PDA

View Full Version : Η Microsoft αρχίζει το ξεκαθάρισμα των πειρατικών κλειδιών

maddoctor
11-11-2004, 15:21
Η Microsoft έχει τον τελευταίο καιρό, ενσωματώσει χαρακτηριστικά στις καινούργιες αναβαθμίσεις της, που μοναδικό σκοπό έχουνε να βρίσκουνε τους χρήστες που έχουνε κάποιο πειρατικό κλειδί και να απενεργοποιούνε το πρόγραμμα για το οποίο ήταν η αναβάθμιση που κατέβασε ο χρήστης. Αυτό είχε ήδη ανακοινωθεί στο Dublin System Builder Forum από τις 12 Οκτωμβρίου (http://www.theinquirer.net/?article=19036). Η Microsoft λέει ότι χάρις στο Genuine Advantage scheme, θα απαγορεύσει στις πειρατικές εκδόσιες να κατεβάζουν το οτιδήποτε, εκτός τις πολύ απαραίτητες αναβαθμίσεις. Ήδη χρήστες με τέτοια κλειδιά, αναφέρουν προβληματα με τα μηχανήματα τους. Ουσιστικά αυτό τι σημαίνει: σημαίνει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο χρήστης αυτός να μην έχει δυνατότητα να χρησιμοποιήσει καθόλου το μηχάνημα του και να τον κλειδώσει απ' έξω! Μάλιστα η Microsoft είχε πει ότι σκόπευε να ενεργοποιήσει το όλο project στο τέλος του Οκτώμβρη στην Κίνα και από τον επόμενο χρόνο, στον υπόλοιπο κόσμο, αλλά φαίνεται ότι το ξεκίνησε πιο νωρίς.Εάν λοιπόν είστε ένας τέτοιος χρήστης, ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!

Πηγή: theinquirer (http://www.theinquirer.net/?article=19601)

DarthMoul
11-11-2004, 15:50
Θα μας κλειδώσει η M$ έξω από τα Winblows? Τι κρίμα!!! Πως θα ζήσουμε μετά χωρίς Winblows; Χωρίς μπλέ οθόνες; Χωρίς general protection faults; Χωρίς updates και patches; Χωρίς low level format κάθε 2-3 μήνες; Χωρίς γονάτισμα της μηχανής μόλις γεμισει το 10% του δίσκου; Χωρίς hardware upgrade κάθε 3 μήνες για να μπορούν να τρέχουν τα direct X και windows media player; Χωρίς NTLDR is missing και μαύρη οθόνη;

Δεν βλέπω για ποιό λόγο θα πρέπει να τα πληρώσω όλα αυτά. Κανονικά θα έπρεπε να με πληρώνουν.

varelasj
11-11-2004, 15:57
Θα μας κλειδώσει η M$ έξω από τα Winblows? Τι κρίμα!!! Πως θα ζήσουμε μετά χωρίς Winblows; Χωρίς μπλέ οθόνες; Χωρίς general protection faults; Χωρίς updates και patches; Χωρίς low level format κάθε 2-3 μήνες; Χωρίς γονάτισμα της μηχανής μόλις γεμισει το 10% του δίσκου; Χωρίς hardware upgrade κάθε 3 μήνες για να μπορούν να τρέχουν τα direct X και windows media player; Χωρίς NTLDR is missing και μαύρη οθόνη;

Δεν βλέπω για ποιό λόγο θα πρέπει να τα πληρώσω όλα αυτά. Κανονικά θα έπρεπε να με πληρώνουν.

ΧΕΧΕΧΕΧΑΧΑΧΑ πολυ καλο και εχεις και δικιο απο μια αποψη...

maddoctor
11-11-2004, 16:00

Σημειωτέο ότι έχουνε ήδη βρεθεί 10!!!!!! καινούργιες τρυπάρες στο SP2!!!! :003:
Οπότε να αναμένεται σύντομα κάμποσα patches να βγούνε. Περισσότερα στο winnetmag (http://www.winnetmag.com/Article/ArticleID/44502/44502.html) :024:

soler
11-11-2004, 16:32
Εγω οπως και να εχει τα εχω απενεργοποιησει τα updates εδω και καιρο...

ARJ
11-11-2004, 16:47
Σημειωτέο ότι έχουνε ήδη βρεθεί 10!!!!!! καινούργιες τρυπάρες στο SP2!!!! :003:
Οπότε να αναμένεται σύντομα κάμποσα patches να βγούνε. Περισσότερα στο winnetmag (http://www.winnetmag.com/Article/ArticleID/44502/44502.html) :024:

κοινως ετοιμαστειτε για νεα worms trojans κλπ κλπ
Καλα να'μαστε......

john_dr
11-11-2004, 17:09
Δηλαδή θα πρέπει να μάθουμε το Linux? Δηλαδή θα πρέπει να ζήσουμε με Linux?
Αχ τι κρίμα...... :033:

DarthMoul
11-11-2004, 17:21
Δηλαδή θα πρέπει να μάθουμε το Linux? Δηλαδή θα πρέπει να ζήσουμε με Linux?
Αχ τι κρίμα...... :033: Φίλε Γίαννη,

Περίμενε 2 χρονάκια να φτάσει το Linux desktop σε ένα καλό επίπεδο, εφάμιλλο του OS X, και να δεις για πότε χάνει η M$ το 30% της αγοράς. Παντως στους servers το έχασε σε 18 μήνες, αν και τα πράγματα ωρίμαζαν από πολύ πιο πριν. Κάτι ανάλογο γίνεται και τώρα στο desktop. Είμαστε στο "ψήσιμο" :023:

Hemispasm
11-11-2004, 17:51
Περίμενε 2 χρονάκια να φτάσει το Linux desktop σε ένα καλό επίπεδο, εφάμιλλο του OS X, και να δεις για πότε χάνει η M$ το 30% της αγοράςΤο περιμενω εναγωνιως εδω και πολυ καιρο, σημαντικα βηματα εχουν αδιαμφισβητητα γινει, ελπιζω η μερα αυτη τελικα να ερθει συντομα :)

vazelo
11-11-2004, 21:02

Oλα τα λεφτα το post σου ρε φιλε!!!!!!!!

schumifer
11-11-2004, 23:20
Κλάμα που θα ρίξει η Suse και η παρέα της...!!!!!!!!!
Από την άλλη εδώ και πάνω από χρόνο δεν κάνω κανένα update.ΧΡ sp1 με μόνο update κάθε φορά που κάνω εγκατάσταση του Blaster. Από εκεί και πέρα αφού δεν έχω προβλήματα γιατί να μπλέκω με ενημερώσεις????Από τα πρώτα που απενεργοποιώ σε κάθε εγκατάσταση είναι τα updates και τα οπτικά εφέ.

Φίλε Darth βλέπεις πιθανό η MS να το κάνει αυτό σε πλήρη κλίμακα???Εγώ πιστεύω ότι καταλαβαίνει πως η θέση της ενδυναμώνεται από το πειρατικό λογισμικό καθώς έτσι αποκτά αυτό το τρομερό ποσοστό χρηστών .Φαντάζεσαι να δείξει το δρόμο σε εναλλακτικές λύσεις???Μετά το 9.1 της Σούσε το λινουξάκι είναι πιο προσιτό από ποτέ και μόλις ο μέσος χρήστης μάθει τρία βασικά πραγματάκια δε θεωρώ ότι θα του λείψει η κακοπέραση που περιγράφεις-γλαφυρότατα μάλιστα ...ΧΕΧΕΧΕ.Μόνο τα παιχνίδια λείπουν και αυτά δεν χρειάζονται ενημερώσεις ,άσε που πιστεύω ότι οι εταιρείες άμα μυριστούν χρήμα θα αρχίσουν να πουλάνε και για λίνουξ πλατφόρμες.Μερικές μου φαίνεται ότι έχουν κάνει το πρώτο βήμα εδώ και καιρό.Είχα ακούσει για το Civilization III.

ARJ
12-11-2004, 00:01
Φιλε Shumifer εχει κυκλοφορησει και UT 2004 για λινουξ και ειναι για suse το οποιο οπως ειπες ειναι οντως ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

Και κανει μονο 30€ το personal...

schumifer
12-11-2004, 00:27
τΟ CD του personal μπορείς να το κατεβάσεις από τη σούσε .Ολόκληρο το πακέτο του professional μπορείς επίσης να το κατεβάσεις για απευθείας εγκατάσταση στον υπολογιστή σου ,όχι ξεχωριστά τα cdάκια.Αν δε θες να το κατεβάσεις-dsl???- ή απλά αν θες την κασετίνα και τα βιβλία που σου δίνει η suse απλά δίνεις 80 ευρώ!!!
Δεν ήξερα για το UT!!!

fantacid
12-11-2004, 01:16

Καλα εσυ Darth που ετσι κ αλλιως την εχεις χεσμενοι την Μ$,αντε κ κανα 10-20(?) ακομα απο δω μεσα που υπαρχει κ μια διανομη Linux σε καποιον hdd,αντε κ καμια 50ρια που απο καιρο ψυνονταν να βαλουν linux αλλα το αναβαλανε........οι τυποι που περνουν pc επειδη "εχει κ η μερωπη,εγω θα μεινω χωρις κομπιουτερ?" αυτοι να δουμε πως θα την παλεψουν με τον πιγκουνο?!?!?!

schumifer
12-11-2004, 01:31
Δε χρειάζεται πάλη πλέον!

john_dr
12-11-2004, 01:33
Αν διαδοθεί ο πιγκουΐνος και υπάρξει επισήμως υποστήριξη για κάθε λογής hardware κατευθείαν από τον κατασκευαστή, θα καθόμαστε και θα λέμε στα παιδιά μας για κάτι πολύ δύσκολους καιρούς, με κάτι που το λέγανε windows το οποίο αν και όλο θέλαμε να το πετάξουμε από το window δυστυχώς δεν μπορούσαμε....

bourlas
12-11-2004, 01:59
παντως μεχρι τωρα μπορουσε καποιος να κανει slipstream ta updates, hotfixes, service pack μεχρι και directx kai media player se 1 cd winxp και μιας και δεν εχει το cd μεσα του το κλειδι περνουσαν ολα μια χαρα

Skinny13
12-11-2004, 12:14
αυτο σκεφτηκα εξ αρχης,αντε,καιρος για Linux ,να σουμε και τι ψαρια πιανει ο πιγκουινος!

Και αυτο βρηκε η M$ να το πει σε μια εποχη που ολο και πρισσοτεροι βαζουν adsl ,οποτε δεν θα ειναι δυσκολο για τον καθενα να κατεβαζει παιχνιδια και καθε λογης προγραμματα (τα οποια κυκλοφορουν ελευθερα)

Δεν νομιζω να το κανει ομως,γιατι τοτε ειναι που θα το χασει τελειως το παιχνιδι η M$

doubleh
12-11-2004, 13:53
Αυτή τη φορά μάλλον το ψιλοεννοεί η Μ$. Και όσοι δεν έχουν πολλή όρεξη θα πουν "δεν μαμιέται, ας το πάρουμε με <<νέο>> πι-σι φτηνούτσικα" και όσοι έχουν όρεξη θα παλεύουν κάθε βδομάδα για νέες λύσεις.
Άλλωστε, από τη στιγμή που τα λειτουργικά της Μ$ αποκτούν πολύ μεγάλους κύκλους ζωής, αφ ενός το κόστος (ανά έτος) μειώνεται αισθητά και αφ εταίρου δεν ανησυχεί η Μ$ για τη διάδοσή των Windows.
ΥΓ Και όσο πιο πολλοί θα αγοράζουν τα windows, τόσο λιγότερα προβλήματα θα ακούγονται για δαύτα - όχι πως δεν θα υπάρχουν, απλά δεν θα ακούγονται.

ARJ
12-11-2004, 14:50
Αυτοι που εχουν ορεξη για ψαξιμο δεν νομιζω να κατσουν να πολυασχοληθουν με λειτουργικο της M$ τη στιγμη που δινεται δωρεαν το λινουξ. Γρηγορες συνδεσεις μονο στην Ελλαδα και στη Ζιμπαμπουε δεν υπαρχουν ακομα οποτε ο πολυς ο κοσμος εχει ηδη δωρεαν προσβαση στις διανομες του λινουξ με την εννοια οτι δεν πληρωνει το λειτουργικο μονο σε περιπτωση που το θελει την υποστηριξη. Αν ξυπνησουν οι εδω εταιρειες και παρεχουν σωστη υποστηριξη σιγουρα θα εκτιμηθει το λινουξ και απο τους εταιρικους χρηστες. Οποτε ετσι οπως δειχνουν τα πραγματα σε λιγα χρονια τα windows θα αποτελουν την εναλλακτικη του λινουξ :003:

ARJ
12-11-2004, 14:52
τΟ CD του personal μπορείς να το κατεβάσεις από τη σούσε .Ολόκληρο το πακέτο του professional μπορείς επίσης να το κατεβάσεις για απευθείας εγκατάσταση στον υπολογιστή σου ,όχι ξεχωριστά τα cdάκια.Αν δε θες να το κατεβάσεις-dsl???- ή απλά αν θες την κασετίνα και τα βιβλία που σου δίνει η suse απλά δίνεις 80 ευρώ!!!
Δεν ήξερα για το UT!!!

Και περιπου στα ιδια λεφτα ειναι και τα χρ μονο που το πακετο profesional της σουσε σου δινει οτι χρειαζεσαι για να στησεις ενα μικρο σερβερ dns dhcp κλπ συν την εκδοση για 64 bit :054: :054: :054:

Chris2004
12-11-2004, 16:16
Ο Darthmoul έχει απόλυτο δίκιο, γιατί να πληρώσω για ένα ημιτελές και προβληματικό προϊόν; Windows XP = (Χ)tra (P)roblems!!!

stavpal
12-11-2004, 17:15
windowsXP= E(X)tended catastro(P)he

bourlas
12-11-2004, 20:07
Αυτοι που εχουν ορεξη για ψαξιμο δεν νομιζω να κατσουν να πολυασχοληθουν με λειτουργικο της M$ τη στιγμη που δινεται δωρεαν το λινουξ. Γρηγορες συνδεσεις μονο στην Ελλαδα και στη Ζιμπαμπουε δεν υπαρχουν ακομα οποτε ο πολυς ο κοσμος εχει ηδη δωρεαν προσβαση στις διανομες του λινουξ με την εννοια οτι δεν πληρωνει το λειτουργικο μονο σε περιπτωση που το θελει την υποστηριξη. Αν ξυπνησουν οι εδω εταιρειες και παρεχουν σωστη υποστηριξη σιγουρα θα εκτιμηθει το λινουξ και απο τους εταιρικους χρηστες. Οποτε ετσι οπως δειχνουν τα πραγματα σε λιγα χρονια τα windows θα αποτελουν την εναλλακτικη του λινουξ :003:

κανεις λαθος η Zιμπαμπουε εχει dsl

winxp= e(x)treme (P)rice

DarthMoul
12-11-2004, 20:44
Μια γρήρορη γενική απάντηση επειδή είμαι σε ένα καφέ στο Ηράκλειο της Κρήτης με χίλια πιτσιρίκια να τσιρίζουν γύρω μου.

Το Linux υποστηρίζει περισσότερο hardware από τα windows, και οι drivers ενημερώνονται πολύ γρηγορότερα από ότι στα win λόγω της φύσης του λειτουργικού. Η υποστήριξη από τους κατασκευαστές είναι εντελώς περιττή τις περισσότερες φορές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Athlon64!!! Δεν μιλάμε για μια απλή συσκευή αλλά για ολόκληρη CPU/αρχιτεκτονική.

Το Linux δεν είναι ακόμα έτοιμο για το desktop, κακά τα ψέμματα. Πχ, εμένα μου λείπει η M$ Access. Σε κάποιον άλλο το Autocad, και πάει λέγοντας. Οι λύσεις θα εμφανιστούν, όταν επεκταθεί η χρήση του στο desktop, όπως ακριβώς έγινε και στους servers. Κατά την γνώμη μου θέλει 2-3 χρόνια ακόμα.

ktm640
12-11-2004, 22:49
Παιδια αν το Linux γινει σαν τα windows θα εχει τα ιδια ακριβως προβληματα. Τα ιδια ακριβως!!!!!!

Πραγματικα λυπαμαι με την βλακεια αυτη της microsoft αλλα δεν γινεται αλλιως. Ειναι δυσκολο το linux για καποιον ασχετο απο αυτα. Εγω ισως ξερω κατι παραπανω αλλα ολοι οι υπολοιποι τι θα κανουν? Το σωστο ειναι να βρεις ενα λειτουργικο να μην σε ζαλιζει με προβληματα, θα μου πεις τωρα, τα win δεν εχουν??? Εχουν αλλα μπορω να τα χειριστω καλυτερα. Οπως και το 90% του κοσμου.

Αλλωστε αν το σκεφτεις τα ιδια λεφτα θα πληρωσεις. Σκεψου ποσα θα περνουν αυτοι που ξερουν απο linux για να τους περνεις τηλ και να ερχονται να σου φτιαξουν το μηχανακι. 100 νοματαιοι ειναι ολοι και ολοι.

Δεν εχω τιποτα με τα αλλα λειτουργικα ισα ισα που καποτε στο δικο μου ειχα BeOs.!!!!!!!!
Αλλα νομιζω οτι πρεπει να λεμε και τα καλα των win.

spresv
12-11-2004, 23:27
Βασικα δεν συμφερει κανεναν εκτος απο τους χρηστες αυτη η μεταλαξη. Φυσικα εμενα δεν με πειραζει καθολου....:D

Αλλα φανταστειτε τον $$lover Ελληνα κομπιουτερομαγαζατορα. "Χαλαει" το πισι της θειας μου (λεμε τωρα). "θα το παω στο μαστορα". Και ο μαστορας ξερει σιγουρα οτι ειναι μια λαλακια των win και το παιζει επαγγελματιας και βγαζει και 100 ευτω για 5 λεπτων δουλεια.

Αυτο που λεω ειναι οτι φυσικα και ειναι πολυ καλυτερα αν αναπτυχθει το linux αλλα κανενας μα κανενας (εκτος απο τους φιλοσοφημενους) δεν θα το προωθησει.

Υ.Γ.: DarthMoul το ποστ σου ητανε ολα τα λεφτα!!

duncan
12-11-2004, 23:42
Η Microsoft έχει τον τελευταίο καιρό, ενσωματώσει χαρακτηριστικά στις καινούργιες αναβαθμίσεις της, που μοναδικό σκοπό έχουνε να βρίσκουνε τους χρήστες που έχουνε κάποιο πειρατικό κλειδί και να απενεργοποιούνε το πρόγραμμα για το οποίο ήταν η αναβάθμιση που κατέβασε ο χρήστης. Αυτό είχε ήδη ανακοινωθεί στο Dublin System Builder Forum από τις 12 Οκτωμβρίου (http://www.theinquirer.net/?article=19036). Η Microsoft λέει ότι χάρις στο Genuine Advantage scheme, θα απαγορεύσει στις πειρατικές εκδόσιες να κατεβάζουν το οτιδήποτε, εκτός τις πολύ απαραίτητες αναβαθμίσεις. Ήδη χρήστες με τέτοια κλειδιά, αναφέρουν προβληματα με τα μηχανήματα τους. Ουσιστικά αυτό τι σημαίνει: σημαίνει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο χρήστης αυτός να μην έχει δυνατότητα να χρησιμοποιήσει καθόλου το μηχάνημα του και να τον κλειδώσει απ' έξω! Μάλιστα η Microsoft είχε πει ότι σκόπευε να ενεργοποιήσει το όλο project στο τέλος του Οκτώμβρη στην Κίνα και από τον επόμενο χρόνο, στον υπόλοιπο κόσμο, αλλά φαίνεται ότι το ξεκίνησε πιο νωρίς.Εάν λοιπόν είστε ένας τέτοιος χρήστης, ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!

Η λυση παντως ειναι παρα πολυ απλη για καποιον που θελει να συνεχισει να τα χρησιμοποιει ,το ειχα παθει σε ενα μηχανημα πριν κανα μηνα ,δεν το λεω δημοσια γιατι δεν θελω να παραβω τους κανονες του φορουμ ,οποιος θελει να του απαντησω σε p.m. καλυτερα

schumifer
12-11-2004, 23:58
Δεν είναι έτσι KTM είναι η φύση του ανοιχτού λογισμικού που το φέρνει πιο μπροστά

ktm640
13-11-2004, 00:12
Εγω θελω παρα πολυ να γινει το linux η καποιο αλλο το νουμερο ενα λειτουργικο, αλλα να γινει χωρις προβληματα. Φαντασου να εχουμε αλλο λειτουργικο με τα ιδια προβληματα, αλλα με αλλο ονομα απλα, πραγμα καθολου απιθανο.!!!

Εγω θα το υποστηριζα προσωπικα, αν και εχω βαλει 3 φορες Linux και το εβγαλα αμεσως και τις 3 φορες. Θα μου πεις δεν το παιδεψες καθολου ρε?? Το παιδεψα αλλα δεν εβγαλα ακρη. Πραγματικα.

Βασικα εγω θελω αλλο, να μην ξαναασχοληθω ποτε με computers!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αλλ α δεν γινεται γα....το. Αν κερδισω το λοττο μαλλον (μαλλον) θα αλλαξω στρατοπεδο και θα παω κατα MACINTOSH μερια.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Bλεπε:. MacOs X)

DarthMoul
13-11-2004, 19:55
Φίλε KTM,

Η παραβολή που κάνεις μεταξύ linux και windows, ειναι σε λάθος βάση κατά την γνώμη μου. Το λίνουξ δεν θα είμαι μόνο επιλογή απέναντι στα παράθυρα. Υπάρχουν πολλές επιλογές μέσα και στο ίδιο το λειτουργικό. Για παράδειγμα KDE vs Gnome. Αυτός ο ανταγωνισμός και η ανοιχτή φύση του, του επιτρέπει να εξελίσεται με τόσο γρήγορους ρυθμός. Και όσον αφορά τα προβλήματα που λες ότι θα αποκτήσει αν γίνει εξίσου εύχρηστο με τα παράθυρα, είναι επιχείρημα που το ακύρωσες μόνος σου. Κοίταξε τα OS X. Είναι εξίσου εύχρηστα και λειτουργικά με τα windows αλλά χωρίς κανένα από τα προβλήματα των windows. Τα προβλήματα τα προκαλεί η καλή υλοποίηση και η μονοπωλιακή θέση. Τίποτα παραπάνω.

Το λίνουξ θέλει ακόμα 2-3 χρόνια για να φτάσει σε καλό επίπεδο ευχρηστίας και να βρει τις desktop εφαρμογές που του λείπουν. Και αφού κατάφερε να δημιουργήσει ρεύμα και να καθιερωθεί ως λειτουργικό, θα τα βρει και τα δύο.

Νομίζω πως η M$ τα ξέρει καλά αυτά και προσπαθεί να αρμέξει την αγορά όσο έχει χρόνο. Μετά τα win θα πάνε εκεί που πήγαν και στους servers. Από το 90% της αγοράς έχασαν το 30% σε ελάχιστο χρόνο από το λίνουξ και άλλο ένα 15% από όλα τα άλλα unices.

ktm640
14-11-2004, 15:09
Καταρχην καλημερα. Να σχολιασω κατι για το macos x.
Δεν ειπα οτι δεν εχει προβλημα το macos x, και αυτο εχει προβληματα απλα ειναι πιο λιγα.

Ειμαι γραφιστας και εχω χειριστει mac παρα πολυ καιρο, και πιστεψε με μερικες φορες ηθελα να αυτοκτονησω. Να πρεπει να κλεισει η δουλεια χτες!!! και το μηχανακι να κολλαει επειδη ειχα ανοιχτο το Photoshop και προσπαθησα να μπω ιντερνετ ταυτοχρονα!!!! (και μαλιστα απο τα τελευταια mac)

Δεν θελω να ασχοληθω με mac γιατι δεν ειναι το τοπικ τετοιο αλλα σκεψου οτι τα win ειναι ενα λειτουργικο που υποστιριζει οτι εχει βγει, απο καρτες γραφικων μεχρι οτι μπορεις να φανταστεις, ενω τα mac πας και σου λεει: Κυριε εχετε αυτες τις επιλογες.
Aυτες τις καρτες αυτο το mobo αυτες τις μνημες. Δεν φτιαχνεις τιποτα. Ειναι ηδη ετοιμο.!! Απιστευτα σημαντικο για την σταθεροτητα ενος μηχανηματος κατα την γνωμη μου.

Να πω επισης οτι το linux το εκτιμω πολυ σαν λειτουργικο και ελπιζω καποια στιγμη να γινει αυτο που λες και να βγω βλακας, κανενα προβλημα και μολις περασουν 2-3 χρονια θα ειμαι ο πρωτος που θα το βαλει.

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι τελικα ακομα και στους υπολογιστες οπως και σε ολα τα πραγματα σε αυτον τον κοσμο, δεν μπορεις να τα εχεις ολα. Απλα δεν γινεται.

Φιλικα :)