PDA

View Full Version : Vista drivers για μητρικη

dam
21-06-2007, 17:55
Καλησπερα παιδια!! Λοιπον, ψηθηκα να βαλω τα VISTA και μαζευοντας drivers για αυτα που εχω πανω στο PC διαπιστωσα οτι η msi δεν εχει βγαλει drivers για την μητρικη μου η οποια ειναι η K8N sli platinum (http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=169&maincat_no=1&cat2_no=&cat3_no=). Να βαλω τους XP drivers η να κατεβασω απο την Nvidia τους Drivers για το nforce4??
Μιλωντας παντως με τη MSΙ δεν εβγαλα ακρη καθως το μονοπου μου ειπαν ηταν οτι ακομα δεν την εχουν δοκιμασει την καρτα για vista.

Reptile64
21-06-2007, 19:33
Αφου ψηθηκες βαλ'τα (θα τα βγαλεις συντομα εγγυημενα)
Η μητρικη σου δεν χρειαζεται drivers τα Vista θα την βρουν μονα τους, μπορεις να κατεβασεις τους nforce απο την nVidia φυσικα.

dam
21-06-2007, 19:49
το ρωταω επειδη εκτος απο το nforce στους drivers για XP εχει και drivers για κατι αλλα πραγματα. Θα τα βαλουν τα Vista απο μονα τους;

viper
22-06-2007, 13:39
το ρωταω επειδη εκτος απο το nforce στους drivers για XP εχει και drivers για κατι αλλα πραγματα. Θα τα βαλουν τα Vista απο μονα τους;

To update των Vista δουλεύει πολύ καλα (άλλο θέμα το αν θα δουλεύει καλά το pc μετά), οπότε μετά την εγκατάσταση του λογισμικού (ή αν προσθέσεις νέο hardware), θα ψάξουν μόνα τους και θα εγκαταστήσουν τους απαραίτητους drivers για το hardware που διαθέτεις.

Reptile64
23-06-2007, 09:58
To update των Vista δουλεύει πολύ καλα (άλλο θέμα το αν θα δουλεύει καλά το pc μετά), οπότε μετά την εγκατάσταση του λογισμικού (ή αν προσθέσεις νέο hardware), θα ψάξουν μόνα τους και θα εγκαταστήσουν τους απαραίτητους drivers για το hardware που διαθέτεις.

Σωστο σε βρισκω! :033:
Βαλε dam αγορι μου τα vista και το μονο πραγμα που δεν θα σε απογοητευσουν θα ειναι αυτο, το οτι θα τα βρει ολα, το τι θα γινει μετα.... ουτε ο Μεγας Bill δεν μπορει να σου το εγγυηθει..

dam
23-06-2007, 11:20
τα εβαλα τελικα και μετα απο λιγο ...τα εβγαλα!!!:098: :098: :098: εβαλα το nforce απο το Site ths nvidia και τα υπολοιπα τα βρηκε μονο του. αλλα εβγαζε πολλα προβληματα με της συσκευες ακομα και με την καρταα γραφικων που υποτιθεται οι drivers της ηταν για vista εξ'αρχης! και επειδη δεν ειχα πολυ χρονο για να ασχολοιθω και χρειαζομουν τον υπολογιστη τα εσβησα!! τελικα σωστα τα λενε SBISTA!!!:073: