View Full Version : DualDisc (CD/DVD) hybrids
http://www.highfidelityreview.com/images/artwork_03.jpg
Η μουσική βιομηχανία έχει ένα νέο όπλο κατά της πειρατείας.Το νέο υβριδικό CD/DVD.Έτσι ένα δισκάκι έχει μέσα μουσική video και όλα αυτά που θα κάνουν τον υποψήφιο αγοραστή να το πάρει! Όμως το πολυσυζητημένο format που τόσο καιρό διαφημίζεται, φαίνεται να έχει πολύ περισσότερα προβλήματα συμβατότητας απότι θα περίμενε κανεις!Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο παρακάτω άρθρο (http://www.digitalmerging.la/archives/2004/11/dualdisc_technology_has_multiple_problems.html)
maddoctor
09-11-2004, 14:44
Διαβάζοντας και το άρθρο του τυπά και βλέποντας τα όσα προβληματα αντιμετώπισε δεν νομίζω ότι θα κρατήσει για πολύ στην αγορά.Εξάλου τι να κάνω ένα cd/dvd που δεν θα μου παίζει καθόλου!? Δεν θα πάω τότε στην λεγόμενη "black power" να πάρω ένα που θα μου δουλεύει, παρόλο που ξέρω ότι κανονικά είναι παράνομο αυτό που λέω.... :102: :085:
Πρέπει απο κάπου να βγάλουν και οι καημένοι οι μαύροι το ψωμί τους. Γιατί να δώσω τα λεφτά μου σε κάποιον πλούσιο που δεν ξέρει τι έχει και να αφήσω τον ταλαίπωρο μετανάστη-νέγρο να πεινάει?
Γιατί να δώσω τα λεφτά μου σε κάποιον πλούσιο που δεν ξέρει τι έχει και να αφήσω τον ταλαίπωρο μετανάστη-νέγρο να πεινάει?
Χωρίς καμμία διάθεση υποστήριξης των εν λόγω κυρίων: Μία άποψη θα ήταν: Με την αγορά πληρώνεις και τον δημιουργό και του δίνεις την δυνατότητα να συνεχίσει το έργο του.
Αλλά ας μην αρχίσουμε καλύτερα αυτή την συζήτηση.....
Hemispasm
10-11-2004, 00:08
Αλλά ας μην αρχίσουμε καλύτερα αυτή την συζήτηση.....Ναι καλυτερα οχι :)
Επιστρεφοντας στο αρχικο θεμα το οτι τα media αυτα εχουν προβληματα συμβατοτητας ηταν και ειναι καπως αναμενομενο. Επισης αναμενομενη ειναι και η αδιαφορια των εταιριων για το εν λογω θεμα - το εχουν ηδη επιδειξει με προυπαρχουσες προστασιες που ειχαν προβληματα οχι μονο συμβατοτητας αλλα προκαλουσαν δυνητικα και βλαβη στους υπολογιστες των καταναλωτων-πελατων τους (drive locks etc)
Δυστυχως δεν εχει πεσει στα χερια μου καποιο hybrid CD/DVD ως τωρα και δεν εχω καμια διαθεση να πληρωσω για κατι που δε θελω για να το δοκιμασω οπως το παιδι που εγραψε το αρθρο. Btw θα προτιμουσα να ανεφερε σε ποιες ακριβως συσκευες δοκιμασε το εν λογω μεσο.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.