PDA

View Full Version : PHP Βιβλία

Cyhaxor
18-11-2004, 16:51
Παρακαλώ προτείνετε μου κάποιο βιβλίο γραμμένο στα ελληνικά που υπάρχει στα ελληνικά βιβλιοπωλεία! (Τίτλο βιβλίου) για θέματα PHP σε οποιοδήποτε επίπεδο! Συγνώμη για την χρήση αγγλικών χαρακτήρων αλλά βιάζομαι! Παρακαλώ προτείνετε μου γρήγορα! πρέπει να γνωρίζω μέχρι αύριο το πρωί! Ευχαριστώ!

maddoctor
18-11-2004, 16:53
Parakalw protinete m kapio vivlio grameno sta elinika pou iparxi sta elinika vivliopolia! (Titlo vivliou) gia 8emata PHP se opio dipote epipedo! Sirnomi gia tin xrisi agglikwn xaraktiewn alla viazoume! parakalw protinete m grigora! prepi na gnorizw mexri avrio to proi! efxaristw!
Ξαναγράψε σε παρακαλώ το κείμενό σου στα ελληνικά.Απαγορεύεται από τους κανόνες του forum να γράφουμε σε greeklish

KTM
18-11-2004, 17:11
Παρακαλώ προτείνετε μου κάποιο βιβλίο γραμμένο στα ελληνικά που υπάρχει στα ελληνικά βιβλιοπωλεία! (Τίτλο βιβλίου) για θέματα PHP σε οποιοδήποτε επίπεδο! Συγνώμη για την χρήση αγγλικών χαρακτήρων αλλά βιάζομαι! Παρακαλώ προτείνετε μου γρήγορα! πρέπει να γνωρίζω μέχρι αύριο το πρωί! Ευχαριστώ!

Βιαζεσαι η οχι, σε παρακαλω να μην επαναληφθει.

circular
18-11-2004, 20:28
Δες αυτό, ειναι εκδοσεις Γκιούρδας και είναι γραμμένο και απο έναν εκ των προγραμματιστών της Zend.

http://www.papasotiriou.gr/product.gbook.asp?deid=&pfid=553259&prid=241680

Cyhaxor
19-11-2004, 02:06
Ευχάριστο πολύ! Ελπίζω να τα καταφέρω να δημιουργήσω κάτι δυναμικό αυτή τι φορά με αυτό το βιβλίο. :)