PDA

View Full Version : Προβλημα με Zonealarm και Firefox.......

loner
15-11-2004, 00:48
Συγκεκριμενα οταν εχω ενεργοποιημενο το zonealarm internet suite, o firefox δεν μου δειχνει πολλα απο τις σελιδες πχ το σημα του yahoo και πολλα αλλα στην ιδια σελιδα, το πλαισιο διαφημισεις στην αρχικη σελιδα του pctechnology και αλλα διαφορα........ Οταν απενεργοποιω το zonealarm ολα μελι-γαλα. Καμια ιδεα; Α, τελευταιο. Μου ζηταει το zonealarm 15 φορες εγκριση για να μπουν καποια προγραμματα στο internet παρολο που εχω κανει να το θυμαται την απαντηση για καθε προγραμμα.......... Τι εγινε ρε παιδια; Να βγαλω τον ΖΧ απο την ντουλαπα και να αρχιζω να παιζω rick dangerous, manic miner, και bomb jack να τελειωνει η ιστορια;

soler
15-11-2004, 00:56
Eιναι θεμα ρυθμισεων....ειναι αρκετα πολυπλοκο...
Βαλε την εκδοση pro..να ησυχασεις...

giorgos th.
15-11-2004, 01:53
εμενα σημερα μου εβγαλε μηνυμα οτι ειναι expired το προγραμμα.19.95$ για 1 χρονο ανανεωση??εσεις το εχετε κανει?

stavpal
15-11-2004, 11:07
εγώ χρησιμοποιώ την free έκδοση (ΖΑ) και δεν έχει κάνει τπτ. Λίγο που έχω χρησιμοποιήσει την pro με ...γκουχ γκουχ... αλλά για λιγότερο από ένα χρόνο δεν μου παρουσίασε τπτ ιδιαίτερα προβλήματα
(χρησιμοποιώ firefox 1.0)

gpulio
15-11-2004, 11:47
Συγκεκριμενα οταν εχω ενεργοποιημενο το zonealarm internet suite, o firefox δεν μου δειχνει πολλα απο τις σελιδες πχ το σημα του yahoo και πολλα αλλα στην ιδια σελιδα, το πλαισιο διαφημισεις στην αρχικη σελιδα του pctechnology και αλλα διαφορα........
Έχεις ενεργοποιήσει το block των pop-ups.
Οταν απενεργοποιω το zonealarm ολα μελι-γαλα. Καμια ιδεα;
Μπες στο control panel του Zone Alarm και στις σχετικές ρυθμίσεις, βάλε τα url των σάιτ που επιθυμείς να επιτρέπει τα pop-ups.
Α, τελευταιο. Μου ζηταει το zonealarm 15 φορες εγκριση για να μπουν καποια προγραμματα στο internet παρολο που εχω κανει να το θυμαται την απαντηση για καθε προγραμμα..........
Κάθε φορά που κάποιο πρόγραμμα προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση στο ίντερνετ χρησιμοποιώντας ένα άλλο πρόγραμμα (ή αν έχει γίνει κάποια αλλαγή πχ. αναβάθμιση σε κάποιο πρόγραμμα) το Zone Alarm ρωτάει για να επιτρέψει την πρόσβαση. Η λογική αυτή έχει "μπει" λόγο των Trojan που "μεταμφιέζονται" σε κοινής χρήσης προγράμματα για να αποκτήσουν πρόσβαση στο νετ.

gpulio
15-11-2004, 11:53
εμενα σημερα μου εβγαλε μηνυμα οτι ειναι expired το προγραμμα.19.95$ για 1 χρονο ανανεωση??εσεις το εχετε κανει?
Υποθέτω, το μήνυμα σου λέει πως είναι expired η περίοδος των free updates. Αν θελήσεις να κάνεις ανανέωση, θα σου ζητήσει πληροφορίες (e-mail) για την αρχική αγορά του προγράμματος.

soler
15-11-2004, 13:38
Για αλλη μια φορα απολυτα σωστος...
Τελικα το εχεις ψαξει το θεμα...gpulio..;)

giorgos th.
15-11-2004, 14:50
για τα free updates ηταν ναι.με ενα registration επανηλθε στα φυσιολογικα του.thanx G.

loner
16-11-2004, 22:58
Thanks παιδια. Εκανα αυτα που μου ειπατε και δουλεψε.........