PDA

View Full Version : PSP slim

Nos-Dio
23-09-2007, 15:15
Καλησπερα,ενδιαφερομαι να παρω το psp slim και οι ερωτησεις μου ειναι οι εξης:

1)Υπαρχει περιορισμος οσο αναφορα τις homebrew εφαρμογες με την memory stick??Δηλαδη θα πρεπει να εχω μεχρι 4 γιγα πχ η μπορω να παρω και 8αρα,η δεν χρειαζονται τοσο μεγαλες??Επισης η ταχυτητα της μνημης παιζει μεγαλο ρολο??
2)Τι πολιτικη υπαρχει στα καμενα πιξελακια??
3)θα με βοηθησει κανεις με το downgrade??:D(θελει PSP με 1.50 firmware)
4)Ξερει κανεις τι θα γινει με το gps??θα βγει για Ελλαδα?

Nos-Dio
24-09-2007, 12:21
45 ατομα το ειδανε αλλα κανενας...
Ελαβα ενα πμ και μου λυθηκαν καποιες αποριες σε αλλο φορουμ.

Παραμενει ενα θεμα ομως τι θα γινει με το firmware...Προσεφερεται κανεις με fat psp να με βοηθησει(βασικα δεν γινεται αλλιως..χωρις psp δεν μπορω να βαλω το 3.60Μ33)???PLZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
Αν δεν μπορειτε να απαντησετε για οποιοδηποτε λογο plz pm me!
THX

DevilCry
24-09-2007, 12:45
Από που είσαι?

Nos-Dio
24-09-2007, 12:49
Από που είσαι?

Αθηνα.
Αγ.Παρασκευη

DevilCry
24-09-2007, 12:56
Αθήνα θα είμαι αρχές Οκτωβρίου(Από 3 μέχρι 6-7).Άμα μέχρι τότε δεν έχεις βρεί κανένα, πές μου να το κρατάω μαζί μου να κάνεις την δουλεία σου

Nos-Dio
25-09-2007, 16:36
Το πηρα χθες και το επεστρεψα σημερα.Ο πωλητης δεν με ενημερωσε οτι η εγγυηση ειναι 5 καμμενα πιξελ(ΜΠΡΑΒΟ SONY ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.....) και μου ειπε 1(πρακτικα μηδεν) και το δικο μου ειχε 1,οποτε παιιρνω την SONY και μου λεει...μεχρι 5 κυριε!Ευτυχως πηρα τα λεφτα μου πισω..απλα να ξερετε οτι PSP εχει 5 πιξελ οποτε μπορει να εχεις 4 και να το φας στη μαπα..
Οποτε τελος μεχρι νεωτερας το PSP για μενα.PSP με καμμενο πιξελ παντως δεν προκειται να εχω στα χερια μου.
DevilCRY ευχαριστω για το ενδιαφερον σου φιλε!

spiderdim
25-09-2007, 16:46
μια συμβουλη...
παρε το psp που εχουμε ολοι
και ασε το slim....
παιχνιδια παιζει το ενα παιχνιδια και το αλλο

DevilCry
25-09-2007, 17:04
Np Nos-Dio.To slim έιναι λιγάκι ποιο εφετζίδικο, αλλά έχει και αυτό κάποια καλά που δεν τα εχει το "FAT" όπως, την μεγαλύτερη μνήμη εσωτερικά.Άρα λιγότερα φορτώματα κατά την διάρκεια των games.Επίσεις τα ηχειά του είναι στο εμπρός μέρος και ίσως είναι και ποιο ποιοτικά.Επίσεις κάποια παιδιά ανέφεραν ότι η οθόνη του, είναι ελαφρώς ποιο φωτεινή και άλλα πολλά..Μικρές διαφορές αλλά για μερικούς ίσως σημαντικές.

Nos-Dio
25-09-2007, 18:23
Παιδια βγαζει και το σημα στην οθονη....η μηπως με το "firmware" το κανει και το "FAT".Για μενα ειναι πολυ σημαντικο το τελευταιο.

Τεσπα μπορει να ξαναδοκιμασω να το αγορασω υπο προυποθεσεις...ειδωμεν.

spiderdim
25-09-2007, 20:25
Παιδια βγαζει και το σημα στην οθονη....η μηπως με το "firmware" το κανει και το "FAT".Για μενα ειναι πολυ σημαντικο το τελευταιο.

Τεσπα μπορει να ξαναδοκιμασω να το αγορασω υπο προυποθεσεις...ειδωμεν.

Ποιο σημα φιλε μου?
δεν το καταλαβα αυτο...

Nos-Dio
26-09-2007, 00:01
Ποιο σημα φιλε μου?
δεν το καταλαβα αυτο...

To PSP Slim εχει την δυνατοτητα να παιζει και στην τηλεοραση.Απλα αγοραζεις καλωδιο και το συνδεεις με composite και παιζει σαν το ps2.

thanos21unoDK
28-09-2007, 13:30
To PSP Slim εχει την δυνατοτητα να παιζει και στην τηλεοραση.Απλα αγοραζεις καλωδιο και το συνδεεις με composite και παιζει σαν το ps2.

Α καλο αυτο.