View Full Version : Τι είναι αυτό ρε παιδιά?Spy?
schumifer
12-11-2004, 01:17
Μου βγήκε με kaspersky AV και Outpost Firewall ενεργα!!!
Αγνοησε το μεν βαλε firewall δε....
Αν θυμαμαι ο κωδικοσ της M$ αυτος ειναι για τον Sasser που ειναι σαν τον Blaster δηλ σου κλεινει το pc
Σου βγήκε ο Ρούλης δηλαδή ε?? :046: :p :p
schumifer
12-11-2004, 01:28
Δε φαίνεται αυτό το popup?
schumifer
12-11-2004, 01:28
Ρε μαμώτο δεν είχα τέτοια με τα κ@λοNorton
Σου βγήκε ο Ρούλης δηλαδή ε?? :046: :p :p
ownageeeeeee :081:
schumifer
12-11-2004, 01:34
Τώρα αν εγώ ποστάρω μόνο ερωτηματικά θα φταίω??
Δεν είναι ιός. Είναι μια τρύπα στο "Messenger" Service (καμμία σχέση με MSN / Windows Messenger) που εκμεταλέυονται κάποιες εταιρίες για σου πουν ότι "ψηλέ έχεις πρόβλημα ασφάλειας, αγόρασε το λογισμικό μας".
Κίνδυνος δεν υπάρχει (δεν έχει γραφτεί κάποιο αρχείο στο σύστημά σου, απλώς σου στείλανε ένα μήνυμα), αλλά με το Outpost ενεργό (και εγώ Outpost έχω) δεν 8α έπρεπε να σου εμφανιστεί.
Μπορέις να δοκιμάσεις να αναβαθμίσεις στην τελευταία έκδοση του Outpost (2.5) και ίσως να απενεργοποιήσεις το service αυτό.
με αυτό βγαίνουν πολλά "παράξενα"
αυτο ειναι screenshot όχι μ@λ@κιες...
LoL....
Καλα ρε?
Πιο μεγαλη δεν ειχες?
Οι φοτογραφιες πρεπει να ειναι εως 600Χ600 ακομα και εαν ειναι απο λινκ...
ok. sorry. Απλώς screenshot είναι. κάτω από 800*600 δεν φαίνεται τπτf
φαντάσου να είχα μεγαλύτερη ανάλυση από 1024*768.....lololololol
Aπλα μπορουσες να δωσεις το λινκ...
το ξέρω, αλλά έτσι φαίνεται πιο "ωραία" - λολ. Οκ απλώς μια φορά ήθελα έτσι να "φανεί"!
edit >@ΚΤΜ: ok σόρρυ ρε, αλλά μια έντονη παρατήρηση θα έφτανε νομίζω (δεν χρειαζόταν ban), (την μίκρυνα αμέσως σε 800*600) και άμα μου έλεγες να την σβήσω θα το έκανα αμέσως
το ξέρω, αλλά έτσι φαίνεται πιο "ωραία" - λολ. Οκ απλώς μια φορά ήθελα έτσι να "φανεί"!
2 μερουλες ban για να δω πως ειναι.
schumifer
12-11-2004, 23:59
Services απενεργοποιημένα από την εγκατάσταση.
Ήδη το μετανιώνω που έδιωξα το ΝΟΡΤΟΝ ,μπορεί να μου την έσπαγε με τον όγκο του και να μην αναγνωρίζεται ως το καλύτερα αλλά είχα να δω τέτοια κόλπα πολύυυυυ καιρό.Άσε και το άλλο με το Kaspersky. Κάθε φορά που κάνω full scan βρίσκει 10δες ιούς αλλά δεν κάνει τίποτα.Μια δεν μπορεί να τα σβήσει .μια δεν επιτρέπεται,αει στο καλό, τρώει πέταμα όπου νά'ναι.Κι αν το outpost συνεχίσει τις βλακείες του θα ακολουθήσει.
Κάτι τελευταίο.Ρε παιδιά το system mechanic δεν βρίσκει κανένα spy ή τίποτα σχετικό . Ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα για να ξετρυπώσω τον "κακό"???
εεε...αν δεν καταφέρεις τπτ, format. Ως πρόβλημα εννοείς και άλλα πράγματα εκτός του popup?
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.