PDA

View Full Version : Tomb Raider Anniversary HELP

beisnikos_spi
04-06-2007, 17:19
Καλησπέρα παιδιά, έχει προχωρήσει κανεις το Tomb Raider Anniversary? Το έχει φτάσει μήπως στην Αίγυπτο? Έχω κολλήσει και δεν "περινεται" ρε παιδιά με τίποτα.. Παίζει να έχω χάσει στο ίδιο σημείο και 50 φορες... :(

apotsi
04-06-2007, 18:31
Το ξέρω ότι είναι βλακεία να παίζεις με Walkthrough, αλλά ... μερικές φορές χρειάζεται.

http://tomb-raider-anniversary.com/tomb-raider-anniversary-walkthrough/walkthrough_egypt/

beisnikos_spi
04-06-2007, 18:33
Το ξέρω ότι είναι βλακεία να παίζεις με Walkthrough, αλλά ... μερικές φορές χρειάζεται.

http://tomb-raider-anniversary.com/tomb-raider-anniversary-walkthrough/walkthrough_egypt/

Το έχω ψάξει και αυτό το walkthrough, αλλα τίποτα, δεν με βοηθάει καθόλου. Μέχρι εικονογραφημένο βρήκα ρε παιδιά, αλλα δεν πιάνεται στο πεζούλι που λέει.......

beisnikos_spi
04-06-2007, 18:40
Πρέπει να έχει bugιαστεί το παιχνίδι παιδιά.. Δείτε το screenshot. Όλα τα walkthrough που έχω βρει λένε ότι αφού κάνω το wall run πρέπει να πηδήξω στο πεζούλι που έχω κυκλώσει με κόκκινο χρώμα και μετά εντάξει βλέπουμε... ΔΕΝ ΠΙAΝΕΤΑΙ OΜΩΣ ΜΕ ΤIΠΟΤΑ...
http://img501.imageshack.us/img501/3500/34263625dq0.jpg

apotsi
04-06-2007, 18:43
Αν πατήσεις το space για το jump και το κρατήσεις πατημένο, λέει στο tutorial ότι πηδάει πιό ψηλά...

beisnikos_spi
04-06-2007, 18:46
Οχ ναι!!!! Δεν το πιστεύω το πέρασα!!! Πο, από το Σάββατο είμαι στο ίδιο σημείο!!! Ευχαριστώ πάρα πολύ apotsi!! Μπορείς να το σβήσεις το thread αν θέλεις!

apotsi
04-06-2007, 18:46
Δεν υπάρχει λόγος. Μπορεί να βοηθήσει και κάποιον άλλο φίλο.

steliosviper
05-06-2007, 19:31
Βοήθεια για το κοινό....

http://www.tombraiderchronicles.com/tombraideranniversary/walkthrough/boss_movies.html

lordelesar
05-06-2007, 19:55
Επειδή μου έχουν σπάσει τα νεύρα, υπάρχει κάποιος τρόπος να σκοτώσω εύκολα τον T-Rex? Δεν μπορεί να μην υπάρχει κάποιο κόλπο, γιατί θα χαλάσω το ποντίκι μου με τα νεροπίστολα που κουβαλάει η συμπαθέστατη ηρωίδα...
Είχα σκεφτεί ήδη αυτό με τα καρφιά που λένε στα walkthroughs, αλλά δεν παθαίνει τπτ...

steliosviper
05-06-2007, 22:47
Δες το βιντεάκι... http://www.tombraiderchronicles.com/tombraideranniversary/walkthrough/boss_movies.html

Raziel5
06-06-2007, 11:43
εγώ έχω κολλήσει στον tomb of qualatpet κάτι..... εκεί που είναι μια πολύ μεγάλη αίθουσα και έχει ένα μοχλό πάνω και ένα μοχλό στο κάτω μέρος για να ανεβοκατεβαίνουν τα νερά. από ότι φαίνεται πρέπει να κάνω το γύρο τις αίθουσας με πηδήματα wall run και τέτοια για να ρίξω ένα κουτί κάτω!

edit mlk είπα στο tomb of "τιηοκαν" κόλλησα στην ελλάδα εκεί που έχει ένα πολύ μεγάλο jump όλο έπεφτα!

amyntas
06-06-2007, 14:25
Επειδή μου έχουν σπάσει τα νεύρα, υπάρχει κάποιος τρόπος να σκοτώσω εύκολα τον T-Rex? Δεν μπορεί να μην υπάρχει κάποιο κόλπο, γιατί θα χαλάσω το ποντίκι μου με τα νεροπίστολα που κουβαλάει η συμπαθέστατη ηρωίδα...
Είχα σκεφτεί ήδη αυτό με τα καρφιά που λένε στα walkthroughs, αλλά δεν παθαίνει τπτ...

Μπες μεσα στην σπηλιά που υπαρχει και βαρα τον από μέσα

christy
06-06-2007, 14:29
Τρελαίνομαι για Tomb raider και δεν το έχω πάρει ακόμα. Είχα πάρει το Legend για xbox και μου άρεσε πολύ.

Aπό γραφικά τι λέει; καλό είναι; ελπίζω να έχει βγει για xbox γιατί θέλω να το πάρω:026:

beisnikos_spi
06-06-2007, 22:30
Είμαι στην προτελευταία πίστα και είναι απελπιστικά δύσκολη.. Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι είναι ΠΑΛΟΥΚΙ!

cabrinha
07-06-2007, 01:15
Εμενα παλι προς το παρον ευκολο μου φαινεται. Το σπαστικο ειναι οτι σε μερικα σημεια οταν κανεις λαθος αναγκαζεσαι επειτα να κανεις το γη-σεληνη για να φτασεις ξανα και να κανεις το σωστο πχ αλμα.

beisnikos_spi
07-06-2007, 10:24
Σε ποιά πίστα είσαι?

NGF
07-06-2007, 10:35
@cabrinha
Αυτο που λες μου την εσπαγε και εμενα στο legend σε καποια σημεια. Αφου σε καποια τετοια σημεια που κολλουσα ειχα μαθει πια να πηγαινω με κλειστα τα ματια

beisnikos_spi
08-06-2007, 02:22
Το τερμάτισα! Το τελευταίο boss είναι ψωμάκι!
ΥΓ: Το παιχνίδι μπήκε στο προσωπικό μου top ten!

cabrinha
08-06-2007, 02:31
Σε ποιά πίστα είσαι?
Μida's palace (το τελειωσα αλλα παρακατω δεν εχω παιξει).

beisnikos_spi
08-06-2007, 02:32
Μida's palace (το τελειωσα αλλα παρακατω δεν εχω παιξει).

Πλησιάζεις στο boss που είναι 2 κένταυροι και σε κάνουν πέτρα! Ωραίο boss.

cabrinha
08-06-2007, 02:38
Μωρε οι κενταυροι δε με φοβιζουν. Το εγχειριδιο διοικητικου του αυγουστου μαρουλη με τρομαζει...:D

stavitgr
13-06-2007, 00:51
Μόλις το τερμάτισα! Πανέμορφα γραφικά και πολύ πιστή η μεταφορά του θρυλικού πρώτου παιχνιδιού της σειράς. Κόλλησα κυριολεκτικά στην οθόνη τις 3 μέρες που έπαιζα ;P Φανταστικό παιχνίδι, αξίζει όσο και το πρώτο - για τα δεδομένα της εποχής του το καθένα.

Υ.Γ. Το καλό με τα bosses είναι ότι θέλει να χρησιμοποιήσεις κ λίγο το μυαλό σου, εκτός απ'τό κενό πιστολίδι, πχ kentavroys, torso και δε συμμαζεύεται.

spiderdim
01-07-2007, 03:10
για το παιχνιδι γενικα: εχει πολυ καλο χειρισμο!!!! παιζεις με λιγα κουμπια!!!
παντως ακομα πιστευω οτι το καλυτερο μεχρι τωρα ηταν το νουμερο 3!!!!!!!

PainkiLer
31-07-2007, 12:14
Καλημερα παιδια.
Εμενα δεν ξερω γιατι αλλα εχει το εξης προβλημα:
Δεν μου παιρνει τις σφαιρες απο τα οπλα,απο ενα σημειο του παιχνιδιου και μετα ή δεν παιρνει μερικες.(δεν ειμαι σιγουρος).Το παιχνιδι ειναι αυθεντικο!Τι εγινε παλι,Bugασμενο παιχνιδι εβγαλαν;Μηπως φταιει η καρτα γραφικων μου;Για πειτε ρε παιδια γιατι ειναι βλακεια να τους βγαλω ολους με τα πιστολακια(αν και τα καταφερνω!)

Υ.Γ. Το tomb raider το 3 ειναι μακραν το καλυτερο (αν το εβγαζαν με καινουρια γραφικα θα με εψαχναν μεχρι να το τερματισω)με συνεχια του το 4 ειναι οτι καλυτερο εχω παιξει (μετα το larry 7 kαι το Legacy of Kain Defiance)

david68
03-08-2007, 19:46
Είμαι καινούργιος στον χώρο και ζητώ την βοήθειά σας έχω κολλήσει σε ένα σημείο στο παιχνίδι : Ο κύριος τακαμότο με τους κεραυνούς και το ρεύμα που βρίσκεται στον πάνω όροφο και κάτω είναι πολυβόλα και σου ρίχνουν πως αντιμετωπίζεται ; Ευχαριστώ :022:

milou_37
19-08-2007, 20:02
ρε παιδια εγω εχω κολησει στο σημειο που ειναι 2 κενταυροι και σε κανουν πετρα.Ξερει κανεις πως να το περασω?????ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Candyman
19-08-2007, 21:00
ρε παιδια εγω εχω κολησει στο σημειο που ειναι 2 κενταυροι και σε κανουν πετρα.Ξερει κανεις πως να το περασω?????ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://tomb-raider-anniversary.com/tomb-raider-anniversary-walkthrough/Level8_Tomb_Tihocan/index5.php

How to kill the centaurs:

It can be quite difficult at first, but here's the guide to killing those centaurs:

* Keep the distance and make sure you shoot one of them until it charges in
* Wait until he's close enough (notice the slow motion)
* Dodge to a side using SHIFT + LEFT/RIGHT and DON'T shoot
* If you did it properly Lara will dodge and a target will form on the head of the centaur
* When the target is red, SHOOT
* The centaur will be stunned and you'll have a few second for the next step
* Turn towards the centaur and use Q to grab the shield, then quickly use E to disarm him
* Repeat this for the second centaur as well
* When both of them are disarmed, shoot one again until he is angry again, but this time stay close to one of the fallen shields
* This time, he'll try to use the stoning gaze, so when he tries to do this, quickly go to the shield and use E to hold it AND face it towards him
* He should be stoned for a few seconds
* Shoot him until he crumbles into pieces, use the dual 50 caliber pistols since they do much more damage
* Repeat this for the second centaur

And that's pretty much it. With a bit of practice you can do this in under 5 minutes (ok, or less).

milou_37
20-08-2007, 13:16
:098: Eυχαριστω φιλε με εσωσες!!!!!!!

Mondeloxmm
26-08-2007, 10:40
Τοmb raider Anivversary
Έχοντας προσπαθήσει με τον δυσκολο τρόπο(spines) ,λέω να δοκιμασω και με τον ευκολο(την σπηλιά ).
Κάθεσε εκέί λέει και σκοτώνεις τον Τ-rex ποιό εύκολα!!!!
(Δλδ υπάρχει ένα σημείο στην πίστα στο οποίο σταματάς και σκοτώνεις πανεύκολα τον δεινοσαυρό χωρίς να μπορεί να σε βλάψει ,το θέμα είναι το βρήκε κανείς ;;
Τα φώτα σας παιδια και κανα screenshot :001:

cabrinha
26-08-2007, 11:08
Θα νευριασεις το ζωντανο και αμεσως θα τρεξεις ακριβως διπλα απο τα καρφια. Αυτο θα χτυπησει σε αυτα και θα χασει πολυ ζωη. Αν παλι δε βαριεσαι κατσε παλι ακριβως διπλα απο τα καρφια και ριχνε στο ζωντανο τοσο ωστε να μην γεμισει ποτε η κοκκινη μπαρα. Οσο μενει ατσαντηστο θα του κοβεις κομματακι κομματακι τη ζωη. Και φυσικα θα χασεις και μιση ωρα στο περιμενε. :)

Mondeloxmm
26-08-2007, 11:42
Αν παλι δε βαριεσαι κατσε παλι ακριβως διπλα απο τα καρφια και ριχνε στο ζωντανο τοσο ωστε να μην γεμισει ποτε η κοκκινη μπαρα. Οσο μενει ατσαντηστο θα του κοβεις κομματακι κομματακι τη ζωη. Και φυσικα θα χασεις και μιση ωρα στο περιμενε. :)

Το έχω δοκιμάσει και αυτό που δίπλα ρε καρνταση;!!!!
Όπου και να σταματήσω με δαγκώνει

Tελικά το πετυχα με άλλο κόλπο.
Ευχαριστώ

setna
04-02-2008, 23:45
παιδια υπαρχει προβλιμα δεν μου βγενεουν βελει για το ανιμεισον κ οτι κ να κανο χανο τι μπορει να φτεει?
εδο κ μια εβδομαδα προσπαθο αλλα τπτ

Ξενια
10-03-2008, 11:52
Γεια!θα θελα να ζητισω βοηθια με την Λαρα Κροφτ( anniversary για ps2 ), κολισα στο lost island the great ryramid.Δεν μου φτανει ο χρωνος στη ανευαζμα και σινεχια πεφτω κατω, κουραστικα!Μηπως ειπαρχει κανενα κολπο για να μην τρεχει τοσο γριγορα ο χρωνος!?

Παιδια!!! Ζηταω βοηθια με Tomb Raider Anniversary!!!