View Full Version : World Champion
tacticalcube138
19-05-2007, 10:12
Δημιούργησα αυτό το thread για να σας ενημερώσω ότι το Σάββατο 19 Μαίου 2007 εγώ ο tacticalcube138 είμαι πλέον ο νέος παγκόσμιος πρωταθλητής στο arcade με το όνομα Astrogeddon. Πρόκειται περί υπερεξελιγμένου κλώνου του Asteroids, ένα από τα πρώτα παιχνίδια που δημιουργήθηκαν.
Ταυτόχρονα ξεπέρασα και το ψυχολογικό φράγμα των 400.000 μονάδων.
Τιμή και δόξα στον πρωταθλητή κόσμου.
Μπραβο μπραβο και εις ανωτερα...:D
Καλά πως έφτιαξες τέτοιο σκορ στο Astrogeddon? Κάθεσαι σε μια πίστα και σκοτώνεις συνέχεια τα διαστημοπλιάκια που σου στέλνει όταν αργείς να τελειώσεις το επίπεδο?! :D
Πέρα από την πλάκα χαράς το κουράγιο σου και συγχαρητήρια.
tacticalcube138
19-05-2007, 12:11
Καλά πως έφτιαξες τέτοιο σκορ στο Astrogeddon? Κάθεσαι σε μια πίστα και σκοτώνεις συνέχεια τα διαστημοπλιάκια που σου στέλνει όταν αργείς να τελειώσεις το επίπεδο?! :D
Πέρα από την πλάκα χαράς το κουράγιο σου και συγχαρητήρια.
Όχι. Παίρνω σε κάθε πίστα το time bonus και συγχρόνως πιάνω όσο πιο πολλούς πόντους μπορώ. Επίσης ξεκινάω από την πρώτη πίστα και βγάζω και τις εκατό, σε περίπου 2 ώρες. Εννοείτε ότι το spinnning (options -> graphics) το έχω στο off.
Το παιχνίδι είναι αρκετα καλοφτιαγμένο: δεν μπορείς να έχεις πάνω από 3 ζωές και αν μένεις σε μια πίστα για να παίρνεις πόντους σου βγάζει διαστημόπλοια που δεν δίνουν πόντους.
Έχεις 3 ζωές αλλά πάντα όταν χάνεις μία θα σου πετάξει ένα διαστημοπλοιάκι σαν bonus μετά την καταστροφή κάποιου αστεροιδή ή αντιπάλου. Αυτό που είχα σκεφτεί εγώ, αλλά δεν είχα όρεξη να κάνω, ήταν να πάω σε μια πίστα που έχει ομολογουμένως αρκετό χρήμα να σκοτώνω σχεδόν τους πάντες, να χάνω και στην επόμενη που θα ξανά ξεκίναγε η πίστα να φρόντιζα να μην χάσω το bonus διαστημοπλοιάκι.
Αυτό σαν τακτική σε ένα συνεχόμενο loop.
soulclaimer
19-05-2007, 12:46
Τιμή και δόξα στον πρωταθλητή κόσμου.
ΗΑΙL to champion.
cabrinha
19-05-2007, 12:58
Grats tacticalcube138!
tacticalcube138
19-05-2007, 13:06
Έχεις 3 ζωές αλλά πάντα όταν χάνεις μία θα σου πετάξει ένα διαστημοπλοιάκι σαν bonus μετά την καταστροφή κάποιου αστεροιδή ή αντιπάλου. Αυτό που είχα σκεφτεί εγώ, αλλά δεν είχα όρεξη να κάνω, ήταν να πάω σε μια πίστα που έχει ομολογουμένως αρκετό χρήμα να σκοτώνω σχεδόν τους πάντες, να χάνω και στην επόμενη που θα ξανά ξεκίναγε η πίστα να φρόντιζα να μην χάσω το bonus διαστημοπλοιάκι.
Αυτό σαν τακτική σε ένα συνεχόμενο loop.
Πολλή σωστή σκέψη.
Αλλά: α) τη ζωή δεν στην δίνει αμέσως, μπορεί να καθυστερήσει 1-3 πίστες και β) σου δίνει μία ζωή και αν ξαναχάσεις δεν πρόκειται να σου δώσει άλλη αν πρώτα δεν έχεις αποδείξει πόσο δυνατός και γενναίος είσαι, δηλαδή πρέπει να σκοτώσεις χωρίς να χάσεις και να ανεβάσεις το σκορ σου και μετά θα πάρεις ξανά πάλι ζωή.
Εξάλλου αν όντως υπήρχε αυτό το loop τότε θα το είχαν ήδη σκεφτεί άλλοι πριν από μας.
οπως και να εχει το πράγμα μπράβο .. πολύ καλό σκορ..
You are the champion my friend.........
Έτσι έτσι, μπράβο... επιτέλους πρώτος :041:
tacticalcube138
23-05-2007, 10:59
MadCatMk2 συγχαρητήρια για την φοβερή υπογραφή που έφτιαξες για τον Tsif.
Μάντεψε πόση ώρα μου πήρε στο photoshop η υπογραφή μου;
Necro{Demon}
23-05-2007, 11:35
μπορώ να φανταστώ εγώ :)
GRATZ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΚΟΡ!
συγχαρητήρια ρε συ. τρελό σκορ μπράβο
MadCatMk2
23-05-2007, 12:53
Hey thanks dude.
Μμμ.. κοίτα.. δεν ξέρω.. για να το λες έτσι σημαίνει ότι δεν ασχολείσαι πολύ... 20 λεπτα; Δε ξερω sorry lol (μη νομίζεις ότι έιμαι και πολύ expert, αλλά εδώ (http://www.wiiboards.com/wii-forums/showthread.php?t=1835&highlight=artwork+thread) μπορείς να δεις μερικά απο τα πραματάκια που'χω κανει...
Κι εδώ (http://www.wiiboards.com/wii-forums/showthread.php?t=1835&highlight=artwork+thread) είναι κατί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τζαμαικανά πραματάκια ενός φίλου
tacticalcube138
23-05-2007, 13:02
Hey thanks dude.
Μμμ.. κοίτα.. δεν ξέρω.. για να το λες έτσι σημαίνει ότι δεν ασχολείσαι πολύ... 20 λεπτα; Δε ξερω sorry lol (μη νομίζεις ότι έιμαι και πολύ expert, αλλά εδώ (http://www.wiiboards.com/wii-forums/showthread.php?t=1835&highlight=artwork+thread) μπορείς να δεις μερικά απο τα πραματάκια που'χω κανει...
Κι εδώ (http://www.wiiboards.com/wii-forums/showthread.php?t=1835&highlight=artwork+thread) είναι κατί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τζαμαικανά πραματάκια ενός φίλου
Λίγα λεπτά με το free standalone Text Effects:
http://blaizfree.net/TE.HTM
edit: αναφερόμουν σε άλλο signature από αυτό που υπάρχει τώρα.
tacticalcube138
15-06-2007, 19:32
Μόλις είδα ότι ο γερμανός "graeme kloot" με ξεπέρασε στο σκορ.
Είχα υπολογίσει ότι το ρεκόρ μου θα άντεχε 1 μήνα, έπεσα έξω κατά 4 μέρες.
Μην ανησυχείτε σύντροφοι, παίζοντας ανακάλυψα ότι μπορώ να το ανεβάσω κι άλλο. Επόμενος στόχος τα 10 αστεράκια! Τώρα το πότε είναι ένα άλλο θέμα. Από τις 400.000 και πάνω πρέπει να το δούμε επαγγελματικά το θέμα. Η εκδίκηση είναι δική μου. :040:
Πάντος ΕΝΑ είναι σίγουρο ....θα τον σκίσεις....
Υ.Γ : Τρελά 2ωρα ε??
mefistofelis
15-06-2007, 23:41
Αντε να τον φας τον παλιο γερμαναρα!
Δεν ξέρω ΑΛΛΑ μου ακούστηκε ΨΙΛΟρατσιστικό.......
Δεν του στέλνεις καμιά ευχή του Κυρίου Γερμανού (βρε ούρττττ) :077: :077: :077: :077: :077: :077: :077: :077: :077: :077:
tacticalcube138
16-06-2007, 10:17
Υ.Γ : Τρελά 2ωρα ε??
Θα ήμουν το λίγότερο τρελός αν θέλοντας να κάνω ένα υψηλό σκορ έπαιζα μετά μανίας και τις 100 πίστες! Την τελευταία φορά που έπαιξα και τις 100 ήταν το ρεκόρ των 400.000 και κάτι και μου πήρε μία μέρα για να ξεκουραστώ πλήρως, διανοητικά, πνευματικά και σωματικά. Βασικά αυτό που έκανα από παλιά είναι να παίζω για πλάκα την τελευταία mission (πίστες: 91-100) στο very hard όταν ήθελα να κάνω ένα διάλειμμα για παιχνίδι. Σιγά-σιγά βλέποντας τί σκορ πιάνω και πολλαπλασιάζοντας με το 10 μπορούσα να έχω μια εικόνα για το πόσα απίδια βάζει ο σάκος. Και έτσι αποφάσισα να παίξω και τις 100 (όχι όμως στο very hard) και κάθε φορά έβαζα το σκορ μου στον πίνακα των high scores. Αυτά παλιά.
Τώρα για πιο υψηλό σκορ απαιτείται να βγουν οι 100 πίστες του παιχνιδιού στο very hard. Οπότε έχω μία ώρα για σκότωμα, παίζω τις mission 6-10 (πίστες 51-100), δηλαδή το μισό παιχνίδι στο very hard. Την τελευταία φορά έπιασα 260.000 χωρίς να πολυπιεστώ. Αν αυτό το ανάγεις στις 100 πίστες φθάνουμε στο τρελό σκορ των 520.000, κάτι που είναι λίγο απίθανο να επιτευχθεί διότι οι αρχικές mission δείνουν πολύ πιο λίγους πόντους. Αν λοιπόν θέσουμε ως στόχο το πολύ πιο λογικό σκορ των 450.000, πρέπει να βγάλω από τις πρώτες 50 πίστες 450.000-260.000=190.000 σκορ, αυτό μάλιστα!
Και αφήνω για το τέλος το βασικό πρόβλημα. Το να ξεκινήσεις να παίζεις το Astrogeddon από την πρώτη πίστα στο very hard δεν σημαίνει ότι θα το τερματίσεις κιόλας πόσο μάλλον να πετύχεις και ένα υψηλό ρεκόρ, όσο μα όσο καλός και να είσαι.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.