PDA

View Full Version : Two Worlds

cakrit
18-05-2007, 12:16
http://87.106.55.6/zuxxez/2w/screens/800/2212060453272W_Scr121_800.jpg
To ξεκίνησα εχθες και μου έχει αφήσει ανάμικτα συναισθήματα... νομίζω οτι έχει καλές ιδέες αλλά όχι και τόσο καλή υλοποίηση.
Αυτό που λάτρεψα είναι η δυνατότητα όταν είσαι πάνω σε άλογο και τρέχει γρήγορα (charging) να χτυπάς πολύ πιο δυνατά.. ακόμα και εχθρούς πολύ μεγαλύτερους απο σένα έχεις την δυνατότητα να τους σκοτώσεις με ένα χτύπημα.. Το κακό είναι οτι είναι αρκετά buggy ο χειρισμός του αλόγου.. με αποτέλεσμα να κολλάει σε πάρα πολλά σημεία ... παράλογο για μένα σε δρόμο να μην μπορεί να ανέβει το άλογο γιατί είναι πολύ ανηφορικός. Επίσης υπάρχει skill για δυνατοτερα χτυπήματα όταν είσαι πάνω σε άλογο.

Πολύ καλή βρίσκω την υλοποίηση enchanting σε στυλ diablo (οχι ακριβώς το ίδιο, αλλα΄έχει αρκετά κοινά σημεία)
Επίσης η δυνατότητα να συνδιάζεις εξοπλισμό (πανοπλίες, ασπίδες, όπλα) Τοποθετόντας πχ 2 ίδιου τύπου όπλα μαζι .. μένεις με ένα πιο δυνατό .. και το εκπλικτικό είνια οτι κρατάνε το enchanting και των 2 όπλων.
Επίσης το teleport είναι σε στυλ diablo και morrowind με σταθερά portal αλλά και με δυνατότητα custom teleports (βαζεις το teleport όπου θέλεις και μπορείς ανα πάσα στιγμή να επιστρέψεις στο ίδιο σημείο μέχρι να το μαζεψεις πάλι)
Καλή ιδέα και ο τρόπος που χρησιμοποιείτε η μαγεία. Η ιδέα με τις κάρτες μου άρεσε πάρα πολύ , καθώς ανεβάζει κατά πολύ τις πιθανότητες να ξαναπαίξεις το παιχνίδι.
Απαράδεκτο μου φάνηκε το bow τραγικά αργό και πολύ δύσκολο καθώς δεν κάνει αρκετό damage (θα το ξαναδοκιμασω βεβαια).
Επίσης η τάση οι εχθροι να εξαφανίζονται (είτε ζωντανοι είτε νεκροι) και να κολλάνε σε διάφορα σημεία είναι απλά ..σπαστική.
Σε γενικές γραμμές μπορώ να πω οτι έχει αρκετές καλές ιδέες . Ίσως με κάποιο patch το οποίο θα βελτιώσει την συμπεριφορά των αλόγων αλλα και των εχθρών στα κολλήματα θα ανεβάσει κατά πολύ τον τίτλο.

Όπως βλέπεται δεν σχολιάζω για γραφικά καθώς για μένα σε ένα rpg/ action rpg δεν έχουν σχεδόν καμία σημασία .

maddoctor
18-05-2007, 14:12
Έπαισε και στα δικά μου χεριά το παιχνίδι, αλλά δεν έχω βρει ακόμα χρόνο να το εγκαταστήσω και να το δοκιμάσω. Γενικώς άκουσα πολύ καλά λόγια.Είδωμεν...
Ελπίζω πάντως να προσθέσω εδώ και τα δικά μου σχόλια σύντομα.

maddoctor
18-05-2007, 15:43
Μόλις είδα το εξής:
Update 1.2 available!

The update 1.2 is available in 2 versions (from v1.1 to v1.2 with 7,93MB and from v1.0 to 1.2 with 80,8MB) in the support section under Updates! It fixes the problems with the Radeon card of the 9xxx series.
http://www.2-worlds.com/

SouRLoTeR
18-05-2007, 16:04
Επειδη δεν κατάλαβα καλά, είναι σε rpg σε στυλ "Oblivion" ή σε στυλ "Diablo"?

cakrit
19-05-2007, 21:21
Επειδη δεν κατάλαβα καλά, είναι σε rpg σε στυλ "Oblivion" ή σε στυλ "Diablo"?

oblivion

cakrit
20-05-2007, 14:55
Μετά απο αρκετές ώρες ενασχόλησεις ..νέες εντυπώσεις:

Ο κόσμος είναι πραγματικά τεράστιος.. προσωπικά μου δίνει την εντύπωση οτι είναι κατά πολύ μεγαλύτερος και από του oblivion (ισως και να κάνω λάθος)
Το μεγάλο κακό που ανακάλυψα είναι οτι μόλις μάθεις ακριβώς πως δουλεύει το alchemy τα skills και τα levels δεν έχουν και πολύ σημασία. Μπορείς να ανεβάσεις δραματικά τα στατιστικά του χαρακτήρα σου μόνο από το alchemy.
Kατα τα άλλα θα έλεγα οτι με αφήνει αρκετά ικανοποιημένο μέχρι στιγμής..

tsallinia
21-05-2007, 09:05
που το βρηκες το game?εχει κυκλοφορησει?

cakrit
21-05-2007, 09:57
που το βρηκες το game?εχει κυκλοφορησει?

καλή ερώτηση .. :confused:

• 435. Entry 9. May 2007

It is done!

Today it is „Two Worlds“ day in Europe! The PC version can be bought and we are really happy to get the result of our work for years in our hands at least. We also want to say thank you to all the fans supporting us especially in the last month. [Mirek]

Raziel5
21-05-2007, 11:51
εγώ εντάξει δεν το είδα και πολύ έκανα την πρώτη αποστολή σε ένα τάφο που είναι και μετά το αφίσα. καρέα στιγμή σίγουρα θα το ξαναπιάσω . μου άρεσε που στα skills και στις μαγείες είχε παρα πολλές επιλογές!

cakrit
21-05-2007, 12:04
εγώ εντάξει δεν το είδα και πολύ έκανα την πρώτη αποστολή σε ένα τάφο που είναι και μετά το αφίσα. καρέα στιγμή σίγουρα θα το ξαναπιάσω . μου άρεσε που στα skills και στις μαγείες είχε παρα πολλές επιλογές!

Δεν θα έλεγα οτι έχει πολλές επιλογές .. συγκριτικά με άλλα παιχνιδια τα skills του είναι πάρα πολύ λίγα.. αλλά το δυνατό του σημείο είναι το ο εξοπλισμός του .. έχει 10δες όπλα, πανοπλίες, κτλ. . τα οποία συνδιάζονται και μπορείς να βάλεις και enchant.. μιλάμε δλδ για άπειρους συνδιασμούς..

ΥΓ: μία μικρή διόρθωση .. σχετικά με αυτά που είχα αναφέρει περι αλόγων ... τελικά είναι ανάλογα με το άλογο ... τώρα που προχώρησα λίγο και βρήκα undead άλογο ... απλά σαρώνει :)