PDA

View Full Version : Tomb raider Anniversary vs Resident Evil 4

Mondeloxmm
02-08-2007, 15:02
Ποιο θεωρείτε ότι ειναι πιο καλό για pc;

Πρωσοπικα πιστευω ότι στα γραφικά ισοφαρίζουν.
Τώρα για το gameplay δεν μπορω να πω μιας και έχω παίξει μόνο το Αnniversary .
Παιδια είναι αλήθεια ότι χωρίς gamepad δεν παλεύεται η κατασταση στο R4;;;;!!!!!!!!

partsa
02-08-2007, 15:12
το tomb raider με κλειστα τα ματια
όντως το R4 χωρίς gamepad δεν παιζεται καθόλου, πολύ χάλια.

thanos21unoDK
02-08-2007, 15:18
Tomb raider Anniversary δν το εχω παιξει αλλα το Resident Evil 4 το εχω τερματισει και μου αρεσε παρα πολυ.Αυτο που λετε οτι χωρίς gamepad δεν παιζεται καθόλου ειναι αληθεια.

gt4
02-08-2007, 17:34
Και τα δυο ειναι πολυ καλα παιχνιδια και πανω κατω εχουν τα ιδια γραφικα.
Εγω εχω τερματισει το Anniversary και μου αρεσε πολυ.
Εχω παιξει ομως και RE 4 και χωρις gamepad δεν παιζεται αλα σαν παιχνιδι ειναι καλο.
Παντως δεν νομιζω οτι μπορει να υπαρξει καθαρη συγκριση αναμεσα στα δυο παιχνιδια.

Necro{Demon}
02-08-2007, 18:45
Αν το Anniversary έχει τα γραφικά του προηγούμενου tomb raider, σίγουρα είναι καλύτερα. Ωστόσο το Resi 4 είναι απλά κορυφή.

Indiana
02-08-2007, 19:21
συγγνώμη αλλα συγκρίνεις μιλα με πορτοκαλια....
είναι διαφορετικά παιχνίδια και τα γραφικά δεν είναι αυτά που κάνουν την διαφορα πάντοτε

Mondeloxmm
02-08-2007, 21:33
Και τα δυο ειναι πολυ καλα παιχνιδια και πανω κατω εχουν τα ιδια γραφικα.
Εγω εχω τερματισει το Anniversary και μου αρεσε πολυ.
Εχω παιξει ομως και RE 4 και χωρις gamepad δεν παιζεται αλα σαν παιχνιδι ειναι καλο.
Παντως δεν νομιζω οτι μπορει να υπαρξει καθαρη συγκριση αναμεσα στα δυο παιχνιδια.

Πιστεύω ότι το anniversary θέλει πιο πολύ σκέψη για να το τερματίσεις .
Το πήρα και βλέπω ότι ειναι το καλυτερο Τοmb raider και ένα απο τα καλύτερα παιχνίδια :->
Aυτά:063:

gt4
02-08-2007, 22:12
Πιστεύω ότι το anniversary θέλει πιο πολύ σκέψη για να το τερματίσεις .
Το πήρα και βλέπω ότι ειναι το καλυτερο Τοmb raider και ένα απο τα καλύτερα παιχνίδια :->
Aυτά:063:

ναι θελει αρκετη σκεψη και γενικα ειναι αρκετα δυσκολο αλλα αξιζει να το τερματισεις.Αντιθετα στο RE4 προχωρας και οποιον βρεις τον καθαριζεις αλλα εχει και αυτο καπια πλοκη.