View Full Version : προβλημα στα win ME με Drivers
Σε ένα pc που έτρεχε win ME πήγα να βάλω το usb flash και μου ζήτησε να εγκαταστήσει drivers. επειδή δεν είχα το cd μαζί μου πάτησα ακύρωση. Οταν ξανασυνέδεσα το flashακι ούτε το αναγνώριζε ούτε τίποτα. Εγκατέστησα τα drivers apo to CD, τα εβξαλα και τα ξαναβαλα αλλά τπτ. Πώς διορθώνεται αυτό?
Στη registry είδα οτι έχει κάποιες καταχωρήσεις με το όνομα του flash αλλά δεν με άφηνε να τις σβήσω ούτε σε safe mode.
:100:
Για πηγαινε στο device manager και δες αν έχει προσθέσει κάποια συσκευή. αν ναι σβήσε την, κάνε reboot και ξαναδοκίμασε.
Πάντως θα ήθελα να εκφράσω την συμπαράστασή μου σε όσους δουλέυουν Win ME (ειδικά την Ελληνική version) που παίζει να είναι και το χειρότερο λειτουργικό που έπεσε ποτέ στα χέρια μου.
Αν εχει την συσκευη με ερωτηματικο στο device manager, επελεξε reinstal drivers.
OK ευχαριστώ. Μόλις βρεθώ στο γραφείο θα δοκιμάσω (μάλλον αύριο πια). Πάντως πήρα τηλ. και μου είπε οτι δεν δείχνει κάτι σχετικό. θα πάω αύριο να δοκιμάσω το δικό μου να δούμε...
πολύ χειρότερα ακόμα και από τα '98SE. Κολλάν κάθε μισή ώρα χωρίς λόγο, συνεχώς προβλήματα.....καμία σχέση με τα Win2k που έχω
Καλά όλα αυτά αλλά αυτός που έχει τα ΜΕ δεν μπορεί να βάλει κάτι άλλο γιατι τρέχει κάτι περίεργα ιατρικά και δεν έχει$$$ να πάρει τις εκδόσεις (που απαιτούν και νέο hardware) οπότε πρέπει να λύσουμε το πρόβλημα.
Στο device manger dδεν βγάζει τπτ σχετικό. Καμιά ιδέα (που μάλλον θα δοκιμάσω αύριο βέβαια)
Καλά όλα αυτά αλλά αυτός που έχει τα ΜΕ δεν μπορεί να βάλει κάτι άλλο γιατι τρέχει κάτι περίεργα ιατρικά και δεν έχει$$$ να πάρει τις εκδόσεις (που απαιτούν και νέο hardware) οπότε πρέπει να λύσουμε το πρόβλημα.
Στο device manger dδεν βγάζει τπτ σχετικό. Καμιά ιδέα (που μάλλον θα δοκιμάσω αύριο βέβαια)
δλδ δεν φαίνεται τπτ στο device manager για την συσκευή? Τώρα με System Restore δεν λέει τίποτα ε?
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.