View Full Version : Πρόβλημα με msn messenger
Ρε παίδες δεν μπορώ να δεχτώ αρχεία από το messeger δεν μπορώ να στείλω. Δεν έχω ενεργοποιημένο κάποιο firewall. Το ίδιο συμβαίνει και στο mirc, ενώ email στέλνω κανονικά. Το ίδιο αποτέλεσμα έχω και dial up pstn και με adsl. Τι μπορεί να συμβαίνει? :120: :120:
Aπαγορευονται τα greeklish...Κανε edit...
κανονισμοι... http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/faq.php?
maddoctor
18-11-2004, 11:55
Ρε παίδες δεν μπορώ να δεχτώ αρχεία από το messeger δεν μπορώ να στείλω. Δεν έχω ενεργοποιημένο κάποιο firewall. Το ίδιο συμβαίνει και στο mirc, ενώ email στέλνω κανονικά. Το ίδιο αποτέλεσμα έχω και dial up pstn και με adsl. Τι μπορεί να συμβαίνει? :120: :120:
Κάτι μπλοκάρει τις πόρτες που είναι υπεύθυνες για την επικοινωνία αυτών των προγραμμάτων. Για αρχή τι λειτουργικό έχεις?Εάν έχεις XP SP2, μπορεί το firewall των XP να τις έχουν μπλοκάρει.Τι antivirus έχεις?Πχ το Mcaffe Enterprise 8.0i έχει port scanner και μπλοκάρει την όποια επικοινωνία για το mirc (όχι όμως msn και email).Προσπάθησε τουλάχιστον να κάνεις επανεγκατάσταση του msn, mirc.Μου έτυχε εμένα να μην μπορώ να συνδεθώ στο msn χωρίς αιτία.Με μία επανεγκατάσταση έφτιαξε. Βρες κάποιο πρόγραμμα που να σου λέει τι γίνεται με τα ports που έχεις και εάν ελέγχονται από τίποτα.
εγω εχω το ιδιο προβλημα αλλα μονο με ελλαδα.
οταν μου στελνουν η στελνω αρχεια στην ιταλια δεν εχω κανενα προβλημα.
δεν εχω firewall και εχω το avg antivirus.
για δωστε μια εξηγηση?
Είναι θέμα πορτας. Εμένα όταν στέλνω αρχείο πάει πάαααααααρααααα πολύ αργά ενω έχω dsl.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.