάπου γιατί θα ψάχνεσαι για οδηγούς-δεν υπάρχουν όλοι για κατέβασμα από το site της εταιρείας)

tacticalcube138
14-04-2007, 17:46
Με τις πρακτικές τους μας οδηγούν στην πειρατία.
Μετά είμαι εγώ ο παράνομος;

tristeno
14-04-2007, 18:02
?
Αν δεν είχαν επιλογή απεγκατάστασης να το καταλάβω.