View Full Version : All Official And Modded Catalyst - Μέρος Πρώτο
Υστερα απο μια πορεια 2-3 μηνων το aboutcatalyst.tk
αποφασισε να γινει http://3dacc.net aka 3D Accelerator
O Λογος πολυ απλος απο εδω και περα το site θα κανει listing drivers , reviews , benchmarks , utilities και για καρτες γραφικω ati αλλα και για vnidia
Enjoy
Πλεον στο site θα αναφερονται ολοι οι ati & nvidia οδηγοι για ολες τις πλατφορμες
και win 2000,xp ,98 καθως και για Linux :026:
Η σελιδα ειναι http://3dacc.net
ελπιζω να σας αρεσει
All About Modded Drivers (http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=4744)
ενα αρθρο που θα σας καλυψει καθε απορια και θα βοηθησει να επιλεξετε
μεταξυ των set modded catalyst
LAST UPDATE 26-9-05
Latest Ati Drivers Added
Catalyst 5.9 Win XP x64 (2005-09-22)
Radeon Omega Drivers 2.6.71 (2005-09-24)
DNA-ATi 4.2.5.8 & Lite (2005-09-05)
NGO ATI Optimized Driver v2.5.8 (2005-09-04)
UniAN Unified Driver v1.1.56 (2005-06-18)
Forsage 5.6 (2005-06-11)
DHzer0point Catalyst 0.58 Public ... (2005-09-09)
Softmodded 5.9 (2005-09-22)
Extreme ATi 1.5.9 (Win2k/XP/2k3) (2005-09-23)
XTreme-G WarCats 5.9 PRO (2005-09-23)
(http://3dacc.net)
Latest Nvidia Drivers Added
Forceware Drier 78.05 Beta (2005-09-26)
Nvidia Omega Drivers 1.6693 (2005-04-23)
DHzer0point 0.7803 (2005-09-04)
DNA-Force 2.0.7777 (2005-08-29)
NGO NVIDIA Optimized Driver v0.81... (2005-09-17)
XTreme-G 78.03-HDv2 (2005-09-26)
LiteForce 71.84 (2005-04-23)
SVX Apocalypse MF 78.03 (2005-09-18) (http://3dacc.net)
Latest Benchmarks Links
Catalyst 5.7 performance analysis
Catalyst Comparison
ATi Radeon Drivers
ATI Driver Roundup @ nbsgaming.com
Series 5.6 Modded
ATI Crossfire Benchmarks @hardinfo.dk
Forceware Comparison @tcmagazine.info
Amd SLI vs Intel SLI @legionhardware.com
Forceware Comparison @vr-zone.com
Forceware Roundup @origo3d.com
Catalyst Roundup @origo3d.com
Catalyst Comparison @rage3d.de (http://3dacc.net/list.php?c=benchs)
Prokopas
16-11-2004, 20:23
Ωραίος ο tefra. Na γίνει sticky το post...
Πολυ καλος....αξιζει sticky...
To sticky το αξίζει...αλλά, έχεις ξεχάσει τους unian, τους forcage και νομίζω οτι πήρε το μάτι μου κάποιους evolution (v.1.0 άρα είναι καινούργιοι).
Καλη προσπαθεια που με λιγη παραπανω προσοχη και μερικες προσθηκες μπορει να αποτελει σημειο αναφορας.
Το thread γινεται sticky και απλα ελπιζω μετα και απο τις συμβουλες και των υπολοιπων φιλων να συμπληρωθει οπως πρεπει για να ειναι ακομη πιο πληρης!!!
outlaw thanks για το τι ξεχασα θα το σενιαρω Οι Unian αν δεν κανω λαθος ειναι κινεζοι ? , το ψαχνω τωρα , παντως εχω την εντυπωση οτι οι evolution ειναι για nvidia
outlaw thanks για το τι ξεχασα θα το σενιαρω Οι Unian αν δεν κανω λαθος ειναι κινεζοι ? , το ψαχνω τωρα , παντως εχω την εντυπωση οτι οι evolution ειναι για nvidia
Κορεάτικοι νομίζω οτι είναι οι Unian. Τους evolution τους πήρε το μάτι μου σε ένα συγκριτικό για ΑΤΙ drivers αλλά και πάλι μπορεί να κάνω λάθος. Πολύ καλό θρέντ φίλε και ελπίζω να καρατάς σε update φάση.
εδω ειμαστε το ανανεωσα αν και ειπα πως τελος για σημερα . τελικα evolution σωστα ηκερα οτι πιο πολυ ειναι για Nvidia εβγαλε μονο τους 1.0 based 4.10 για ati . Ελπιζω να τελειωσα για σημερα αλλα δεν νομιζω θα ψαξω να βρω ολα τα beches μεταξυ αυτων των οδηγων
kallileo
17-11-2004, 00:39
Μεγαλος.....
Αλλα ξεσασες ενα τελευταιο.
http://www.techpowerup.com/softmod/
για λαπτοπ με ΑΤΙ ποιον θα ηταν ο καλυτερος δεδομενου οτι toshiba και οι αλλοι εχουν να βγαλουν οδηγους για τα μοντελα τους απο 6 μηνες εως και πανω απο ενα χρονο
προς το παρον τρεχω ομεγα με πολυ καλα αποτελεσματα (tvout)
kallileo ωραιος αλλα οταν εγραφα Modded drivers εννοουσα τους catalyst μονταρισμενους για βελτιωσεις σε opengl και direct εφαρμογες οχι soft oc . παντως θα τους προσθεσω καπως . αα σχεδον ολοι οι παραπανω οδηγοι νομιζω εχουν soft mod oc
Τα dns τρέχουν πάρα πολύ καλά για opengl
sakattack
17-11-2004, 01:07
μπραβο tefra , φανταστικη δουλεια :023:
thanks sakattack . kallileo ετοιμη και η κατηγορια softmodded. ελπιζω τουλαχιστον να ριχνετε κανα σημα οταν βγαινουν καινουργιοι .
ααα να συμπληρωσω οτι βρηκα και ποιο ειναι το ανωτατο οριο σε χαρακτηρες σε ενα Post (λολ) δεν νομιζω να το ξερουμε πολλα ατομα .
Τρομερό thread. Γλυτώνει από πολύ ψάξιμο! Συγχαρητήρια tefra. χαράς το κουράγιο σου να τα συγκεντρώσεις όλα!
thx τελικα δεν μου ειπε κανεις αμα ξερει ποσο ειναι το max characters limit του forum τι γινεται μονο εγω το εμαθα (λολ)
kallileo
17-11-2004, 09:44
Θα πρεπει να δωσεις και τις πληροφοριες για το σε ποιες περιπτωσεις ποιοι ειναι καλυτεροι.......αλλα ειναι λιγο δυσκολο.
δεν ξερω εαν το παρατηρησες kallileo υπαρχει κατι σαν υποκατηγορια με bechmanrk links οπου ειναι συγκριτικα μεταξυ αυτων των οδηγων . προς το παρον εχω βαλει μονο ενα , αλλα απο αυτο μπορεις να βγαλεις συμπερασματα για το πως πανε τα πραγματα αφου καλυπτει catalyst , omega , dna , evolution σε αρκετες απο τις εκδοσεις τους . ειναι λιγο ελλειπης αλλα θα προσπαθω να προσθεσω και αλλα Links που να δειχνουν πως πανε και οι υπολοιποι unian , ngo , forcage
JimmyFox
17-11-2004, 12:52
Καλή δουλειά φίλε tefra! Αμα πάρω ATi θα ξέρω που να ψάξω... Ή μάλλον, δε θα ψάξω...
thanks συμπληρωσα με 3 ακομα bechmarks Links
διωρθώστε με αν κάνω λάθως αλλα δεν είναι forcage αλλα forsage ισως για αθτό να μήν βρήκες site της προκοπής για δειτε αυτό
http://www.hardwarelab.ru
ωραιος το διορθωνω τωρα .
διορθωσα το link του official site αλλα τα Links για να τους κατεβασεις δεν τα πειραξα καυως δεν μπορουσα να βρω τις παλαιοτερες εκδοσεις . δεν ξερω ποια γλωσσα ειναι αυτη για να κανω Translate
διορθωσα το link του official site αλλα τα Links για να τους κατεβασεις δεν τα πειραξα καυως δεν μπορουσα να βρω τις παλαιοτερες εκδοσεις . δεν ξερω ποια γλωσσα ειναι αυτη για να κανω Translate
Ρωσικά μου φαινονται...
Από εχτές έμπλεξα με ΑΤι. Αρκούσε για να σου πω και εγώ ένα μεγάλο μπράβο - ευχαριστώ tefra. :)
forwardS
17-11-2004, 21:56
μπράβο και από εμένα tefra. Από ότι βλέπω οι 2.5.90 omega τα πάνε πολύ καλα
thanks . πρεπει να ειναι οι καλυτεροι Modded 4.10beta οι Omega 2.5.90 επειδη ομως με τα beta δεν τα παω καλα περιμενω να βγαλει για stable εκδοση αν και δεν νομιζω μαλλον θα παει στους 4.12 beta θα δειξει εγω εχω κολησει με τους 2.5.76.
forwardS
18-11-2004, 00:00
λοιπόν εγώ με τους 2.5.90 είδα αύξηση και στα 3dmark01 & 03 σε σχέση με τους 2.5.76, ενώ από ότι είδα σε ένα από τα παραπάνω review έβγαζε μειωμένα σκορ στο 03 τουλάχιστον (9600χτ χρονισμοί).
εγω θα περιμενω να βγουν 4.12 beta απο omega για να παιξω κανα half life 2 , μεχρι τοτε δεν αλλαζω αφου ολα ειναι comple με τους παλιους οδηγους και τα υπαρχοντα new games nfsu2 , mohpa
Εχουν πρόβλημα στην απεικόνιση στο CS οι 2.5.9...στα άλλα σκίζουν...οι 4.10 μου
έκοψαν 100 πόντους απο το 3δμαρκ2005 αλλα με τους 4.11 τους ξαναπήρα πίσω :)
(στηρίζονται στους 8.07 που έχουν δώσει ρέστα σε απόδοση)
Έχω την αμυδρά εντύπωση όμως οτι στο NFSU2 που παίζω τωρα οι 4.10 έχουν λίγο καλύτερη εικόνα.
forwardS
18-11-2004, 10:10
με τους 4,10 είχα πρόβλημα στο Call of Duty multiplayer. Επαιζα για λίγο και μετά κολλούσε το pc. Με τους 2.5.90 όμως κανένα πρόβλημα.
Βασικά αυτοί οι drivers κάτι φτιάχνουν και κάτι άλλο χαλάνε καθε φορά....
καποια games οnline χρησιμοποιουν ενα συστημα anti-cheat Punkbuster οπως και το call of duty . με τους 4.9 δεν υπηρχε προβλημα . κοιτα εδω στο 71 post τι δηλωσε ο Catalyst Maker
http://www.driverheaven.net/showthread.php?t=59234&page=5&pp=15&highlight=buster
Ο omega αυτος δηλαδη που φτιαχνει τους τους Omega drives αυτες τις μερες επαιζε στην Open beta του WoW απλος ιδιωτης ειναι ο ανθρωπος ,απο εχτες που εκλεισε ξεκινησε το φτιαξιμο των 4.12betas για αυτο stay in tune , σε μερικες μερουλες θα τους εχει κυκλοφορησει !
παντως με ομεγα παιζω half life 2 σε centrino laptop me ati 9200 σε αναλυση 800χ600 και ειναι αρκετα καλα ως πολυ καλα τα γραφικα
και εγώ ομεγα χρησημοποιώ... δοκίμασα να βάλω τους official αλλα δραμα...η κατασταση...απο τοτε κολλημένος με Ω!
και εγω καπως ετσι κολησα με Omega οταν ακομα ειχα μια manli geforce2 στην αρχη και μετα με την 9600 και τωρα με την 9800προ . ομως ειχα ιδιαιτερο πλοβλημα με το mohpa και τους Omega 2.5.76 και με τους official 4.12beta ολα λυθηκαν φοβερη βελτιωση . σιγουρα οι Omega 4.12beta based θα ειναι τρομεροι .
kallileo
21-11-2004, 13:26
Ρε παιδια εγω που εχω μια 9500 softmodded to 9700 εχω προβλημα με ολους τους drivers που βασιζονται σε catalyst 4.11 & 4.12 beta, μου πετανε τρελα artifacts.
Μολις βαλω τους 4.10 ολα καλα.
Τι διαολο εχει κανει στους καινουργιους η ΑΤΙ?????
Ρε παιδια εγω που εχω μια 9500 softmodded to 9700 εχω προβλημα με ολους τους drivers που βασιζονται σε catalyst 4.11 & 4.12 beta, μου πετανε τρελα artifacts.
Μολις βαλω τους 4.10 ολα καλα.
Τι διαολο εχει κανει στους καινουργιους η ΑΤΙ?????
Μη μου λες τέτοια!!
9500@9700 έχω κι εγώ και περιμένω τους Ω 4.12 για να δουλέψει καλύτερα το half life 2
:010:
kallileo
22-11-2004, 11:28
Και τους κατεβασα με την 56 τζαμπα φαντασου.
θα περιμενουμε καινουργιο Riva Tuner.
ο πινακας ανανεωθηκε:
UPDATE FIX LIST 24-11-04
-Οι N.G.O. και επισημα πλεον ονομαζονται TC Drivers
-Οι πρωην Ngo Και νυν TC drivers ανανεωθηκαν στην εκδοση v1.7a βασησμενοι παλι στους catalyst 4.12beta αλλα εχουν επιπλεον βελτιωσεις .
-Διορθωθηκε το link για τους tc drivers Για την εκδοση V1,7Lite . Δεν εβρισκα το link στο official site το βρηκα αλλου. Προφανως στο επισημο site δεν κρατανε τις παλιες εκδοσεις .
-To link απο τους οδηγους evolution 1.0 αφαιρεθηκε διοτι πλεον δεν λειτουργει και δεν μπορω να βρω αλλο που να λειτουργει .
forwardS
04-12-2004, 16:42
χθες βγήκαν οι omega των 4.12beta
http://www.newgenerationorder.org/omega.html
πρόλαβε να τους δοκιμάσει κανείς?
απιστευτο μολις ερχομουν να το ανανεωσω
να και το change list Των τελευταιων Omega
What's New? (2k/XP 2.5.97)
* Based on the Catalyst 4.12 Beta drivers.
* New Radlinker installation method, now it should install correctly every time.
* Fixed gamma issues with color control panel.
* WMV acceleration is now off by default, you can turn it on in the Options panel.
* New quick shortcut for Radlinker, just right click your desktop and go directly to all the Advanced 3D settings.
* Fixed Standby/Suspend/Hibernation bug.
* Added a lot of new resolutions for wide screen monitor/dfp users.
* Fixed the Forced Anisotropic settings, now they should not reset to Performance mode.
* Removed the special Counter Strike OpenGL from the package, now that CS:S is available, this is no longer necessary.
* Fixed some uninstall issues, now the drivers should completely be removed if you select to do so.
Outlaw's litle wish. Μιάς και έφτιαξες ένα πολύ καλό θρέντ και το κρατάς updated κάνε και την καλή και ανέβασε ΑΝ βρείς και ΑΝ κάνεις κάνεις κέφι και κανά *.jpeg απο κάποιο συγκριτικό μεταξί των driver έτσι για να δέσει το γλυκό και να προιδεάζεις περί peformance του καθενώς. Πολύ καλή δουλειά φίλε.
σιγουρα σημερα θα σκασει μυτη συγκριτικο για τους omega 2.5.97 θα προσπαθησω να ανεβασω καμια φωτο . Εχεις προσεξει το benchmarks links ???
και επειδη εμεις ακομα δεν μπορουμε να πουμε εντυπωσεις κοιταξτε μια εδω
http://www.driverheaven.net/showthread.php?t=63033 απο οτι πηρε το ματι μου ειναι φοβεροι οι οδηγοι και προσφερουν μεγαλες βελτιωσεις σε πολλα Games . so worth to try !
μολις τους εβαλα ολα δειχνουν να rollαρουν καλα εκτος απο ενα λαθος που αντι για Based on 4.12beta λεει 4.11 αλλα αυτο απο οτι διαβασα ευθυνεται στο Radlinker (δεν χαλιεμαι ) περισσοτερα το βραδυ που θα παιξω κανα Game σε λιγακι θα παω για καφε
Ενα ενα σκανε σημερα TC ATI Optimized v1.8
Main features:
* Based on Catalyst Beta 4.12b2
* Added ATI Catalyst Control Center (Optional - require .NET Framework)
* Added Softmods!
* Two OpenGL drivers for your selection
* Added ATITool to the package
* Added OpenGL driver switcher
kallileo
04-12-2004, 23:57
Outlaw's litle wish. Μιάς και έφτιαξες ένα πολύ καλό θρέντ και το κρατάς updated κάνε και την καλή και ανέβασε ΑΝ βρείς και ΑΝ κάνεις κάνεις κέφι και κανά *.jpeg απο κάποιο συγκριτικό μεταξί των driver έτσι για να δέσει το γλυκό και να προιδεάζεις περί peformance του καθενώς. Πολύ καλή δουλειά φίλε.
Catalyst Driver Comparison
http://www.rage3d.de/artikel/vergleiche/catalyst_englisch/seite1.php
σε εχω προλαβει kallileo. Ριχνετε και μια ματια στο Benchmarks Links
οπως ειπα σιγουρα θα εβγαινε ενα συγκριτικο για τους Omega 2.5.97 μεσα σε 24 ωρες . Ριχτε μια ματια στα benchmarks links !!! οπως φαινεται ο Omega εχει κανει φοβερη δουλεια .
χεχεχε update official 4.12 με πολλες βελτιωσεις . Απο εβδομαδα θα αρχισουν να σκανε και τα mods εαν δεν κυκλοφορησουν μαζι οι επομενοι beta
Fixed in this driver:
* Half-Life 2: Playing the game on a system containing an Athlon XP CPU no longer results in missing textures occationally being noticed
* Half-Life 2: Intermittent psychedelic patterns are no longer seen when playing the game under Windows XP
* CounterStrike: Playing the game under Windows XP with an ATI RADEON™ X800 series installed no longer results in display corruption being seen in the floor in de_chateau map
* Doom 3: Playing the game under Windows XP with an ATI RADEON™ X800 XT Platinum Edition no longer results in display corruption being seen when pressing CTRL+Alt+Delete followed by clicking Cancel
* Everquest: Playing the game under Windows XP with an ATI RADEON™ X800 XT Platinum Edition installed results in the game displaying a black screen when setting the texture quality to high and having all radio buttons selected
* Medal of Honor: Pacific Assault: Setting the model detail to high and change the game resolution to high no longer results in the game failing to respond under Windows XP with an ATI RADEON™ X800 series installed
* Tron2.0: Setting the display device resolution to 1280x1024 32bpp and setting the display option for the game to 800x600 32bpp no longer results in display corruption being seen in the game cinematics
* Star Wars Knights of the Old Republic: Playing the game under Windows XP with an ATI RADEON™ X800 series installed no longer results in triple buffering failing when enabling the option in the CATALYST™ CONTROL CENTER
* Attempting to rotate the display 90 degrees and play an OpenGL game under Windows XP may result in the game failing to launch
* Enabling clone mode along with theatre mode option under overlay no longer results in WinDVD and the operating system failing to respond when dragging the WinDVD window around the desktop
* Display corruption is no longer noticed when playing a DVD using WinDVD and having subtitles enabled under Windows XP with an ATI RADEON™ X800 series installed
* Attempting to make a change to a saved profile within the CATALYST™ CONTROL CENTER no longer results in the Save button being greyed out
* Connecting a secondary CRT and clicking the X button to close the Enable this display window found in the CATALYST™ CONTROL CENTER Advanced view, no longer results in the window not closing
* Muting the audio during the playback of full screen HDTV video under Windows Media Center Edition no longer results in the video being paused
* Angle information in the rotation modes is now correct for the CATALYST™ CONTROL CENTER
* Enabling Overscan under Windows XP with an ATI ALL-IN-WONDER™ 9600 installed no longer results in the image not being centered properly on the display device
* Connecting a secondary CRT display device and extending the desktop, followed by unplugging the secondary device and hot-plugging a DFP device no longer results in the DFP remaining in the Additional display area when attempting to swap devices
* The Windows desktop brightness no longer dims when playing a DVD and having an HDTV connected as the primary display device
* Playing a DVD under Windows XP MCE with an ATI RADEON™ X800 XT installed no longer results in VPU Recover being activated when attempting to drag or resize the Media Center window
* An error message is no longer displayed when attempting to switch a secondary display device back to the primary display device when using the CATALYST™ CONTROL CENTER
kallileo
15-12-2004, 00:01
Catalyst 4.12 Performance - Page 1 [Introduction]
http://www.tweaktown.com/document.php?dType=article&dId=730
kallileo μαλλον σε εχω προλαβει λολ . εντυπωσιακο review παντως εε? αντε να βγουν και με συγκριση κανα Omega και dna να δουμε ποσο πραγματικα αξιζουν
kallileo
15-12-2004, 23:50
kallileo μαλλον σε εχω προλαβει λολ . εντυπωσιακο review παντως εε? αντε να βγουν και με συγκριση κανα Omega και dna να δουμε ποσο πραγματικα αξιζουν
You are too fast for me.......
UniAN Catalyst Unified Driver v1.1.412
# 2004/12/24 (v1.1.412)
- Based on ATI Catalyst v4.12
- GLideWrapper v0.08e included
- D3D and OpenGL optimized
- ATI Tray Tools v1.0.1.415 included
- Unlock Overclock Protection
- Support Mobility Chipsets
MOBILITY RADEON™ FIRE GL T2/9000/7500 series
MOBILITY RADEON™ X300/X600/X700 series
MOBILITY RADEON™ 9800/9700/9600 series
MOBILITY RADEON™ 7500/9000/9200 series
MOBILITY RADEON™ series
VERSION:: DNA-drivers 3.5.4.12
* Based on the Official CATALYST 4.12 Release
* Added Special DNA-drivers Xmas Theme
* Added Special "DNA-drivers Help 2 Survive" Thank You Screen
* Upadated All Driver optimizations
* Added Power-Dreams Official German support link (start-menu)
* Added license agreement
* Updated Multilanguage installation process. All installation screens
- will be shown in the right languages now:
-:German
--More languages will be updated in the next DNA-drivers release
* Updated support for:
-:SAPPHIRE RADEON 9600 XT ATLANTIS (thanks to: slivis / MATSUSHIMA Akihiro)
-:X800 Series (R430 Core)
* Added support for:
-:Fujitsu Siemens RADEON 9000 (thanks to: =DST=tinuz97)
-:X850 Series
-:ATI RADEON XPRESS 200 (RS400 / RS480 / RS480M)
*
VERSION:: ATI Tray Tools 1.0.1.415
* Look at readme in the start menu for more details
VERSION:: DNA-drivers 3.5.4.12-LITE
[]LITE Special[]
= No OpenGL changer and options
= No WDM Drivers included
= No Ati Tray Tools
= Only Color Theme's
= Only Normal, High, Ultra and InsaneFPS options
[]LITE Special[]
* Based on the Official CATALYST 4.12 Release
* Added Special DNA-drivers Xmas Theme
* Added Special "DNA-drivers Help 2 Survive" Thank You Screen
* Upadated All Driver optimizations
* Added Power-Dreams Official German support link (start-menu)
* Added license agreement
* Updated Multilanguage installation process. All installation screens
- will be shown in the right languages now:
-:German
--More languages will be updated in the next DNA-drivers release
* Updated support for:
-:SAPPHIRE RADEON 9600 XT ATLANTIS (thanks to: slivis / MATSUSHIMA Akihiro)
-:X800 Series (R430 Core)
* Added support for:
-:Fujitsu Siemens RADEON 9000 (thanks to: =DST=tinuz97)
-:X850 Series
-:ATI RADEON XPRESS 200 (RS400 / RS480 / RS480M)
Σειρα να παιρνει τωρα ο omega που το κραταει μανιατικο και δεν δημοσιευει τους οδηγους του πριν απο τους dna .
TC ATI Optimized Driver 1.8a
Release Notes:
* Based on Catalyst WHQL 4.12
* Removed ATI Catalyst Control Center from the package
* Updated OpenGL drivers
* Added support for more cards
* Added more tweaks
* Installation bug has been fixed
* Few minor bug fixes
* OpenGL Driver Switcher is now working properly
* Improved Quality for OpenGL Games
Supports:
All Radeon cards! including Mobility and FireGL on Windows XP (SP1 and SP2).
Important notes:
* This driver is not supported by ATI Corporation
* Use it at your own risk!
οι omega ισως ερθουν πιο γρηγορα απο οτι περιμενα ισως ακομα και σημερα Look τι ειπε http://www.driverheaven.net/showthread.php?t=63786&page=2&pp=15 post 22 .
ετσι για να γινεται κουβεντα ο KillerSneak ανακοινωσε οτι αρχιζει να εργαζεται επανω στους dna 3.6.5.0 που θα ειναι based on the CATALYST 5.0 . Αλλα απορω που τους βρικε και ξεκινησε ??? :104: :104:
Radeon Omega Drivers v2.5.97a (Cat 4.12)
The Omega Drivers update is ready, not many changes, but some bugfixes.
What's New in Omega Drivers?
Update v2.5.97a
* Based on the Catalyst 4.12 Official drivers.
* Fixed the version typo from previous release.
* Forced some wide screen resolutions that didn't worked on previous set.
* Could have fixed the FireGL OGL problems, need to test it thou.
* Changed readme to html style instead of text.
* Added a new section to readme to include RadLinker specific changes and fixes.
What's new for RadLinker?
v2.026
* Fixed installation problems with Windows 9x.
* Fixed GUI problems with Windows 9x.
* Added RadClock back to the package to help set the clock rate during bootup for people that have this problem.
* Added option to remove context menu selection (thus removing ~90% of RadLinker's functionality)
* Added fixed Polish language translation thanks to Adam "Poke" Grubba
εντυπωσεις απο omega : αρχικα πηγα με την γνωστη μεθοδο driver cleaner μπλα μπλα μπλα , αλλα τιποτα δεν πηγαινα καλα τιποτα (καποιες φορες το format ειναι μονοδρομος ) ετσι μετα απο καμποσους μηνες και στραπατσαρισμενα win εκανα format . ακομα δεν εχω προλαβει να παιξω game ημαρτον σε καμια δυο μερες θα εχω επανελθει πληρως μετα το format , οι οδηγοι απλα φαινονται να rollaρουν υπεροχα .
please διαβαστε την ανακοινωση στο πρωτο post για το μελλον του all official and modded catalyst μεσα στο 2005
και περιμενω την γνωμη σας .
Έχω τους omega 2.5.97a και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το atitool
Μου λέει πως είναι ενεργοποιημένο το temporal anti-aliasing αλλά δεν βρίσκω πουθενά πώς να το απενεργοποιήσω…
Help!
Ένα ακόμη link που θα μπορούσε να προστεθεί tefra είναι από το forum του tomshardware. Ενα πολύ καλό συγκριτικό των catalyst 3.9-4.9 και κάποιων εκδόσεων του omega, σε μια radeon 9600 pro εδώ:http://www.community.tomshardware.com/forum/showflat.m?Cat=&Board=comp_graphics&Number=519767&page=0&view=collapsed&sb=5
mariost το Link σου το προσθετω τωρα
subneo δωσε μου λιγο χρονο να το ψαξω και θα σου πω
http://home.arcor.de/gangsteroflove/Fehler.JPG
αυτο σου βγαζει ?
κοιτα
http://www.driverheaven.net/showthread.php?t=64520&highlight=temporal+anti-aliasing
http://www.driverheaven.net/showthread.php?t=60185&highlight=temporal+anti-aliasing
http://www.omegadrivers.net/ati/cp_help.php
αληθεια το site το κοιταξε κανεις ? του αρεσε ?
http:\\aboutcatalyst.tk
Το site σου είναι πάρα πολύ καλό!!! Μία μόνο παρατήρηση: Τα changelog των οδηγών είναι δυσανάγνωστα. Δεν φταίει το μέγεθος αλλά έτσι που είναι παραταγμένες οι λέξεις καταντάει δυσνόητο. Συμμάζεψέτα λίγο. Κατά τ' άλλα ..... keep up the good work!!!
http://home.arcor.de/gangsteroflove/Fehler.JPG
αυτο σου βγαζει ?
κοιτα
http://www.driverheaven.net/showthread.php?t=64520&highlight=temporal+anti-aliasing
http://www.driverheaven.net/showthread.php?t=60185&highlight=temporal+anti-aliasing
http://www.omegadrivers.net/ati/cp_help.php
Ναι… αυτό μου βγάζει και στα link που έδωσες τα ίδια λεν κι άλλοι χρήστες…
Από ότι φαίνεται δεν υπάρχει θεραπεία…
Έτσι τώρα έχω βάλει τους κανονικούς catalyst 4.12 (modded) και όλα οκ…
Btw…υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα για <ασφαλές> overclocking της κάρτας?
Πάντως φίλε πολύ καλό αυτό που έχεις κάνει…
Μας γλίτωσες από πολύ ψάξιμο…. Thanks…
@mariost thx εκει κατω απο τους οδηγους λεει παρατηρησεις το αναφερω αυτο . αυτο ειναι προβλημα του firefox δοκιμασε με ie να δεις πως φαινονται
Χμμμ.... Πράγματι με τον ΙΕ δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. :(
Εγινε ένα update στην σελίδα του tomshardware, tefra. Εχει links με τα τελευταία comparisons των 5.1
ωραιος δυο απο αυτα δεν τα ειχα ανακαλυψει ακομα
tefra κανε μου μια προταση για drivers 9600pro...τωρα εχω μια παλιοτερη εκδοση των omega...ειχα δοκιμασει κατι official 4.7 4.8 αλλα τζιφος...
κοιτα εγω ειμαι κολημενος με omega για χρονια τωρα ακομα και οταν ημουν σε nvidia . τωρα μπορεις να δοκιμασεις και τους unian αφου ειναι και αυτοι πολυ αξιολογοι και στεκονται στα ισα μπροστα στους omega . τους εχω δοκιμασει και μου ειχαν φανει καλυτεροι σε αποδοση απο Omega . Ομως το πλεονεκτημα των Omega ειναι η σταθεροτητα τους σε αποδοση και αξιοπιστια . εχω δοκιμασει σχεδον ολα τα set omega απο την εποχη cat 3.7 και ποτε μου δεν ειχα προβλημα . εχω δοκιμασει και αρκετα set που εβγαλαν οι unian και ενω μου φανηκαν εξαιρετικοι σε αποδοση ενα απο τα set τους μου ειχε προβλημα σε παλιοτερα games . To καλυτερο για μενα που εχεις να κανεις ειναι να πειραματιστεις οχι με benchmarks αλλα μεσα σε Games και να δεις ποιοι σου φαινονται εσενα να πηγαινουν καλυτερα.Και οχι μεσα σε μια μερα καμια εβδομαδα το καθε set . Οσο για την καρτα σου μην φοβασαι παιζει υποστηριξη απο ολους τους οδηγους Modded .
τωρα την σειρα που θα σου προτεινα να παιξεις με τους οδηγους
ειναι omega
unian
TC drivers η εκδοση 1.8a μου φανηκε φοβερη
forsage μονο και μονο για το μικρο μεγεθος τους
DNA εχω δοκιμασει 5 set τα 4 δεν τα αντεξα πανω απο μερα και το 5 το τελευτο αν και μου φανηκε πολυ καλο ειχα κανα δυο crashes στο mohpa
τωρα για περισσοτερα δεν ξερω εαν εχεις διαβασει αυτο το αρθρο
http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=4744
αν οχι αξιζει μια ματια
παντως εγω μαλλον δεν θα ξαναδοκιμασω official οδηγους αφου ειπαν οτι πλεον δεν θα αναβαθμιζουν το απλο control panel και θα αναβαυμιζουν μονο το νεο ccc μου εμενα μου σπαει τα συκωτια και δεν το χωνευω . απο την αλλη το φοβερο control panel στους omega απλα δεν παιζεται .
Συμφωνώ απολύτως. Αν και είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζω τους Omega (4.12beta) έχω τις καλύτερες εντυπώσεις. Και μέχρι να αλλάξω κάρτα γραφικών με αυτούς θα μείνω.....
update με τους νεους unian 1.1.5.1
Άμα δεν βγάλει omega 5.1....οι 4.12 θα με συντραφεύουν για αρκετό καιρό ακόμα (μέχρι να φύγει η 9800 δηλαδή :))....
Tefra, σου δίνω ένα ακόμα link το οποίο είχα παλιότερα δημοσιεύσει στα νέα:http://users.erols.com/chare/video.htm
Αναφέρεται στα τεχνικά χαρακτηριστικά όλων των επεξεργαστών γραφικών από όλες τις εταιρίες και πάρα πολλά links με reviews. Δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει γιατί ασχολείσαι αποκλειστικά με τους drivers για ATI...
outlaw εγω σκεφτομαι οτι και να βγαλει ο Omega 5.1 δεν θα ειναι τοσο καλοι οσο οι 4.12 μονο και μονο επειδη οι official 5.1 ειναι κατα πολυ χειροτεροι των 4.12 και το μονο παραπανω που εχουν ειναι οι τροποποιησεις στο ccc. αληθεια τι σκεφτεσαι να παρεις καμια 6800 ?
mariost το Link σου δεν μου δουλευει δυστυχως αλλα μπορει να ειναι και δικο μου προβλημα με την vivodi καποια site οπως των unian δεν μου ανοιγει
Χμμμ.... σε μένα δουλεύει μια χαρά :102: Δες κι εδώ (http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=5158)
Όντως 5.1 είναι Half Lifeάδικοι. Σ' όλα τ άλλα τους πήρε ο κατύφορος....άσε που το ccc είναι για τα μπάζα και με μια ISDN παγώνω στο άκουσμα οτι κάθε driver update θα μου κοστίζει στον πΟΤΕ.
Ναί, μάλλον, θα το κάνω το αμάρτημα και θα ξαναγυρίσω πίσω στα πάτρια εδάφη της μαμάς Νί-Βίντια (λολ). 6800LE λέω να δοκιμάσω μιας και για παραπάνω ούτε με παίρνει ούτε και θα έδινα κι αν είχα.
Γιατί να πάς σε 6800LE και όχι στην λίγο φθηνότερη και ταχύτερη 6600GT;
Αυτή θα είναι η επόμενη κάρτα μου :055:
Αν και δεν έχει και πολύ σχέση με το thread....η 6800LE είναι ταχύτερη της 6600GT και φθηνότερη (τουλάχιστον αυτή που βρήκα).
update με τους omega παιδες
big problems Για τους νεους omega σχεδον ολοι (κλαψ και εγω ) μετα το Install σε clean system υστερα απο εκαθαριση με το dc βλεπουν μια ωραιοτατη μαυρη οθονη . μεχρι τωρα η μονη λθση ειναι να τους περασεις πανω απο αλλους Omega ή πανω απο τους cat5.1 . (δουλευει μεν αλλα δεν την θεωρω λυση ) πισω λοιπον στους ωραιοτατους unian 5.1.
stop το download λοιπόν...πάλι καλά
σιγουρα θα διορθωθει αυτο αλλα εως τοτε καλυτερα να περιμενουμε . αλλωστε οσοι καταφεραν να τους περασουν μιλησαν για βελτιωσεις μονο στο hf2 και cs για 4-5 frames
ok o omega διορθωσε το προβλημα και πλεον τα Links και οι οδηγοι δουλευουν μια χαρα
update catalyst 5.2 are out
update
Βγηκε δευτερη εκδοση των dna based on catalyst 5.1
Update
-Νεα sets are out softmodded 5.2 & Forsage 5.2
sakattack
12-02-2005, 23:12
τελικα, Οmega 4.12 ή 5.1 ?
sorry , για 9800pro μιλαω.
παιζει ρολο, ή να σταματησω να ασχολουμαι πλεον ? :003:
ThorLite
13-02-2005, 01:25
Εγω εχω τους 4.10 εχω βαρεθει να τους αλλαζω......
πλεον θα αναφερονται ολοι οι ati οδηγοι για ολες τις πλατφορμες οχι μονο για τα win xp 2000
εχουν ηδη προστεθει οι
ATI Linux driver v8.10.19 (2005-02-18)
ATi XP x64 Edition Catalyst Beta 4 (2005-02-15)
aris-the-wild-tweaker
18-02-2005, 17:40
Τι γινεται?Ολοι Omega?!?Ναι και εγω Omega,αλλα σκεφτομαι να αλλαξω σε dna.Παντως οχι σε ati catalyst.Πως γινεται να απεγκαταστησω τελιως τους παλιους Catalyst με τους οποιους ηρθε?
στο site Με τους οδηγους κοιτα στην κατηγορια articles
http://aboutcatalyst.tk
υπαρχει αρθρο σε ελληνικα και αγγλικα .
aris-the-wild-tweaker
18-02-2005, 23:43
στο site Με τους οδηγους κοιτα στην κατηγορια articles
http://aboutcatalyst.tk
υπαρχει αρθρο σε ελληνικα και αγγλικα .
Tι γινεται?Ολοι την πατεντα με το url forwarding .tk Ναι και εγω http://djaris.tk Την εχω για να ανεβαζω αρχεια και να τα κατεβαζω μετα απο το κινητο :043:
Μολις βγηκαν οι νεοι Caralyst 5.3
look here (http://cortone.freeownhost.com/page.php?id=41)
huge updates on top
τα περι της βελτιωσεις του site κτλ τα αναφερω εδω
http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=5587&page=2
update με τους Catalyst 5.5 για 32 & 64 bit
Softmodded 5.5 για 32 & 64 bit
Και το πρωτο review των νεων catalyst 5.5
enjoy !
update με πολλους οδηγους και για nvidia και για ati
Για να μαθενετε γρηγορα ολα τα νεα χρησιμοποιειστε το live bookmark και rss feed του 3D Accelerator http://cortone.freeownhost.com/rss.php
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.