View Full Version : Online Gaming....που πως πότε και με τι?
Λοιπόν , καλές οι αποστολές και οι πίστες αλλά άλλο πράγμα το online ..
Λοιπόν 4 πράγματα..
1. Πείτε καλά online παιχνίδια . Καλό το UT αλλά η ποικιλία δεν έβλαψε κανέναν.
2. Πόσοι , ποιοί και που παίζουν τετοια ''πράγματα του Διαόλου'' που λένε και οι γιαγιάδες....
3. Πότε θα οργανωθούμε να φτιάξουμε μια clan , έστω ομάδα ή το λιγότερο να κανονίσουμε ώστε να παίξουμε μαζί για τον χαβαλέ της υπόθεσης... :068:
4. Πότε θα πάμε σε Ιντερνετ καφε για επιτόποιο νταβαντούρι.....
Ακούω βρεεε.... απανταχού gameάδες ενωθείτε!!
Υ.Γ. Είμαι πορωμένος με το UT κάθε βράδυ ξημερώνομαι online στους servers της ClanSDA ( sniper) με το username Greek. :109:
1. mohaa...πολυ μαρεσει...
2. δεν συνηθιζω...παιζω λαν βλεπεις...(+ pstn)
3. Σωστος
4. ΜΕΣΑ...κανονιστε..
Μεγαλη πωρωση το NFSU.... Εχω ξημερωθει πολλες φορες για παρτη του... Επισης γινεται να το παιξεις και σε λαν με ενα patchaki εκει να δεις πωρωση...
Ξεχασα το counter strike...All time classic πιστευω ε?
Λοιπόν 4 πράγματα..
2. Πόσοι , ποιοί και που παίζουν τετοια ''πράγματα του Διαόλου'' που λένε και οι γιαγιάδες....
3. Πότε θα οργανωθούμε να φτιάξουμε μια clan , έστω ομάδα ή το λιγότερο να κανονίσουμε ώστε να παίξουμε μαζί για τον χαβαλέ της υπόθεσης... :068:
Υ.Γ. Είμαι πορωμένος με το UT κάθε βράδυ ξημερώνομαι online στους servers της ClanSDA ( sniper) με το username Greek. :109:
Τιποτα, μετα το Unreal το χαος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μολις κατεβω Ελλαδα ετοιμασου!!!
Για δωσε περισσοτερες πληροφοριες?
Που το βρισκουμε αυτο το πατσακι?
NFS LAN TOOL http://www.nfsu.de/?pid=lan-tools
Για δωσε περισσοτερες πληροφοριες?
Που το βρισκουμε αυτο το πατσακι?
Δεν θυμαμαι τωρα ρε soler και ειμαι και στη δουλεια...
Το βραδυ η αυριο πρωι θα σου πω...
Με προλαβε ο tefra....
Soler καλη διασκεδαση.....
τιποτα . αν και το βρισκω το θεμα Nfsu λιγο παλιο σε λιγες μερες ουτε που θα το θυμομαστε ΝFS-U2 IS COMING . Λογικα αυριο μεθαυριο το πολυ σε δυο μερες .... θα λιωνω το πληκτρολογιο λολ
Ναι εσεις...θα το ξεχασετε...εμεις με τις μικρες καρτουλες τις συμφορας...το θα το θυμομαστε για καιρο ακομα...
Μόνο μέσα από λαν πάιζει? Απο Ιντερνετ οχι?
Αχ καταραμενη pstn......
Για νετ καφε ψηνομαι και γω αλλα μην το βαλετε παλι στου διαολου το κερατο! (βλεπε Βρηλισσια)
Επαιζα το demo Tribes Vengeance και το βρηκα αρκετα ενδιαφερον. Τα οπλα του ομως ηταν κομματακι χαλια. Τα περισσοτερα βαρανε στο γαμο του Καραγκιοζη. Κατα τα αλλα ομως ηταν αρκετα καλο. Και Call of duty που επαιζα παλιοτερα μου αρεσε παρα πολλη.
Λοιπόν , όσοι πιστοί προσέλθετε. Εγώ μετά τις 8.00 (θέλω να πιστεύω ) θα είμαι θαμόνας σε κάποιον από τους σέρβερς το UT στο Team Deathmatch συνήθως στους 3-4 πιο γεμάτους από κόσμο. Προτιμώ όπως είπα τον σέρβερ της clanSDA που έχει τρομερές πίστες. Το όνομα μου είναι γνωστό οπότε δεν θα δυσκολευτείτε να με βρείτε.
Α!!! Κατα καιρούς κυκλοφορούν και τίποτα έλληνς εκεί και λόγο του ονόματος που χρησιμοποιώ μου ρίχνουν και κάνα μύνημα εν ώρα μάχης.
Chrismist
09-11-2004, 19:02
Λοιπόν 4 πράγματα..
1) Παιζονται: UT (the best for me), Call of duty, medal of honour, age of mythology, counter strike, painkiller, doom 3, battlefield 1942, America's army, Nfsu , lock on, falcon 4 καθως και καποια MMORPG (Multiplayer RPG) οπως MU online, Lineage 2. Απο αυτα εγω παιζω UT, America's Army και lineage 2 (παλιοτερα εχω παιξει και call of duty, painkiller, doom 3, nfsu, mu). Αν θες πληροφοριες για καποιο απο τα games (που θα βρεις αλλους servers και gamers γι αυτο πχ) πες να σου δωσω αντιστοιχο λινκ.
2) UT παιζουν ατομα απο το forum ..ενδεικτικα μερικοι ειναι: chrismist, icy20, overclocked,gb7,tigas,sam, kai pio prosfata arxisan kai oi nodsl kai varelasj (η σειρα δεν εχει καμια σημασια εννοειται..).Για αλλα games δε ξερω ποιοι παιζουν απο εδω. Το μεγαλυτερο ελληνικο φορουμ για ελληνικες clans και γενικα οnline gaming ειναι το www.noobwars.gr .
3) Καλη ιδεα θα ηταν.. PCTECH clan :)
4) Μεσα κι εγω... κανονιστε το!
ΥΓ.: Γιατι δεν παιζεις στους ελληνικους? Και καλυτερο ping θα εχεις και θα συναντησεις πολλους ελληνες (και απο το pctechnology) μεσα... Συνηθως βραδυ εχει κινηση. Αν θες ip πες να σου γραψω, αν και θα τους βρεις στο www.noobwars.gr τους πιο πολλους. Επισης για οσους δεν το ξερουν υπαρχουν αντιστοιχα progs για να βλεπεις σε ποιους σερβερ παιζει κοσμος και ποιοι, οπως το the all seeing eye (ενα search στο google και θα το βρεις σιγουρα).
Όποιος ενδιαφέρεται για Online rpg , έχει ανοίξει ένας ελληνικός shard [server] για το ****ULTIMA ONLINE****
... είναι ακόμα νωρίς αλλα αν μπούν 10-15 άτομα από εδώ θα είναι κυριλέ .. http://uo.noobwars.gr/ ..
οχι ρε UO!!!
play Lineage2 http://l2.noobwars.gr :D
1) Παιζονται: UT (the best for me), Call of duty, medal of honour, age of mythology, counter strike, painkiller, doom 3, battlefield 1942, America's army, Nfsu , lock on, falcon 4 καθως και καποια MMORPG (Multiplayer RPG) οπως MU online, Lineage 2. Απο αυτα εγω παιζω UT, America's Army και lineage 2 (παλιοτερα εχω παιξει και call of duty, painkiller, doom 3, nfsu, mu). Αν θες πληροφοριες για καποιο απο τα games (που θα βρεις αλλους servers και gamers γι αυτο πχ) πες να σου δωσω αντιστοιχο λινκ.
2) UT παιζουν ατομα απο το forum ..ενδεικτικα μερικοι ειναι: chrismist, icy20, overclocked,gb7,tigas,sam, kai pio prosfata arxisan kai oi nodsl kai varelasj (η σειρα δεν εχει καμια σημασια εννοειται..).Για αλλα games δε ξερω ποιοι παιζουν απο εδω. Το μεγαλυτερο ελληνικο φορουμ για ελληνικες clans και γενικα οnline gaming ειναι το www.noobwars.gr .
3) Καλη ιδεα θα ηταν.. PCTECH clan :)
4) Μεσα κι εγω... κανονιστε το!
ΥΓ.: Γιατι δεν παιζεις στους ελληνικους? Και καλυτερο ping θα εχεις και θα συναντησεις πολλους ελληνες (και απο το pctechnology) μεσα... Συνηθως βραδυ εχει κινηση. Αν θες ip πες να σου γραψω, αν και θα τους βρεις στο www.noobwars.gr τους πιο πολλους. Επισης για οσους δεν το ξερουν υπαρχουν αντιστοιχα progs για να βλεπεις σε ποιους σερβερ παιζει κοσμος και ποιοι, οπως το the all seeing eye (ενα search στο google και θα το βρεις σιγουρα).
Οι Ελληνικοί servers δεν έχουν ποτέ κόσμο , τουλάχιστον όταν μπαίνω εγώ ...αλλωστε προτιμώ τους ξένους για εθνικιστικούς λόγους... :024: :066:
σε προηγουμενο Post ειχα δωσει στον soler το link για το nfsu lan αλλα ηταν εκφοση 0.9 βρηκα μια πιο καινουργια για οποιον ενδιαφερεται http://3priedez.net/nfsu/
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.