View Full Version : Μεγάλο πρόβλημα με hijacker στον ΙΕ !!!!!
maddoctor
23-07-2004, 10:22
Έχω μεγάλο πρόβλημα με ένα hijacker στον ΙΕ!!!!! Κάποιος εδώ στην δουλειά κάτι εγκατάστησε ή μπήκε σε κάποια σελίδα τέλος πάντως και αυτό που εγκαταστάθηκε άλλαξε την αρχική σελίδα και δεν μπορώ να την αλλάξω!Έτρεξα adaware και το spybot,αλλά τίποτα!Έψαξα και στο google και δεν βρήκα τίποτα σχετικό. Η πρώτη σελίδα είναι τώρα η res://nwyou.dll/index.html#10213
Καμία βοήθεια βρε παιδιά,γιατί θα τον σπάσω!!! :067: :067: :067:
είναι το adaware updated ?
δηλαδή από εργαλεία -> επιλογές Ιντερνετ -> Διεύθυνση ΄
η αρχική σελίδα δεν αλλάζει ;
Χρήση κενής δεν μπορείς να κάνεις.
Rommel.Gr
23-07-2004, 10:37
Κατεβασε το Free History Cleaner 2.35 και τρεξτο θα τα σβησει ολα και μετα κανεις την δουλεια σου :023:
Αν δεν το βρεις στειλε μου μαιλ να στο στειλω.
Καταρχάς Γιατρέ μου κατέβασε το SpysSweeper οποσδήποτε. Μετά ψάξε στο ggoogle για το McAfee stinger και τρέξτο .Πές μας αποτελέσματα.
Αν έχεις πρόβλημα και μετά από αυτό στείλε μου ΠΜ να σου πώ ιδιαιτέρος.
apostolt
23-07-2004, 10:40
Εχω παθει και εγω το ιδιο στην δουλεια .Η αρχικη σελιδα ειναι πια κατι με seach.cc το οποιο δεν βγαινει με κανενα απο τα δυο προγραμματα.Ελεοςςςςςςς
maddoctor
23-07-2004, 10:42
Το ad-aware είναι με το τελευταίο update.Την αλλάζω, κλείονω τον ΙΕ και όταν τον ξαναανοίγω...τα ίδια.Δεν θέλω να καθαρίσω το history.To hijacker θέλω να καθαρίσω.Συνήθως είναι κάποιο αρχείο που βρίσκεται κάπου και κάνει όλη την δουλειά, αλλά δεν ξέρω ποιο και τι!Το έχει συναντήσει κανένας άλλος?
Δοκίμασε να αλλάξεις την αρχική σελίδα και μετά να την "κλειδώσεις" μέσω της registry. Δες αυτά τα κλειδιά http://www.winguides.com/registry/display.php/442/
Βάλε στο Spysweeper. Το έχω βαλει σε όλη την εταιρεία .Μόλις καταλάβει ότι πάει να αλλάξει η αρχική σελίδα σου βγάζει μ΄υνημα και καθαρίζει και το προγραμμα που το κάνει....
Αλήθεια τι antivirus έχεις?
maddoctor
23-07-2004, 10:46
Καταρχάς Γιατρέ μου κατέβασε το SpysSweeper οποσδήποτε. Μετά ψάξε στο ggoogle για το McAfee stinger και τρέξτο .Πές μας αποτελέσματα.
Αν έχεις πρόβλημα και μετά από αυτό στείλε μου ΠΜ να σου πώ ιδιαιτέρος.Τα κατεβάζω και τα δύο.Θα σας πω σε λίγο εάν έχει αποτέλεσμα. :098:
Δοκίμασε να αλλάξεις την αρχική σελίδα και μετά να την "κλειδώσεις" μέσω της registry. Δες αυτά τα κλειδιά http://www.winguides.com/registry/display.php/442/
Μήν παίζετε ρε με την registry. Υπάρχουν ένα σωρό freeware προγραμματάκια για το σκοπό αυτό..... :110:
ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣΔΟΥΛΕΙΕΣ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΩ ΤΟ WINSONAR .ΕΙΝΑΙ FREE ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ REGISTRY ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ. ΓΙΝΕΕΤ ΣΠΑΣΤΙΚΟ ΩΡΕΣΩΡΕΣ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΡΩΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ TRACE SERVICES ( ΕΚΙΝΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑ SERIVCE ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ , ΔΙΛΑΔΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΛΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ SERVICE. )
να και τι λέει η μαμά http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;320159
;)
maddoctor
23-07-2004, 11:07
Βάλε στο Spysweeper. Το έχω βαλει σε όλη την εταιρεία .Μόλις καταλάβει ότι πάει να αλλάξει η αρχική σελίδα σου βγάζει μ΄υνημα και καθαρίζει και το προγραμμα που το κάνει....
Αλήθεια τι antivirus έχεις?Λοιπόν κατέβασα το Spysweeper.Το έτρεξα, και πρόλο που πριν είχα τρέχει ad-aware και apybot, μου βρήκε άλλα 15!!!!! :119: :119:
Τελικά έβαλα μπροστά την σκούπα του...και μου καθάρισε το σύστημα τελέιως!!!!
Συμπερασμα: πετάμε όλα τα άλλα και κρατάμε το spysweeper! :109: :109:
Για πρόγραμμα antivirus έχω Norton 2004, ενημερωμένο (είναι συνέχεια online).
Ευχαριστώ για την βοήθεια παιδiά!!! :beerchug::beerchug:
superpilot
02-05-2005, 23:24
Απο το google κατεβαστε το hijackthis.Μετα scan και delete.Η εφαρμογη ειναι η καλυτερη και το βρισκει σε 5 sec!!!!!
maddoctor
03-05-2005, 13:36
Απο το google κατεβαστε το hijackthis.Μετα scan και delete.Η εφαρμογη ειναι η καλυτερη και το βρισκει σε 5 sec!!!!!
Αν και το πρόβλημα αυτό το είχα πριν ένα χρόνο περίπου, ευχαριστώ για την επισήμανση.Βέβαια από τότε το μηχάνημα έφαγε ένα ωραίο φορμάτ, του πέρασα πάνω το Mcafee antivirus με το antispam και της MS το antispam και δεν περνάει τίποτα.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.