PDA

View Full Version : Αγορά xbox360-halo 3

Mondeloxmm
15-10-2007, 16:16
Kαταρχήν θεωρώ τa halo(1 - 2) την καλύτερη σειρά fps που εχει βγει ποτέ.
(Απο μουσική να πεις που σε αρπάζει απο τα μαλλια απο την πρώτη κι όλας νότα που θα ακούσεις ,απο τα εξαιρετικά γραφικά , απο το σεναριο, ή απο την τρομερή αίσθηση των μαχών (Π.χ το να πετύχενα ένα ghost με το μπαζούκα ήτανε φοβερή αίσθηση η ένα μπουλούκι εχθρών που ερχόταν αιφνιδιασμένοι κατα πάνω μου!!!!!)

Με το σκεπτικό όλων των παραπάνω κατα πόσο ανταποκρίνεται το τρίτο μερος της σειράς ;
Aξίζει η αγορα ενος xbox360 μόνο για αυτό το παιχνίδι;

spiderdim
15-10-2007, 16:23
Aξίζει η αγορα ενος xbox360 μόνο για αυτό το παιχνίδι;

αυτο ειναι σχετικο,γιατι για τον καθενα ειναι διαφορετικο...
εγω θα το αγοραζα και οχι μονο για το halo...

ΥΓ. πριν κανεις καμια κινηση και το αγορασεις, κοιτα και στο forum με τις πωλησεις

thanos21unoDK
15-10-2007, 18:22
για τον καθενα ειναι διαφορετικο.αλλα εγω δεν θα επαιρνα μια παιχνιδομηχανη για ενα παιχνιδι.αλλα το xbox θα το επαιρνα.

JimmyFox
15-10-2007, 18:28
Όσους ξέρω που τους άρεσε το HALO, είναι ενθουσιασμένοι με το HALO3.
Αλλά το single player είναι πολύ μικρό. Μια μέρα και αν...
Αν σκοπός σου είναι το multiplayer, το παιχνίδι αξίζει πολλά. Αν όχι, τότε είναι μάλλον πεταμένα λεφτά.

Επίσης δεν αξίζει η αγορά μιας κονσόλας μόνο και μόνο για ένα παιχνίδι. Όπως δεν αξίζει και οποιαδήποτε ακριβή αγορά που θα περιορίζεται σε μια τόσο περιορισμένη χρήση. Πχ, δεν αξίζει να στήσεις SLi με 8800GTx μόνο για να μπεντάρεις χωρίς να παίζεις...

Necro{Demon}
15-10-2007, 18:54
Αν τα είχα θα τα έσκαγα. Αρκεί να έπαιζα online, γιατί μόνο για το singleplayer δε λέει. Από κει και πέρα σκέψου τι άλλο θα μπορούσες να αγοράσεις ή να κάνεις αν δε το πάρεις.

LAGOS-DK
15-10-2007, 21:16
κοιτα μπορει να αξιζει αλλα δν λεει μονο για ενα παιχνιδι!
σαν κονσολα ειναι αρκετα καλη!αλλα αμα το παρεις μονο για το HALO δεν λεει.