PDA

View Full Version : BATTLEFIELD 2142.Γνώμες?

viper
01-06-2007, 15:21
Σκέφτομαι να τσιμπήσω το παραπάνω game αφού παίζει στα 15€ και σε κάποιο φίλο που το είχα δει μου άρεσε ο χαμός που γινόταν.
Τι λέτε εσείς?Αξίζει τα λεφτά του?Έχει ενδιαφέρον να ασχοληθείς?

Greek
01-06-2007, 15:43
Ναι έχει ενδιαφέρον , το έχω πάρει εδώ και 6 μήνες , είμαι και σε μια clan και κάνουμε προπονήσεις τακτικές , μάχες με άλλες ομάδες κλπ κλπ... Μόνο που εγώ πόνεσα γιατι το είχα πάρει κάνα 50άρι...

MadCatMk2
01-06-2007, 15:56
Δε ξέρω, εμένα προσωπικά δε μ'άρεσε όσο το BF2.. έγινε λίγο πιο μπαχαλέξ να το πω... μια απ'τα ίδια λίγο να το πω.. δε ξέρω..
Δεν αποκλείεται να του αρέσει βέβαια..

viper
02-06-2007, 11:49
Τελικά το πήρα,αλλά δε βγάζω άκρη!!:115:
Δεν εχει 1 tutorial και δεν έχω ιδέα που πάω, τι πρέπει να κάνω σε κάθε πίστα και πότε.Μου φαίνεται πολύ κουλό που δε σου εξηγεί λίγο τις λειτουργίες.

viper
09-06-2007, 18:10
Κάτι περίεργο γίνεται εδώ και 2 μέρες.
Ενώ τόσες μέρες παίζω για ώρες κανονικά, τις τελευταίες μέρες, στα πρώτα 5 λεπτά κολλάει το παιχνίδι.Το περίεργο είναι ότι το pc δουλεύει.Το τσεκάρω ότι ανάβει πχ το numlock και επίσης με Alt-Tab βγαινει η μπαρα κάτω και κουναω και το ποντικι.Όμως δε βγαίνει η υπολοιπη οθονη δυστυχως.Αλλα αν κανω shutdown , το pc κλεινει κανονικα.
Καμια ιδέα?

MadCatMk2
09-06-2007, 18:21
Κάτι περίεργο γίνεται εδώ και 2 μέρες.
Ενώ τόσες μέρες παίζω για ώρες κανονικά, τις τελευταίες μέρες, στα πρώτα 5 λεπτά κολλάει το παιχνίδι.Το περίεργο είναι ότι το pc δουλεύει.Το τσεκάρω ότι ανάβει πχ το numlock και επίσης με Alt-Tab βγαινει η μπαρα κάτω και κουναω και το ποντικι.Όμως δε βγαίνει η υπολοιπη οθονη δυστυχως.Αλλα αν κανω shutdown , το pc κλεινει κανονικα.
Καμια ιδέα?

Τι εγκαταστάσεις έκανες πρόσφατα;
Δοκίμασες επανεγκατάσταση;

viper
11-06-2007, 11:33
Τι εγκαταστάσεις έκανες πρόσφατα;
Δοκίμασες επανεγκατάσταση;

Από εγκαταστάσεις πέρασα πόσα προγράμμα για Nokia, αλλά τελικά με 1 unistall και ξανά Install φαίνεται να είναι οκ.Αλλά στα καλά καθούμενα να το κάνει αυτό, δε μου αρέσει καθόλου.Να δούμε πόσο θα κρατήσει και αυτή η εγκατάσταση.Ελπίζω πάνω από βδομάδα πάντως.:105:
Και μου αρέσει που το πήρα και αυθεντικό, παναθεμά το.

thanos21unoDK
01-07-2007, 17:40
Εμενα παντος δν μου αρεσε και τοσο πολυ αφου μου ειχε σπασει τα νευρα για να ξεκινησει να παιζει.