View Full Version : Nero Problem..!!! – Μην το αγνοήσετε…
Orthodox
17-11-2004, 18:10
Το παρακάτω μήνυμα μου το πετούσε το Nero (v6.3.0.3) κάθε όποτε το άνοιγα και αν υπολογίζω σωστά ξεκίνησε μετά το SP2…
Δεν του έδινα σημασία καθώς το αντιγραφικό μου τα είχε παίξει μέχρι που σήμερα έβαλα ένα καινούριο Samsung. Μόλις λοιπόν ξεκίνησα να επιλέγω τα αρχεία που θα έγραφα σε ένα cdάκι ξαφνικά ακούω τον δίσκο μου και κάνει δυο κλακ από αυτά τα θανατηφόρα… :073: Με έκοψε κρύος ιδρώτας και το μόνο που σκέφτηκα ήταν να κλείσω το pc από τον διακόπτη του 220…
Ευτυχώς στάθηκα τυχερός και μέχρι στιγμή είναι όλα ok…
Σκέφτηκα να το αναφέρω για να μην την πατήσει και κανείς άλλος… :107:
DarthMoul
17-11-2004, 18:15
Δηλαδή το Nero εννοεί πως τα windows δεν είναι backward compatible;
Μα καλά, πως έγινε αυτό; Νομίζω πως αυτό δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ :031:
Που ειναι το παραξενο???
Windows δεν ειναι? :p
Απίστευτο. Αλλά εδώ που τα λέμε τι να φταίει και η M$. Το Nero είναι μια μικρή και ασήμαντη εφαρμογή που σχεδόν κανένας δεν χρησιμοποιεί, μου έκανε εντύπωση που την χρησιμοποιεί ο Orthodox εδώ που τα λέμε, οπότε δεν νομίζω ότι και η Μ$ όφειλε να στερήσει σημαντικότατες βελτιώσεις από τους χρήστες του λειτουργικού της για χάρη αυτού του προγράμματος.
Το παρακάτω μήνυμα μου το πετούσε το Nero (v6.3.0.3) κάθε όποτε το άνοιγα και αν υπολογίζω σωστά ξεκίνησε μετά το SP2…
Το πρόβλημα που ανέφερες είναι ένα από τα πολλά που αρχικά εμφανίσθηκαν με το sp2 (http://techrepublic.com.com/5208-6247-0.html?forumID=12&threadID=157166&messageID=1637716).
Αφορά τις εκδόσεις πριν την 6.3.1.20 (http://www.nero.com/us/27990.html).
Κατέβασε την τελευταία έκδοση του Nero και όλα θα διορθωθούν.
Orthodox
17-11-2004, 18:35
Ξέρω και γω ρε παιδιά, λογικά για να υπάρχει τέτοιο μήνυμα άρα η Ahead γνώριζε την ασυμβατότητα πριν βγει η τελική έκδοση του SP2 προφανώς δοκιμάζοντας το στις beta εκδόσεις…!!! Τώρα τι γίνεται από κει και κάτω Θεός ξέρει…
Orthodox
17-11-2004, 18:59
Να σας πω και το πιο παράξενο.. Πριν βάλω την τελική έκδοση του SP2 είχα την RC2 και κυριολεκτικά δεν είχα κανένα πρόβλημα. Και Cdάκια έγραφα… :083:
Θυμάμαι επίσης και κάποιο bug που είχε το nero στις εκδόσεις 6.0.0.x όπου διαγράφοντας τα temporary files μετά την εγγραφή συνέχιζε να διαγράφει ότι έβρισκε στον C:\… :021:
Το θέμα για τις αναβαθμίσεις των προγραμμάτων εξαρτάτε από περισσότερους λόγους πέραν από αυτό που θέλει ο κάθε ένας. Προσωπικά ασχολούμαι και επαγγελματικά με τους υπολογιστές και αυτό μου επιβάλει κατά κάποιο τρόπο να δουλεύω προγράμματα που δεν είναι της αρεσκείας μου και πρέπει να είναι και ότι ποιο νέο κυκλοφορεί… :012:
Το θέμα είναι να μην την πατήσει και κάποιος άλλος…!!! :023:
DarthMoul
17-11-2004, 19:26
Διέγραφε το C:\; Τουλάχιστον δεν έκανε κανένα fdisk με delete partition για να έχουμε χώρο για κανένα άλλο λειτουργικό; Μισές δουλειές κάνει το Nero μου φαίνεται :003:
varelasj
17-11-2004, 20:09
Κι εμενα το πεταγε αυτο το μηνυμα αλλα ευτυχως τωρα εχω περασει το Nero 6.6 εδω και καμποσο καιρο και ολα οκ....
sakattack
17-11-2004, 20:14
εγω χρησιμοποιω ακομα την 6.3.1.10 αλλα δεν μου το εβγαλε ποτε
παντως δεν νομιζω οτι μπορει να σου καταστρεψει και το δισκο :003:
Orthodox
18-11-2004, 01:53
παντως δεν νομιζω οτι μπορει να σου καταστρεψει και το δισκο :003:
Αν άκουγες τα κλακ που έκανε σίγουρα δε θα το έλεγες αυτό…!!! :004:
Δεν του έδινα σημασία καθώς το αντιγραφικό μου τα είχε παίξει μέχρι που σήμερα έβαλα ένα καινούριο Samsung. Μόλις λοιπόν ξεκίνησα να επιλέγω τα αρχεία που θα έγραφα σε ένα cdάκι ξαφνικά ακούω τον δίσκο μου και κάνει δυο κλακ από αυτά τα θανατηφόρα… :073: Με έκοψε κρύος ιδρώτας και το μόνο που σκέφτηκα ήταν να κλείσω το pc από τον διακόπτη του 220…
Ευτυχώς στάθηκα τυχερός και μέχρι στιγμή είναι όλα ok…
Σκέφτηκα να το αναφέρω για να μην την πατήσει και κανείς άλλος… :107:
Εγω παντως εβαλα το sp2 κι εχω το nero 6.3.0.2 μεχρι στιγμης κανενα προβλημα.
Βασιλακης Rulez guys.....
Εχει συμβει σε πολλους γνωστους μου αυτο το προβλημα με το nero αλλα και με αλλα programs.... Ειπαμε Βασιλακης Rulezzzzzzz :071: :071: :071:
maddoctor
18-11-2004, 11:47
Μα και εγώ ποτέ δεν κανένα πρόβλημα ασυμβατότητας μεταξύ Nero - MS και είχα βάλει όλες τις εκδόσεις του SP και Nero αντιστοίχως.Ίσως η κακιά η ώρα :108:
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.