View Full Version : nfs carbon HELP!
μολις ανοιξα το carbon και πηγαν να φορτωσουν τα save μου εβγαλε unable to load τι μπορει να φταιει γιατι πανε ολα αυτα που ειχα κανει και θα τρελαθω:086: :010:
Έβαλες κανένα update ή patch?
οχι δν εκανα τιποτα.
οταν γινονται τετοια προβληματα με τα save μου τρελενομαι βοηθεια καποιος!
πρέπει να μπούν τα saves ακριβώς όπως ήταν και πριν αν θυμάμαι καλά υπήρχε φάκελος στο my documents που λέγονταν κάπως nfs carbon saves και μέσα υπήρχαν φάκελοι προφίλ! πρέπει να τα ξανακάνεις ακριβώς όπως ήταν!
ολα ειναι οκ φιλε Raziel5.
εκανα ενα νεο save και το ενα φορτωνει κανοκα και το αλλα παλι unable,τι μπορει να φταιει καμια αλλη γνωμη?
Μετονόμασέ τα, παίξε με τα properties (hidden-read only). Στην τελική βρες ένα custom απ το net μ άπειρα μπικικίνια και ξαναφτιάξε τις αμαξάρες σου.
ειχα και εγω το ιδιο ακριβως προβλημα.υπαρχει μια εφαρμογη που λεινει αυτο το προβλημα (το nfs save validator).μπορεις να το κατεβασεις απο εδω (http://www.nfszone.com/uploads/nfsc_savegame_validator_GENiEBEN.zip)
ανοιγεις την εφαρμογη (δεν χρειαζεται εγκατασταση) διαλεγεις το save σου στο πλαισιο 'alias' πατας 'apply' κλεινεις το προγραμμα και εισαι ετοιμος. σε εμενα με αυτον τον τροπο δουλεψε.
φιλε μου 1000 ευχαριστω που με γλιτωσες απο τον κοπο να ξανατερματισω το game!
τελικα δουλεψε και εισαι οκ?
ναι δουλεψε αλλα δν κανει save!
τι να σου πω,δεν ξερω,σε εμενα δουλεψε κανονικα.
αν βρω κατι θα σου πω
οκ και παλι ευχαριστω που τουλαχιστον δν εχασα τον κοπο μου!
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.