View Full Version : Warhammer Online
Καλησπέρες! Τελευταία άκουσα ότι βγαίνει το νέο MMORPG Warhammer Online το οποίο θεωρείται πολυαναμενόμενο από πολλούς και από τον ειδικό τύπο και πρόσφατα έκλεισαν οι εγγραφές για το beta testing που χτύπησαν 200.000 άτομα σε λίγες μέρες μόνο. Μην έχοντας παίξει ποτέ κανένα παιχνίδι της σειράς(δεν ξέρω καν τι είδους παιχνίδια είναι, μόνο ότι δεν ήταν αμιγώς RPG), μπήκα στην επίσημη σελίδα του για να δω περί τίνος πρόκειται. Φάνηκε πολύ ενδιαφέρον και αν και μετά από 3 χρόνια κάψιμου στο Lineage2(και ενώ έχω σταματήσει εδώ και 5 μήνες) άρχισα να σκέφτομαι να το δοκιμάσω.
Αυτό που ήθελα να μάθω είναι αν το έχει μπει στο beta testing κανείς και τι εντυπώσεις έχει μέχρι τώρα.
Για να ακούσουμε τι εστί αυτό το φρούτο γιατί δείχνει ενδιαφέρον
Necro{Demon}
10-07-2007, 05:11
Είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και το έχω ψ'αξει αρκετά. Σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι θα παίζει το PVP. Συγκεκριμενα ασχέτως με το lvl που είναι οι παίκτες, θα μπορούν να ενισχύσουν τη παράταξη τους έναντι της αντίθετης, μέσω των διαφόρων ειδών quests. Σίγουρα φαίνεται πολύ καλό παιχνίδι...
Αρκετές διάσπαρτες πληροφορίες εδώ (http://www.gameplanet.gr/forum/showthread.php?t=1351&highlight=warhammer)
Άντε να δούμε τι λέει. Γράφτηκα στο ευρωπαϊκό site και έκανα αίτηση για beta testing. Αν και έχουν συμπληρωθεί τα άτομα που είχαν στο μυαλό τους αρχικά, μέχρι να ολοκληρωθεί το testing(μέσα 2008 ξεκινάει επίσημα το παιχνίδι), από ό,τι κατάλαβα μπορεί να καταφέρω να το δοκιμάσω σαν επιλαχών ή κάτι τέτοιο(αργότερα δλδ θα ξαναζητήσουν άτομα). Αν γίνει κάτι τέτοιο θα δώσω πληροφορίες εδώ και θα προσπαθήσω να κάνω ένα mini review(αν και όποτε...) για πάρτη σας! ;) :D
Αν γίνει κάτι τέτοιο θα δώσω πληροφορίες εδώ και θα προσπαθήσω να κάνω ένα mini review(αν και όποτε...) για πάρτη σας! ;) :D
Ωραίος ο artking !! :D :D :D
Vediovis
13-07-2007, 13:38
λοιπόν συμφoριμητες το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι τις Mythic που την Mythic την αγόρασε η EA (πολύ ωραίο βήμα) Mythic=Dark Ages Of Camelot, βαρετό PVE απίστευτο PVP η να το θέσω καλύτερα RVR (Realm Vs Realm) Όλοι λένε ότι το warhammer θα είναι το DAoC2, το αξιοσημείωτο είναι ότι είναι το πρώτο παιχνίδι που ο νικητής σε μια μάχη PvP είναι αυτός που ξέρει να παίζει το χαρακτήρα του καλύτερα εννοώντας. p.x. lineage2 οποιος είχε το καλύτερο ΟΕ Η top Grd armor κέρδιζε,WoW τα ίδια. Στο DAoC ήταν φορες που τις είχα φάει από μικρότερους σε RR (Realm Rank- Πόντοι από PvP) άλλες φορες είχα νικήσει μεγαλύτερο RR από μένα (το RR έδινε πέρα από κάποιους πόντους που τους έβαζες είτε σε passive skills Block,Πάρει,Mastery of magery κτλ κτλ active skills τα οποια που μπορούσαν να αλλάξουνε όλοι την ροη τις μάχης και όταν ένα υψηλό RR λοιπόν τα έχει όλα αυτά τα skill up (με reuse timer) είναι λίγο waste of life να του την πέσεις :P). Απ την αλλη φανταστικο castle siege Rams,Τρεμπουσες,καταπελτες, το μοναδικο κατα τις Mythic ειναι οτι οταν αρχισει το παιχνιδι να βαρενει και να χανει κοσμο βγαζει μια καινουρια κλασση η οποια ειναι ΟP και εκει αρχιζει το whine!! :098: Τα ξερετε αυτα...!!
Vediovis
01-08-2008, 18:11
to warhammer sta mesa tou mina ksekinaei to Open Beta :033: kai apo mesa septembri ksekinaei kai kanonika !! epitelous:063:
Osoi pistoi proselthete riksete kai mia matia sto guild forum twn Angels Of Retribution
Destruction: Normal Server
http://aor-forum.my-rpg.com/
Εvo8-By-m-diox
01-08-2008, 22:18
Απο όσο έχω ακούσει το warhammer θα ΠΥΡΟΒΟΛΑΕΙ....Για να είχεσ ελπίδες για server beta testing έπρεπε να είσαι κανένασ αρχισυντάκτης περιοδικού κλπ...Οσο για το PVP άκουσα και εγώ οτι είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ....Ακόμα μια πληροφορία αλλα δεν θυμάμε οταν το διάβασα αμα ήταν για το WH η για το AOC είχα διαβάσει λοιπόν οτι σε pvp έτσι και χτυπήσεις πχ με κάποιο weapon τον αντίπαλο στο κεφάλι ή καρδία...DIE DIE και GOOD BYE!!
Chris Kaf
01-08-2008, 22:43
787.365 άτομα είναι testers στην closed beta. Από τα βίντεο που είδα πάντως στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού δεν εντυπωσιάστηκα. Έχει κάτι που δε μου κολλάει το παιχνίδι. Ας το δω πρώτα να το παίζουν και μετά αποφασίζω αν θα παίξω. Το φοβερό πάντως θα είναι το σύστημα PVP & Siege που θα έχει. Αν ισχύει το 24/7 open Siege τότε μιλάμε για πολύ ξύλο. Έχω 2 γνωστούς που είναι closed Beta Testers και δηλώνουν και οι 2 καταενθουσιασμένοι με το PVP system του game. Προσωπικά περιμένω να έχει μεγαλύτερη επιτυχία απο το Age Of Conan πάντως.
Πάντως από τα βίντεο που είδα..... δεν εντυπωσιάστηκα. Το cinematic ναι ήταν εντυπωσιακό αλλά τα real-videos δυστυχώς με απογοήτευσαν. Τα γραφικά δεν πλησιάζουν ούτε καν του Lineage2 πόσο μάλλον του WoW ενώ η κίνηση είναι απλά... κακή. Είναι πάρα πολύ κοφτή (σε σημείο που νόμιζα ότι φταίει το playback του video) ακόμα και στα spells και σε καμία περίπτωση δεν πλησιάζει την ομαλότητα, τη σταθερότητα και την ομορφιά του WoW ενώ επίσης το ίδιο απότομη είναι και οι combat κινήσεις....:022:
Όπου ακούς πολλά κεράσια... το ίδιο που έγινε και με ΑοC
Όπου ακούς πολλά κεράσια... το ίδιο που έγινε και με ΑοC
Απορω αν εχεις ακομα το rogue :057: στον Ragnaros....
Τον έκανα free transfer spinebreaker κάποια στιγμή (έπειτα από πολύ καιρό + φανταριλίκι) που είχα μπει και δεν ήταν κανένας στην friend list :o
Μην μου πεις πως εσύ ακόμα συνεχίζεις με druid στον ragnaros :D
Υ.Γ. Προς το παρόν brutal-ιάζω με τον Holy pala στον chromaggus :)
Και όσο για το in-topic, από screenshots/videos που είδα, στο warhammer έχουν κλέψει κατά πολύ το UI του WoW
Τον έκανα free transfer spinebreaker κάποια στιγμή (έπειτα από πολύ καιρό + φανταριλίκι) που είχα μπει και δεν ήταν κανένας στην friend list :o
Μην μου πεις πως εσύ ακόμα συνεχίζεις με druid στον ragnaros :D
Υ.Γ. Προς το παρόν brutal-ιάζω με τον Holy pala στον chromaggus :)
Και όσο για το in-topic, από screenshots/videos που είδα, στο warhammer έχουν κλέψει κατά πολύ το UI του WoW
Εννοειτε οτι ο εχω παραμεινει με τον Divider . Δεν υπαρχει λογος να τον αλλαξω :p Απλα λογω δουλειας δεν εχο χρονο για RAIDS. οποτε casual ninja :063:
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.