PDA

View Full Version : sidux και προβλημα με πληκτρολογιο

NGF
16-10-2007, 14:18
Εβαλα να δω και το sidux και μετα απο update (εχτες το βραδυ) τα keyboard leds δεν δουλευουν. Πχ παταω το caps lock και δεν αναβει το αντιστοιχο led στο πληκτρολογιο. Το πληκτρολογιο ειναι σιγουρα ενταξει. Σας εχει τυχει ποτε?

manolis
16-10-2007, 14:28
Aυτό που λές το είδα και σε άλλους μετά την αναβάθμιση του xorg.
Σε καθαρή κονσόλα όμως από οτι λένε δουλεύει...
Ορίστε και το bug report : https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=12434

slaughterer
16-10-2007, 14:33
To xorg οταν κανεις update απο κονσολα με την εντολη smxi στο δινει με κιτρινα γραμματα.Αν διαβασεις απο πανω τα warnings το λενε.Επισης δεν δουλευουν τα on board mouse αυτα με ενα μικρο πειραγμα φτιαχνουν.Για το λογο αυτο δεν εχει βγει και καινουργια εκδοση.Υπομονη θα το διορθωσουν συντομα.

NGF
16-10-2007, 14:35
Αρα απλος περιμενουμε. Για οποιους εχουν το ιδιο προβλημα εβαλα το keybled και κανω τη δουλεια μου

slaughterer
16-10-2007, 14:39
Ναι μωρε δεν ειναι και τοσο σοβαρο.Εισαι ικανοποιημενος απο το sidux ποιο kernel φορας?
Πες καμια εντυπωση απο το καινουργιο kde.

WAntilles
16-10-2007, 15:05
Εβαλα να δω και το sidux και μετα απο update (εχτες το βραδυ) τα keyboard leds δεν δουλευουν. Πχ παταω το caps lock και δεν αναβει το αντιστοιχο led στο πληκτρολογιο. Το πληκτρολογιο ειναι σιγουρα ενταξει. Σας εχει τυχει ποτε?

Το είχα και στο Arch πριν μια βδομάδα όταν ο νέος xorg ήταν ακόμα στο [testing].

Upstream πρόβλημα προφανώς.

Προχθές που πέρασε στο [extra] (το σταθερό) το έχουν διορθώσει (με αυτόν σου γράφω τώρα) από την πηγή (upstream).

Λογικά σε 1-2 μέρες θα περάσει η διορθωμένη έκδοση καί στη διανομή σου.

NGF
16-10-2007, 16:56
Οκ αντε να δουμε τοτε.

Ναι μωρε δεν ειναι και τοσο σοβαρο.Εισαι ικανοποιημενος απο το sidux ποιο kernel φορας?
Πες καμια εντυπωση απο το καινουργιο kde.

kernel εχω 2.6.22.3-rc1-slh-smp-2. Το sidux μεχρι τωρα οσο το εχω δει ειναι αρκετα γρηγορο χωρις το παραμικρο κολλημα-καθυστερηση πουθενα και το βασικοτερο πολυ γρηγορη εκκινηση. Εχει πολυ λιγοτερο πραγμα στην εκκινηση. Το kde τουλαχιστον μεχρι τωρα απ' εξω δεν εχω προσεξει τιποτα νεο. Παντος ειναι αρκετα γρηγορο και ισως λιγο πιο γρηγορο απο το προηγουμενο χωρις να ειμαι και σιγουρος.