PDA

View Full Version : Μακαρι να γινεται....

NGF
06-07-2007, 10:03
Εχω ενα n64 και το αθανατο zelda στη συλλογη.Θελω να μαθω αν γινεται με καποιο ανταπτορα να το συνδεσω με την οθονη του pc και να λιωσω το zelda μετα.

NGF
06-07-2007, 19:10
Παιδια καθως εψαχνα στο net ειδα κατι οτι με tv tuner μπορω να παρω την εικονα της τηλεορασης αρα και και οτι δινει το n64. Γινεται κατι τετοιο? Το κανουν ολα τα tv tuners η πρεπει να ξυλωθω? Και αλλο τροπο να εχετε δεν με πειραζει απλος να δουλευει και να μην θελει ενα δωματιο καλωδια

cabrinha
07-07-2007, 01:04
Υπηρχε παλια ενας ανταπτορας που συνεδεε διαφορες κονσολες σε pc monitor. Kατι τετοιο (http://www.consolesandgadgets.com/catalog/product_info.php/cPath/25_141/products_id/1204) ειχα παλαιοτερα αλλα το ειχα αγορασει 5500δρχ. Δυστυχως ειναι 500 χιλιομετρα μακρια για να στο εδινα. Αν λοιπον το βρεις εχει καλως.

Διαφορετικα με ενα tv tuner που εχει εισοδο μπορεις να κανεις αυτο που θελεις. Απο το τριπλο που βγαζει το n64 καρφωνεις το κιτρινο στην καρτα τηλεορασης και τα αλλα δυο στην εισοδο του ηχου και τελειωσες.

Ισως στον δευτερο τροπο η ποιοτητα της εικονας να ειναι μειωμενη. Οχι τραγικη διαφορα αλλα εμφανης. Ας το επιβεβαιωσει καποιος.

manolis
07-07-2007, 01:07
Παιδια καθως εψαχνα στο net ειδα κατι οτι με tv tuner μπορω να παρω την εικονα της τηλεορασης αρα και και οτι δινει το n64. Γινεται κατι τετοιο? Το κανουν ολα τα tv tuners η πρεπει να ξυλωθω? Και αλλο τροπο να εχετε δεν με πειραζει απλος να δουλευει και να μην θελει ενα δωματιο καλωδια

Διαφορετικα με ενα tv tuner που εχει εισοδο μπορεις να κανεις αυτο που θελεις. Απο το τριπλο που βγαζει το n64 καρφωνεις το κιτρινο στην καρτα τηλεορασης και τα αλλα δυο στην εισοδο του ηχου και τελειωσες.

Ισως στον δευτερο τροπο η ποιοτητα της εικονας να ειναι μειωμενη. Οχι τραγικη διαφορα αλλα εμφανης. Ας το επιβεβαιωσει καποιος.

Μια χαρά θα παίζει.Σιγά της απώλειες! Για n64 μιλάμε οχι για High definition !

cabrinha
07-07-2007, 01:18
Κρινω με βαση μια παλια καρτα τηλεορασης που ειχα και απ'οτι θυμαμαι ειχα μειωση της αποδοσης. Βεβαια η αναλυση που βγαζει το n64 ειναι μικροτερη του 1024 επομενως εν μερει δικαιολογειται. Ωστοσο σημερα δεν ξερω τι γινεται με τις καρτες και το upscaling γι αυτο και ζητησα να το επιβεβαιωσει/διαψευσει καποιος.

beisnikos_spi
07-07-2007, 08:23
Θα κάνεις εμετό από τα γραφικά... Όπως γνωρίζουμε οι default τηλεοράσεις ξέρουν πως να κρύβουν τα pixels των γραφικών των κονσολών. Ενώ τα monitor βγάζουν όλα τα άπλυτα στη φόρα.

NGF
07-07-2007, 10:26
Δηλαδη να μην συνεχισω σε αγορα tv tuner? Δεν θα βλεπεται το πραγμα?

thanos21unoDK
07-07-2007, 11:06
Oχι να μην συνεχισεις στην αγορα γιατι δν θα βλεπεις τιποτα και μπορει και να μην σου δουλευει.Ειχα κανει κατι παρομοιο στο pc του ξαδερφου μου για να συνδεσει το play 2 με το pc πηγαμε πηραμε μια καρτα tv και βλεπαμε μονο μια μαυρη θαμπαδα και ηχο δν ειχαμε παρα πολυ καλο δν ξερο γιατι αλλα για να ακουσουμε τα ηχεια τα ειχαμε βαλει στο τερμα.

Reptile64
07-07-2007, 13:50
Υπαρχουν και emulators που θα σου το παιζουν μια χαρα, αλλα τα γραφικα ειναι οντως τραγικα σε τοσο μικρη αναλυση σε οθονη TFT... πηγαινε αγορασε μια μικρη φθηνη CRT τηλεοραση αντι να δινεις λεφτα σε tv tuners.

cabrinha
07-07-2007, 14:43
Απο προσωπικη εμπειρια θα σου πω οτι ειχα μειωμενη αποδοση σε σχεση με τηλεοραση ωστοσο μπορουσα ανετα να παιξω. Αυτα σε αναλυση 1024.

NGF
07-07-2007, 14:53
Οκ τοτε.Εχω δοκιμασει και emulator.. αλλα πεφτει βαρυς στο συστημα μου

pokemon640
21-07-2007, 12:48
Εγώ με την PVR2000 μου τρέχει άψογα, πολύ καλύτερα από οποιαδήποτε TV, και με το DScaler δεν βλέπω pixels!(έχει το πρόγραμμα φίλτρα για να μην pixelιάζει η εικόνα) αλλά και το default πρόγραμμα της leadtek το δείχνει άψογα.

cast128dreams
08-08-2008, 03:35
Θα κάνεις εμετό από τα γραφικά... Όπως γνωρίζουμε οι default τηλεοράσεις ξέρουν πως να κρύβουν τα pixels των γραφικών των κονσολών. Ενώ τα monitor βγάζουν όλα τα άπλυτα στη φόρα.

Μμμμμμμ μπορει να παιζει και αυτο.Εγω παντως με το Vga του Dreamcast μου διχνει πολυ καλητερα σε μονιτορ.Το Dreamcast φτανει μεχρι 1024,480p σηματα.Τωρα το n64 θα δινει ποιο ζωντανα τα χρωματα ολλα αυτα αλλα τωρα τα γραφικα παιζουν να ειναι και εμετος οπως λεει και ο φιλος.

Για google-αρε και δεν τι αναλυση σηματος μπορει να δωσει το N64.

Nos-Dio
08-08-2008, 03:46
εχω δοκιμασει gamecube στην dell και ηταν εμετικο!Φυσικα σε full view!Αμα το εβαζες 1/1 εβλεπες ενα μικρο τετραγωνακι στο κεντρο μια χαρα...αλλα εχει νοημα αυτο..Γενικα εχει νοημα αυτο??
Βαλτο στην TV,για κει ειναι.

Επισης αν θες να δεις καλα γραφικα ocarina of time,τα καλυτερα τα ειχε η εκδοση για gamecube,αισθητη διαφορα..επειδη τις εχω και τις δυο και μου χτυπησε για αυτο στο λεω.

cast128dreams
08-08-2008, 15:23
Gamecuce ε?τοσο χαλια?
Τι ιντσες ηταν το μονιτορ?

εν το μεταξυ με το τελευταιο post εχουμε διαφορα κανενα χρονο.Αργα το θυμηθηκαμε αλλα κουβεντα να γινεται.

Reptile64
09-08-2008, 13:47
To gamecube χαλια? Τα NES - SNES - Megadrive - Mastersystem δεν τα προλαβατε μαλλον... χεχε

cast128dreams
09-08-2008, 17:24
Δεν ειπα οτι ειναι χαλια το Gamecube μια χαρα παιχνιδια εχει.Απλως σε μεγαλα monitor δεν βγαζουν μεγαλα αναλυσης σηματα.

Oλλα αυτα που λες τα εχω προλαβει ολα.Ξεχωριζω το mega drive αλλα και το snes καλο και αυτο.
Για να μην βγαλω το Master system στην επιφανειa που ειναι κατω απο το κρεβατι μου!!!!