PDA

View Full Version : Modded firefox versions

maddoctor
17-11-2004, 18:39
Βρήκα ένα site που λέει ο κάτοχός του ότι έχει γράψει εκδόσεις του firefox ανάλογα με τον επεξεργαστή που έχει ο καθένας.Η αλήθεια είναι ότι το είχα πρωτοακούσει στο ξένο forum που έχω γραφτεί, αλλά δεν είχανε δώσει κάποιο link να το δω.Τελικά όμως βρήκα : http://www.moox.ws/tech/mozilla/
Ουσιαστικά λέει : The builds of Mozilla Firefox and Thunderbird that are hosted on this site ARE NOT OFFICIAL builds endorsed by the Mozilla group. Rather, they are builds that have had modifications made to the source code to optimize the executables for speed, increase stability, and add in extra features. If you are looking for official builds of the Mozilla Suite, Mozilla Firefox, or Mozilla Thunderbird, please visit the official Mozilla website at http://www.mozilla.org. όποιος θέλει ας τις δοκιμάσει.Εγώ πάντως κατεβάζω για τον Athlon XP που έχω :033:

viper
18-11-2004, 22:38
Εννοειται οτι περιμενουμε εντυπωσεις απο τη χρηση του.

schumifer
19-11-2004, 00:26
Κι εγώ θα έλεγα ότι περιμένω αλλά μου φαίνεται ότι δεν έχει επεξεργαστή αυτές τις μέρες ο μαδδοκτορ

DVD_GR
19-11-2004, 02:02
firefox thunderbird....

maddoctor
19-11-2004, 11:28
Έχω όμως της δουλειάς (duron 1300 :081: :081: :081: )Λοιπόν μετά από 2 μέρες δοκιμής, έχω να πω ότι η έκδοση που κατέβασα τουλάχιστον ( MozillaFirefox_20041113_TRUNK_M2.exe ), είναι πιο γρήγορη από την κανονική του firefox.Ίσως ελαφρά πιο γρήγορη. Χαρακτηριστικά τα ίδια. Ταχύτητα φωρτόματος σελίδας, λίγο πιο γρήγορη.Ας την δοκιμάσει και κανένας άλλος να μας πει.Ουσιαστικά το αρχείο αποσυμπίεζεται κάπου και τρέχει κατευθείαν από εκεί.Δεν χρειάζεται να γίνει απεγκατάσταση της κανονικής έκδοσης.Να πω την αλήθεια δεν ξέρω εάν πρέπει απαραίτητα να είναι εγκαταστημένη και η κανονική, αλλά υποθέτω πως όχι, αφού μέσα στον φάκελο που φτιάχνει, περιέχει ότι χρειάζεται το πρόγραμμα να τρέξει. Τα αποτελέσματα αυτά είναι καθαρά υποκειμενικά, αφού δεν υπάρχει ουσιαστικό κριτήριο σύγκρισης. :023:

Επίσης να συμπληρώσω κάτι που πρόσεξα τώρα, η μπάρα για την Google δεν υπάρχει, άρα δεν δουλεύει σε αυτή την έκδοση.Πάντως μου αρέσουνε πιο πολύ έτσι όπως έχει φτιάξει τα options σε αυτή την έκδοση.

assasine
25-01-2005, 17:34
Απ' ότι βλέπω χρησιμοποιείς TRUNK έκδοση που είναι η ασταθέστερη όλων. Ίσως γι αυτό να λείπει η μπάρα. Χρησιμοποιώ τώρα την firefox 1 M2 αλλά έχω κάποια ψιλοπροβληματάκια. Ίσως να φταίνε τα config liles που πιθανώς να έχουν διαφορετικές ρυθμίσεις. Κάποια στιγμή θα το ψάξω. Με τον Maxthon τα QUOTE δουλεύουν κανονικά.

maddoctor
25-01-2005, 18:07
Απ' ότι βλέπω χρησιμοποιείς TRUNK έκδοση που είναι η ασταθέστερη όλων. Ίσως γι αυτό να λείπει η μπάρα. Χρησιμοποιώ τώρα την firefox 1 M2 αλλά έχω κάποια ψιλοπροβληματάκια. Ίσως να φταίνε τα config liles που πιθανώς να έχουν διαφορετικές ρυθμίσεις. Κάποια στιγμή θα το ψάξω. Με τον Maxthon τα QUOTE δουλεύουν κανονικά. Αυτή είχα δοκιμάσει τότε.Τώρα χρησιμοποιώ την κανονική έκδοση της αλεπού τροποποιημένα αλά εμένα :112: