View Full Version : Πρόβλημα με AudioCatalyst!
Quandanamo
14-11-2004, 00:17
Καλησπέρα και πάλι... πάλι κάπου μάγκωσα δηλαδή...
Πάω να κάνω rip ένα CD me to AudioCatalyst που είχα καταχωνιασμένο από προσφορά ενός περιοδικού. Θα το έκανα δηλαδή, (rip) εάν δούλευε κανονικά... Ιδού το πρόβλημα:
Μόλις πάω στα General Settings στο CD-rom access method μου δείχνει τσεκαρισμένη την καρτέλα Analog, ενώ οι καρτέλες Aspi και MsCDex είναι απενεργοποιημένες..
Τις πταίει;
το πρόγραμμα;
το Aspi;
τα Windows 2000 που όλο και μου τη βιδώνουν;
ή εγώ που είμαι γκαντέμης;
μήπως εγκατέστησες πρόσφατα το SP2? έχω το ίδιο πρόβλημα με το audiograbber μετά από εγκατάσταση καινούρια των xp+sp2, ενώ πριν δεν είχε πρόβλημα. δεν το έχω ψάξει ακόμα να δω τι φταίει καθώς δε μου χρειάστηκε , πάντως έβαλα ASPI στο σύστημα χωρίς αποτέλεσμα.
CaptainMorgan
14-11-2004, 01:36
.....των xp+sp2......
win 2000 λέει ο άνθρωπος βρε!
Ναι οντως δεν παιζει sp2 στα win 2000...
Τεσπα δεν βρισκεις το catalyst απο νετ...να δοκιμασεις μηπως φτεει αυτο?
όπα της... γράψε λάθος.
@captain δεν βγάζεις την abit από την υπογραφή σου να βάλεις τον Κολοκοτρώνη
@quandanamo μήπως έχεις IDE drivers της μητρικής? δοκίμασε να κάνεις roll back driver στους IDE της Microsoft. θα το δοκιμασω και γω τώρα που το σκέφτομαι Lol
Quandanamo
14-11-2004, 01:56
@quandanamo μήπως έχεις IDE drivers της μητρικής? δοκίμασε να κάνεις roll back driver στους IDE της Microsoft. θα το δοκιμασω και γω τώρα που το σκέφτομαι Lol
Ωραίο όλο αυτό... με τη διαφορά όμως ότι δεν ξέρω πως γίνεται;
Σε παρακαλώ @Piratis μήπως μπορείς να γίνεις λίγο ποιο σαφής;
CaptainMorgan
14-11-2004, 02:02
Piratis eat my dust....ετοιμάζω review για τον εθνικό ήρωα/motherboard!
προσοχή με το roll back γιατί υπάρχει περίπτωση να τα φτύσουν τα τρομερά win και να φάτε φορμάτ μετά.....
βρασε το audiocatalist και "αγόρασε " το winamp pro!!! αν όμως τρελένεσαι με το audiocatalist κατέβασε το aspi και μάλλον θα είσαι ΟΚ!!!
http://www.ncf.carleton.ca/~aa571/aspi.htm
Ωραίο όλο αυτό... με τη διαφορά όμως ότι δεν ξέρω πως γίνεται;
Σε παρακαλώ @Piratis μήπως μπορείς να γίνεις λίγο ποιο σαφής;
δεν το δοκίμασα να σου πω αν γίνεται δουλειά.
πας στο controlpanel->system->hardware-device manager-IDE controllers-driver αν δεν είναι οι γενικής χρήσεως της microsoft πάτα roll back driver ή κατάργησε τον controller ώστε να εγκαταστήσει στο εμπόμενο reboot τους driver της microsoft.
δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο τώρα δοκίμασε να βάλεις και το aspi στο σύστημα μήπως σε σένα δουλέψει.
κάνε restore point αρχικά μήπως προκληθεί κανένα πρόβλημα...
Quandanamo
14-11-2004, 23:59
βρασε το audiocatalist και "αγόρασε " το winamp pro!!! αν όμως τρελένεσαι με το audiocatalist κατέβασε το aspi και μάλλον θα είσαι ΟΚ!!!
http://www.ncf.carleton.ca/~aa571/aspi.htm
Εντάξει δεν χρειάστηκε να το βράσω, αφού εγκατέστησα το Aspi και έκανα reboot, δούλεψε μια χαρά. Τώρα, όσο για το WinAmp Pro που λες, ευκαιρία να το δω κι αυτό.
Ευχαριστώ!
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.