PDA

View Full Version : Vista only games ή απλά marketing?

john_dr
25-06-2007, 10:07
Υπάρχει ένα game με όνομα Shadowrun. Το εν λόγο game έχει εκδόσεις μόνο για XBOX360 και Vista και προσωπικά πρώτη φορά το ακούω μιας και δεν πολύ ασχολούμαι με game news. Υποτίθεται ότι δεν τρέχει σε ΧΡ και ότι ένα software house που ονομάζεται Falling Leaf, δουλεύει εντατικά ώστε να ολοκληρώσει ένα project ονόματι "Alky Project" που θα επιτρέψει σε games όπως το Shadowrun αλλά και το Halo 2 να παίξουν κανονικά σε ΧΡ.

Για κακή τους τύχη όμως υπολόγισαν χωρίς τον ξενοδόχο. Ένα γνωστό group υπεύθυνο για πολλές πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών με το όνομα Razor1911, όχι μόνο "έσπασε" το game, αλλά στο text αρχείο που συνοδεύει την πειρατική κόπια δίνονται και οδηγίες για το πως να τρέξει κάποιος το game σε Windows XP. Το μόνο πράγμα που φαίνεται να χρειάζεται είναι η αντικατάσταση κάποιων libraries στο directory που εγκαθίσταται το game.

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=40538

schumifer
25-06-2007, 10:14
Ε δεν είναι πολύ ευτελιστικό να μαθαίνει ο κόσμος ότι τον κορόιδεψες απλά για το πρεστίζ ή τα χρήματα?

john_dr
25-06-2007, 10:20
Από ότι καταλαβαίνω, σιγά σιγά όσο το ψάχνω, το game αυτό όσο και το Halo 2 είναι DirectX 9 games τα οποία άνετα μπορεί να τα παίξει ο οποιοσδήποτε σε ΧΡ. Απλά τα games αυτά αποτελούν κομμάτι της καμπάνιας της Microsoft με όνομα "Προωθούμε τα Vista με κάθε τρόπο".

NGF
25-06-2007, 10:42
Αλλα καλα να παθουν. Βρηκαν παλι ενα ωραιο τροπο να μας δουλεψουν

DarthMoul
25-06-2007, 10:52
Τα windows εγγυώνται μόνο backward compatibility. Αυτό σημαίνει πως η Ms έχει την υποχρέωση να δουλεύει το sw των XP στα Vista, αλλά όχι το αντίστροφο. Και πάλι στο backward compatibility έχει περιορισμούς, πχ οι 16 bit εφαρμογές δεν υποστηρίζονται. Εγώ δεν βλέπω κανένα κακό. Όταν πατάς I ACCEPT στην άδεια χρήσης αυτά τα έχεις αποδεχθεί.

schumifer
25-06-2007, 20:20
Είδες το κακό με την αυτοματοποιημένη εγκατάσταση ΧΡ μέχω nLite?
Δεν πατάω I ACCEPT.
Πού να τα ήξερα αυτά.......

DarthMoul
25-06-2007, 21:39
Είδες το κακό με την αυτοματοποιημένη εγκατάσταση ΧΡ μέχω nLite?
Δεν πατάω I ACCEPT.
Πού να τα ήξερα αυτά.......
Άρα εμπιστεύτηκες το nLite να πατάει το I ACCEPT αντί για εσένα. Είναι σαν να υπογράφεις ένα λευκό χαρτί και μετά το δίνεις σε κάποιον να γράψει πάνω ό,τι θέλει. Ακόμα και αν δεν τα ξέρεις αυτά, θα τα υποστείς :p

Εvo8-By-m-diox
25-06-2007, 23:53
Για αυτό φιλε την υπογραφή όπως και το k@@ σ να προσεχεις που τα βάζεις :P

Hemispasm
27-07-2007, 23:44
Κανενα νεο σχετικα με το συγκεκριμενο? Τελικα παιχνιδια σαν το Halo2 παιζουν σε XΡ (32/64bit)?

soulclaimer
31-07-2007, 03:44
Κανενα νεο σχετικα με το συγκεκριμενο? Τελικα παιχνιδια σαν το Halo2 παιζουν σε XΡ (32/64bit)?

To Halo 2 τρεχει κανονικοτατα στα ΧΡ.

nognir
31-07-2007, 09:55
Επειδή ήθελα να δω κατά πόσον η όλη ιστορία στέκει, κατέβασα το Halo 2 και το εγκατέστησα στα xp. Αλλά δεν έπαιξα για ευνόητους λόγους, και μου αρκεί που αν στην Μ$ μας κοροϊδεύουν μια φορά, εμείς τους κοροϊδεύουμε 10 :D

soulclaimer
31-07-2007, 13:20
Επειδή ήθελα να δω κατά πόσον η όλη ιστορία στέκει, κατέβασα το Halo 2 και το εγκατέστησα στα xp. Αλλά δεν έπαιξα για ευνόητους λόγους, και μου αρκεί που αν στην Μ$ μας κοροϊδεύουν μια φορά, εμείς τους κοροϊδεύουμε 10 :D

Και εγω για τον ιδιο λογο το εγκατεστησα.
Σαν παιχνίδι δε λέει και πολλά.
Ειδικά με τέτοια απεχθή γραφικά...:011:

power636
01-08-2007, 22:17
Και εγω για τον ιδιο λογο το εγκατεστησα.
Σαν παιχνίδι δε λέει και πολλά.
Ειδικά με τέτοια απεχθή γραφικά...:011:

και εγω το εβαλα στα xp αλλα πολυ μαπα τα γραφικα