View Full Version : λιγη βοηθεια στα ελληνικα γραμμενη ψαχνω
DHMHTRHS22
19-05-2007, 20:00
μπορει βρε παιδια να γραπσει καπιοσ ενα how to στα ελληνικα κ οχι στα αγγλικα ποσ μπορει καπιοσ να φτιαχει ενα linux live cd.ενα ελληνικο how to βημα βημα ζηταω να βρο στα ελληνικα για να φτιαξω κ εγω.δεν ξερω αγγλικα.στουσ διαχηριστεσ του forums απευθηνομε.βοηθηστεμε καπιοσ.
Επειδη ισως ειναι δυσκολο για καποιον να γραψει τετοιο πραγμα αν και θα ηταν χρησιμο μπορεις να ψαξεις αυτο που θες και μετα να πας εδω περα systran.otenet.gr και να κανεις μεταφραση σε ελληνικα. Απο το τιποτα αυτο θα σε βοηθησει πολυ. Τωρα αν καποιος εχει χρονο και διαθεση να γραψει/μεταφρασει καποιο οδηγο τοτε ακομα καλυτερα
cabrinha
19-05-2007, 23:42
Δεν ξερεις φιλε πως να γραψεις το .iso σε cd?
DHMHTRHS22
20-05-2007, 01:32
ξερο να γραπσο iso σε cd να φτιαξω live cd δεν ξερο κ ζηταο ενα how to μετεφρασμενο στα ελληνικα για να φτιαχο κ εγω ενα live cd δικ μου.
schumifer
20-05-2007, 11:02
LOL θες να φτιάξεις διανομή? Δεν το βλέπω και πολύ απλό . Από προγραμματισμό τι ξέρεις?
DHMHTRHS22
20-05-2007, 11:09
LOL θες να φτιάξεις διανομή? Δεν το βλέπω και πολύ απλό . Από προγραμματισμό τι ξέρεις?
κητα στο τευχοσ 15 linux format gia to modem smart link SL 2800 το how to που εκανα για την εκδοση suse 10.0 κ ηστερα μηλησε μου
κητα στο τευχοσ 15 linux format gia to modem smart link SL 2800 το how to που εκανα για την εκδοση suse 10.0 κ ηστερα μηλησε μου
οσο δυσκολο και να ειναι αυτο που εκανες, δεν εχει καμια σχεση με το να φτιαξεις δική σου διανομη....
DHMHTRHS22
20-05-2007, 11:17
οσο δυσκολο και να ειναι αυτο που εκανες, δεν εχει καμια σχεση με το να φτιαξεις δική σου διανομη....
γιατη μπερδεβετε τα πραγματα.δεν θελω να φτιαχο δικια μου διανομη απο το μηδεν.ενα live cd θελω να φτιαχω.απλα δεν ξερο καλα αγγλικα κ ψαχνω ενα how to στα ελληνικα.
γιατη μπερδεβετε τα πραγματα.δεν θελω να φτιαχο δικια μου διανομη απο το μηδεν.ενα live cd θελω να φτιαχω.απλα δεν ξερο καλα αγγλικα κ ψαχνω ενα how to στα ελληνικα.
ααα, τωρα καταλαβα :p θα κανω ενα ψαξιμο και αν βρω τιποτα θα ενημερωσω.
DHMHTRHS22
20-05-2007, 11:23
ααα, τωρα καταλαβα :p θα κανω ενα ψαξιμο και αν βρω τιποτα θα ενημερωσω.
οκ ευχαριστο φιλε
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.