PDA

View Full Version : Knights Of The Old Republic

medthom
08-07-2004, 13:38
Ειναι το πρώτο μου post και εύχομαι καλή επιτυχία και καλή αρχή!!!!!!!Στο ζουμι τώρα...Μολις το τελείωσα και είναι φοβερό!!!ακούω γνώμες. Light or Dark Side????

Ujin
08-07-2004, 13:47
Και τα 2!!!
Το παιχνίδι είναι απίστευτο και αξίζει να το τελιώσεις και Light και Dark, μην σου πω και στο ενδιάμεσο.

Γνώμη μου οτι αν ακολουθήσεις Dark Side είναι λίγο πιο εύκολο και λίγο πιο μικρό. Μεγάλο μείων στο Dark είναι οτι δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τους 2 κρύσταλλους (δεν λέω παραπάνω μην χαλάσω το παιχνίδι σε κανέναν).

Πάντως, αφού το KoToR 2 θα αναγνωρίζει τα save του πρώτου, και οι 2 sides είναι must για τους fan.

May the force be with you.

medthom
08-07-2004, 13:50
To kotor 2 θα αναγνωρίζει τα saves Ο .... My....... God!!!!

Αρχίζω με dark...

Tigas
09-07-2004, 17:24
Καλo;

alexandrosss
09-07-2004, 21:10
τι παιχνίδι ειναι αυτο, βάλτε κανα screenshot να το δούμε αν είναι τόσο καλό.

white-wolf
10-07-2004, 21:16
Πότε με το καλό βγαίνει το kotor2? Με το kotor1 είχα πάθει ψύχωση οταν το πρωτοέτρεξα :P

Απο τα καλύτερα rpg όλων των εποχών imo.

:023:

tsallinia
13-03-2006, 23:03
μονο που δεν καταλαβα το τελος του 2 ρε παιδια...πολυ μπερδεμενα τα ελεγε η ****γρια!το ενα ηταν θεικο!σαν παραμυθι.το δυο πιο σκοτεινο!μου αρεσε το τελος του ενα!ταυτιστηκα!!fear is the key to the dark side.fear leads to unger.unger leads to hate.hate leads to suffering!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hell yeahhhhhhhhhhhhhhh

Vadergr
13-03-2006, 23:14
Θα βγει και 3 καποια στιγμη.
Κρυφος ποθος να βγει rpg οπου θα εχουμε τον ελεγχο του darth vader αναμεσα στο 3ο και 4ο επεισοδιο οπου θα κυνηγα και θα σκοτωνει τους εναπομειναντες jedi.Μακαρι...

Valouris
13-03-2006, 23:29
lol καταλαβαίνω τους πόθους σου απο το nick και το avatar...βέβαια εμένα δεν μου φαίνεται και πολύ ενδιαφέρουσα η ιδέα σου, γιατί το παιχνίδι θα έπρεπε να είναι πολύ περιορισμένο, καθώς λίγο πολύ οι ιδιότητες του Vader είναι γνωστές.
Το KotOR 2 δεν το έπαιξα ποτέ. Το 1 μου άρεσε πολύ, αλλά απότι διαβάζω για το 2, το σενάριο είναι ότι έχεις πάλι αμνησία και μου φαίνεται πάνω κάτω το ίδιο. Ισχύει, αξίζει να το δοκιμάσω; Τι λέτε;

Vadergr
13-03-2006, 23:36
Σαφως και αξιζει να το παιξεις.Απλα λιγο χειροτερο σεναριακα.
Οσο για την ιδεα μου,να μου επιτρεπεις να την υποστηριξω περα απο την τρελλα μου για τα s.w.
Το κενο μεταξυ 3 και 4 ειναι εντελως κενο.Κανεις δεν ξερει τις σχεσεις μεταξυ vader/palpatine ,πως εκπαιδευτηκε καθως και με ποιον τροπο εξολοθρευτηκαν οι τελευταιοι jedi.Πιστεψε με, με τετοιο κενο οχι ενα, αλλα 5 παιχνιδια s.w. μπορουν να γινουν.
Δεν ειναι τυχαιο που ολα αυτα τα χρονια σε κανενα παιχνιδι δεν μπορει κανεις να ''παιξει'' τον ρολο του vader (bonus πιστες και τυπου street fighter δεν τα μετραω)...Καποια στιγμη θα γινει το μπαμ και πεθανουμε ολοι απο την κα*λα μας...

_daemon_
14-03-2006, 00:01
Μακάρι να γίνει αυτό που λες Vader αλλά εγώ νομίζω πως μάλλον οι εταιρείες το τραβάν υπερβολικά για οικονομικούς λόγους και τα παιχνίδια σε καμία περίπτωση δεν είναι αντάξια του ονόματος που αντιπροσωπεύουν. Marketing Tricks
http://cheesebuerger.de/images/midi/boese/a090.gif

medthom
14-03-2006, 00:03
off topic!ξεθαψατε το πρωτο μου post στο pctechnology!!!!!

Valouris
14-03-2006, 00:07
Vader σαφώς δεν μιλούσα σεναριακά για το παιχνίδι, αλλά με όλα τα licenses που παίζουνε ανάμεσα στις εταιρείες το παιχνίδι θα είχε διάφορους περιορισμούς...

Vadergr
14-03-2006, 00:28
Δεν σε πιανω.Τι licences?Lucasarts=G.Lucas...

viper-kt
14-03-2006, 01:23
Εχωντας παιξει μονο το δευτερο μερος (το πρωτο μου ξεφυγε, αν και θελω καποια στιγμη να το παιξω) μπορω να πω πως ειναι το μονο rpg που επαιξα και κολλησα. Ισως γιατι μου αρεσει ο κοσμος των Star Wars. Αλλα πραγματικα ηταν φοβερο και περιμενω, αν βγει, το τριτο μερος με αγωνια.

Το κενο μεταξυ 3 και 4 ειναι εντελως κενο.Κανεις δεν ξερει τις σχεσεις μεταξυ vader/palpatine ,πως εκπαιδευτηκε καθως και με ποιον τροπο εξολοθρευτηκαν οι τελευταιοι jedi.Πιστεψε με, με τετοιο κενο οχι ενα, αλλα 5 παιχνιδια s.w. μπορουν να γινουν

Πολλα μπορουν να γινουν με θεμα το κενο που αναφερεις. Οπως και ενα FPS οπως το φοβερο Jedi Academy.

george28gt
14-03-2006, 10:39
Εχωντας παιξει μονο το δευτερο μερος (το πρωτο μου ξεφυγε, αν και θελω καποια στιγμη να το παιξω) μπορω να πω πως ειναι το μονο rpg που επαιξα και κολλησα. Ισως γιατι μου αρεσει ο κοσμος των Star Wars. Αλλα πραγματικα ηταν φοβερο και περιμενω, αν βγει, το τριτο μερος με αγωνια.

Πολλα μπορουν να γινουν με θεμα το κενο που αναφερεις. Οπως και ενα FPS οπως το φοβερο Jedi Academy.

πάρε και παίξε το 1ο, είναι πολύ καλύτερο από το 2ο.
θα ξετρελαθείς, για να καταλάβεις τη σύγκριση, το 1ο το έχω
τερματίσει 5 φορές, ενω το 2ο, μόλις 2-3... :)

Master___
08-05-2006, 22:11
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΩΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!! :P:P:P
Δε ξέρω για σας αλλά εγώ είμαι και fan του star wars οπότε όταν τα έπαιξα κόντευα να φτάσω σε οργασμό ;p αλλά και από RPG άποψη είναι εξαιρετικά φτιαγμένα με πολύ καλή υπόθεση κτλ. ;)

ένα έχω να πω: από τα αγαπημένα μου! και τα δύο;p