PDA

View Full Version : Ενεργοποίηση των VISTA

Stefazer
15-07-2007, 13:01
Αποφάσισα και εγώ να βάλω τα Vista και λέω αποφάσισα μια και έχω το dvd τους κανά τρίμηνο.
Έκανα κανονικά τη διαδικασία της εγκατάστασης των Vista όπως περιγράφεται (έχω το dvd αναβάθμισης από XP) και κανονικά την ενεργοποίηση των Vista ώστε να γράψει ότι τα Vista ενεργοποιήθηκαν.

Μετά όμως από μια επανεκκίνηση μου λέει ξανά πως απομένουν 3 ημέρες για την αυτόματη ενεργοποίηση. Ενεργοποιήστε τα windows τώρα.
Όταν πάω να ξανακάνω τη διαδικασία μου λέει και φυσικό είναι αφου η διαδικασία έχει ήδη γίνει πως το product key χρησιμοποιείται ήδη...
Τι γίνεται ρε παιδιά? Καμμιά βοήθεια κανείς?

Έχω την υποψία πως αυτό έγινε μετά από την εγκατάσταση των οδηγών για τη μητρική μου και για την κάρτα γραφικών γιατί μου βγάζουν και μύνημα πως ακυρώθηκε η ενεργοποίηση λόγω αλλαγών στο υλικό...

Reptile64
15-07-2007, 13:06
Δοκιμασες να κανεις επαναφορα συστηματος η να βαλεις τους προηγουμενους drivers της μητρικης? Συνηθως ακυρωνεται η ενεργοποιηση εαν αλλαξεις μητρικη.. τωρα τι μπερδεμα εγινε με τους drivers... who knows?

Stefazer
15-07-2007, 13:44
Δεν δοκίμασα να κάνω επαναφορά συστήματος μια και η εγκατάσταση ήταν καθαρή...οι προηγούμενοι drivers ήταν για τα XP άρα...δεν μπορώ να τους βάλω...

Να κάνω επαναφορά και να μην έχω καθόλου drivers? Όταν έγινε η εγκατάσταση των Vista δεν υπήρχαν καθόλου drivers μια και η εγκατάσταση ήταν καθαρή...

Η βλακεία μου (αν τελικά είναι αυτό) ήταν πως έκανα την εγκατάσταση -> ενεργοποίησα τα Vista -> έβαλα τους drivers...αντί να βάλω τους drivers και μετά να κάνω την ενεργοποίηση...

Hemispasm
15-07-2007, 13:46
Ισως θα ηταν καλυτερο να επικοινωνησεις τηλεφωνικα με την εταιρεια

varelasj
15-07-2007, 13:48
Ισως θα ηταν καλυτερο να επικοινωνησεις τηλεφωνικα με την εταιρεια

Ναι ειναι το καλυτερο. Θα σε εξυπηρετησουν σιγουρα. Σε προβληματα ενεργοποιησης υπαρχει καλο support.

Stefazer
15-07-2007, 13:49
Έχω στείλει ήδη mail και αύριο θα τους πάρω και τηλέφωνο μια και η MS έχει υποστήριξη μόνο καθημερινές 9 με 5

gpulio
15-07-2007, 14:01
Έχω στείλει ήδη mail και αύριο θα τους πάρω και τηλέφωνο μια και η MS έχει υποστήριξη μόνο καθημερινές 9 με 5

Για την ενεργοποίηση - επανενεργοποίηση η MS δίνει το τηλ. 800 11 43 100 που λειτουργεί από 08.00 έως 20.00 καθημερινά σύμφωνα με αυτό (http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support).
Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις.

Stefazer
15-07-2007, 15:26
Για την ενεργοποίηση - επανενεργοποίηση η MS δίνει το τηλ. 800 11 43 100 που λειτουργεί από 08.00 έως 20.00 καθημερινά σύμφωνα με αυτό (http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support).
Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις.

Είσαι απόλυτα σωστός.
Tο δοκίμασα μετά το post σου και η διαδικασία έγινε κανονικά και τα Vista
ενεργοποιήθηκαν κανονικά.
Δοκιμάζω επανεκκίνηση του υπολογιστή τώρα για να σιγουρευτώ...
Σας ευχαριστώ όλους για την άμεση βοήθεια σας. Ούτε η MS δεν θα μπορούσε να με εξυπηρετήσει έτσι...

Stefazer
16-07-2007, 11:09
Δυστυχώς νόμιζα ότι τα προβλήματα τελειώσανε με την ενεργοποίηση αλλά...
Παρότι είχα κάνει έλεγχο αν τα parts του υπολογιστή μου είναι συμβατά με τα VISTA και αν τα υποστηρίζουν με drivers και να συγκεντρώσω όλους τους drivers δυστυχώς ...
οι drivers του mobo MSI P965 Neo αλλά και για τη webcam Logitech quickcam express είναι για το π@@τσο...:011: :011:

Συγκεκριμένα στο mobo η κάρτα ήχου (Realtek-onboard) βγάζει ήχο μόνο στα ηχεία και όχι στα ακουστικά και στο μικρόφωνο αλλά δεν τρέχει και το πρόγραμμα που ρυθμίζει τις παραμέτρους της κάρτας ήχου.

Τη δε κάμερα ενώ δούλεψε μόλις έβαλα τους drivers μετά εξαφανίστηκε...και παρότι έκανα επανεγκατάσταση τους drivers τίποτα...

Οπότε...ή θα πρέπει να περιμένω να βγούν νεότεροι drivers ή να αλλάξω τα περιφερειακά με συμβατά ή .... να ξαναβάλω τα XP

tacticalcube138
17-07-2007, 12:09
http://bp2.blogger.com/_bcXCRT4bX5s/RoA-N_aRwLI/AAAAAAAAABs/se_gDTk27Wk/s1600-h/VISTAXAFIES.jpg

Iannis
17-07-2007, 12:38
..... ή .... να ξαναβάλω τα XP

να και η σωστή τελική κουβέντα :)

δηλαδή sVISTA:033:

viper
17-07-2007, 16:32
Συγκεκριμένα στο mobo η κάρτα ήχου (Realtek-onboard) βγάζει ήχο μόνο στα ηχεία και όχι στα ακουστικά και στο μικρόφωνο αλλά δεν τρέχει και το πρόγραμμα που ρυθμίζει τις παραμέτρους της κάρτας ήχου.

Τη δε κάμερα ενώ δούλεψε μόλις έβαλα τους drivers μετά εξαφανίστηκε...και παρότι έκανα επανεγκατάσταση τους drivers τίποτα...

Οπότε...ή θα πρέπει να περιμένω να βγούν νεότεροι drivers ή να αλλάξω τα περιφερειακά με συμβατά ή .... να ξαναβάλω τα XP

Με τους drivers των Vista δεν παίζει το hardware σου?Μου φαίνεται περίεργο γιατί εμένα το hardware στο pc που έχω τα vista είναι 3ετίας και όμως δουλεύει καλά με τους drivers που έβαλαν τα vista (εννοείται ότι ειδικά για τη μητρική δε βρήκα από την εταιρεία της να έχει υποστήριξη για vista).