PDA

View Full Version : hitman!!!!!!!!!!!!!

spiderdim
20-06-2007, 22:39
παιδια ειναι πολυ πολυ πολυ καλο παιχνιδι!!!!! εχω παιξει και τις τρεις εκδοσεις....
ειδικα το νουμερο 3 το εχω τερματισει 4 φορες!!!!!!!! μιλαμε για τρελο παιχνιδι!!!!! οποιος δεν το εχει παιξει νομιζω οτι αξιζει να το κανει... καθε φορα περναω μια πιστα με διαφορετικο τροπο!!! δεν το βαριεσαι καθολου. ελπιζω να βγει γρηγορα το νουμερο 4 γιατι το νουμερο 3 τελειωσε με τετοιο τροπο που δεν σε αφηνει να ησυχασεις.... Τερματιστε το παιχνιδι και θα καταλαβετε:068:

NGF
20-06-2007, 23:56
Εγω δεν το εχω παιξει. Εχω ακουσει πολυ καλα λογια αλλα και οτι ειναι σπαστικο πολλες φορες. Ισως το νοικιασω να του δωσω μια ευκαιρια

doubleh
21-06-2007, 01:06
έχω παίξει το codename 47.
Επικό παιχνίδι. Τρομερό.
Ειδικά αν δεν το αντιμετωπίσεις σαν "ό,τι κινείται εκτελείται" αλλά το παίξει έξυπνα, είναι απίστευτο

louis_gas
21-06-2007, 02:06
παιδια ειναι πολυ πολυ πολυ καλο παιχνιδι!!!!! εχω παιξει και τις τρεις εκδοσεις....
ειδικα το νουμερο 3 το εχω τερματισει 4 φορες!!!!!!!! μιλαμε για τρελο παιχνιδι!!!!! οποιος δεν το εχει παιξει νομιζω οτι αξιζει να το κανει... καθε φορα περναω μια πιστα με διαφορετικο τροπο!!! δεν το βαριεσαι καθολου. ελπιζω να βγει γρηγορα το νουμερο 4 γιατι το νουμερο 3 τελειωσε με τετοιο τροπο που δεν σε αφηνει να ησυχασεις.... Τερματιστε το παιχνιδι και θα καταλαβετε:068:

το 3 εννοεις το contract? το 4 δεν ειναι το bloodmoney?