PDA

View Full Version : http://www.bloka.com/

Greek
23-07-2004, 10:42
Ένα ενδιαφέρον site για όσους οδηγάνε και όχι μόνο..... :117:

Μπλόκα λιστ (http://www.bloka.com/)

JiMk
23-07-2004, 10:44
Επειδή τυχαίνει να ξέρω με τον τρόπο που λειτουργεί το σύστημα, κάθε μέρα τα μπλόκα είναι διαφορετικά.

Greek
23-07-2004, 10:48
Επειδή τυχαίνει να ξέρω με τον τρόπο που λειτουργεί το σύστημα, κάθε μέρα τα μπλόκα είναι διαφορετικά.

Καλά τώρα με τους Ολύμπιακούς δεν χρειάζονται καν τα μπλόκα, απλά κοιτα σε κάθε φανάρι πάνω ψηλά....... :067:

bourlas
23-07-2004, 12:17

απο προσωπικη εμπειρια παντα, τα μπλοκα δεν ειναι και τοσο
διαφορετικα περνανε μηνες για να αλλαξουν στεκι
π.χ. καθε σαββατο εχει αλκοτεστ στην βουλιαγμενης οπως ερχεσε απο το παλιο αεροδρομιο προς αθηνα στο περιπτερο μολις περασεις την γεφυρα που ειναι το πρακτικερ

επισης στην γεφυρα του ξυλοκαστρου στην εθνικη αθηνα - πατρα
περναω τα τελευταια 10 χρονια (τα καλοκαιρια μπορει και καθε εβδομαδα)

ακομη οσο ημουν φανταρος πηγαινα αθηνα οδηγωντας καθε βδομαδα 1-2 φορες ολα τα μπλοκα στο δρομο ηταν τα ιδια καθε φορα σε διαστημα 6 μηνων
μαλιστα στο στρατοπεδο ειχαμε κανει και λιστα

σιγουρα καποια θα αλλαζουν στεκι αλλα τα περισοτερα ειναι σταθερα
για μηνες

Greek
23-07-2004, 12:23
Σωστό είνα αυτό . Σιγά μην κανουν μπλόκο σε κάνενα στενάκι μπας και συλλάβουν μπτσιρίκια που κάνουν ποδήλατο...

viper
27-07-2004, 14:27
Παιδια ηρεμια λιγο...
Καταρχην υπαρχουν στανταρ μπλοκα και μπλοκα που αλλαζουν.Θελετε να δειτε στανταρ μπλοκο?Πηγαινετε μια βολτα προς Βαρκιζα μετα τις 10 το βραδυ και προσεξτε με το που μπαινετε στην πολη στα δεξια αναμεσα στα παρκαρισμενα τον μπατσο με το πιστολι-ρανταρ.Επισης, στη μεγαλη ευθεια στην Αθ.-Κορινθου μετα τα Μεγαρα προς Αθηνα εχει συνηθως τις πρωινες ωρες πιστολι-ρανταρ.Το ιδιο ισχυει για πολλα χωρια, πχ προς Σπαρτη που ξερω και ειναι στανταρ τα σημεια.

Απο την αλλη τα μη σταθερα ειναι τα πιο επικινδυνα.Μενω σε αρκετα ησυχη γειτονια και ομως 1 μπλοκο με ειδικους φρουρους ειχαν χωθει σε 1 στενο κοντα στο σπιτι μου και σταματαγαν ο,τι εβρισκαν υποπτο (μηχανακια,αλβανους).
Αυτα τα μπλοκα μπορει να βρεθουν παντου.

outlaw
27-07-2004, 15:15
Πηγαινετε μια βολτα προς Βαρκιζα μετα τις 10 το βραδυ και προσεξτε με το που μπαινετε στην πολη στα δεξια αναμεσα στα παρκαρισμενα τον μπατσο με το πιστολι-ρανταρ.
Άρε και να το ήξερα πρίν το Σάββατο να γλύτωνα την 33άρα. Να φανταστείς αυτός που έγραφε στο μπατσο-μπλοκάκι την πικρή κλήση, γέλαγε και μου είπε αυτολεξί : "Να έχετε υπ' όψην σας οτι λόγο των Ολυμπιακών, μας έχουν βγάλει για είσπραξη..." τι να πεί κανείς. Και λίγο πρίν το Σούνιο, την ίδια ημέρα σε μία ατελείωτη ευθεία με 3είς λωρίδες να σου όριο 50 και τα στρουμφάκια (ευτυχώς στο αντίθετο ρεύμα) να μοιράζουν "μπισκοτάκια".....τι να πεί κανείς.

maddoctor
27-07-2004, 15:24
Ένα ενδιαφέρον site για όσους οδηγάνε και όχι μόνο..... :117:

Μπλόκα λιστ (http://www.bloka.com/)
Μα αυτό το είχα πει ακόμα όταν το site ήταν σε δοκιμαστική έκδοση...... :108: :108:
Πάντως πράγματι τώρα δεν χρειάζεται!Παντού έχει μπλόκα λόγω ολυμπιακών.:084:

viper
28-07-2004, 19:04
Άρε και να το ήξερα πρίν το Σάββατο να γλύτωνα την 33άρα. Να φανταστείς αυτός που έγραφε στο μπατσο-μπλοκάκι την πικρή κλήση, γέλαγε και μου είπε αυτολεξί : "Να έχετε υπ' όψην σας οτι λόγο των Ολυμπιακών, μας έχουν βγάλει για είσπραξη..." τι να πεί κανείς. Και λίγο πρίν το Σούνιο, την ίδια ημέρα σε μία ατελείωτη ευθεία με 3είς λωρίδες να σου όριο 50 και τα στρουμφάκια (ευτυχώς στο αντίθετο ρεύμα) να μοιράζουν "μπισκοτάκια".....τι να πεί κανείς.

Επρεπε να δεις τα μουτρα του καφρομπατσου την προηγουμενη Παρασκευη που με σημαδευε και περιμενε να κανω το λαθος να ανοιγω στην κατηφορα, αλλα περασα μπροστα του με 50 και τσαντιστηκε τοσο πολυ που κατεβασε το πιστολι και πηγε να βγει στη μεση του δρομου να με σταματησει, αλλα μολις ειδα το πιστολι κατω, το μονο που προλαβε ηταν τα καυσαερια μου!!! :023: :023:

viper
17-08-2004, 23:18
Ολοι οι μπατσοι λειπουν!!!Επιστροφη απο Μανη τεζα χωρις να υπαρχει ουτε 1 στρουμφακι στο δρομο!!! :) :) Ζητω οι ολυμπιακοι!! :074:

jdrogas
17-08-2004, 23:45
Ολοι οι μπατσοι λειπουν!!!Επιστροφη απο Μανη τεζα χωρις να υπαρχει ουτε 1 στρουμφακι στο δρομο!!! :) :) Ζητω οι ολυμπιακοι!! :074:
Off topic
Απο που εισαι ρε συντεκνε και περνας απο τα μερη μας εδω καλαματα over.
Σε εχουν σταματησει στη μανη η στον ταυγετο και να σε ξεβρακωσουν κανονικα?

viper
21-08-2004, 00:48
Off topic

Eιμαι απο ενα χωριο μεταξυ Γυθειου-Σπαρτης.Για τα μπλοκα που ξερω προς τα κει, εχω γραψει πιο πανω.Με εχουν γραψει 2 φορες για ταχυτητα με λιγο πιο πανω απο τα ορια μεσα στα χωρια αλλα και στην εθνικη και εχω γλυτωσει αλλες 2.Οποτε προσεχω αρκετα.Αλλα στο γυρισμο το ρισκαρα τελειως.Δεν εχω την εχω ξανακανει τοσο γρηγορα αυτη τη διαδρομη.

NoDsl
21-08-2004, 01:17
Off topic

Εμένα σταμάτησαν ταύγετο κάτι "παλικάρια" με μπατσικό ( και δεν φόραγα και κράνος).είχαμε παέι βόλτα με μηχανακια,κράτησαν τα στοιχεία μας αλλά τπτ παραπέρα...Μάλλον για φωτιές έκαναν περιπολίες...Καλοκαίρι κόβουν συχνά πυκνά βόλτες επάνω... :019: