PDA

View Full Version : Βοηθήστε πριν κάνω έγκλημα!!

Morph
19-11-2004, 22:09
:066:

Λοιπόν η ιστορία έχει ως εξής. Κατεβάζω ενα videoclip σε μορφή xvid από winmx. Το αρχείο 'εχει κατάληξη avi αλλά είναι xvid

Επειδή δεν έχει κατέβει ακόμη ολόκληρο το αντιγράφω σε άλλο σημείο του δίσκου για να δώ τι έχει κατέβει μέχτι στιγμής κ αν αξίσει τελικά. (Το ίδιο κάνω με οτιδήποτε mpg, avi κλπ και δουλεέυ μια χαρά). Οταν πάω να το επιλέξω αρχίζει ενα ατελείοτο διάβασμα. Οταν πατώ delete μου λέει οτι χρησιμοοποιείται από άλλο΄χρήστη και δεν μπορεί να σβήσει. Το divx πάει να το παίξει αλλά κολάει (σαν πικαπ που κολάει η βελόνα).

Δοκίμασα να το σβήσω από safe mode τπτ. Στο Windows task manager δείχνει 100% cpu usage και οτι η διαδικασία είναι από τον explorer. Σταματάει όταν σταματήσω τον explorer με del από το task manager.

Βοηθήστε με μ' αυτό γιατι θα σκάσω:066:

john_dr
19-11-2004, 22:18
Πρόβλημα των ΧΡ με τα AVI. Ψάξε για XP AVI FIX ή κάτι τέτοιο στο google. Δυστυχώς δεν έχω χρόνο τώρα να σου ποστάρω κάτι ποιο συγκεκριμμένο.

Morph
19-11-2004, 22:27
ΟΚ ευχαριστώ!!! :luxhello:

Βρήκα λύση εδώ
http://www.tweakxp.com/tweak1467.aspx

stavpal
19-11-2004, 22:41
για δες από recovery console μήπως μπορείς να το σβήσεις.... (από το cd των xp δλδ)

Morph
19-11-2004, 22:48
Αυτό το recovery console είναι ένα σκοτεινό μυστήριο για μένα... Υπάρχει κάτι σαν οδηγός που να σου λέει πώς να το χρησιμοποιείς?

stavpal
19-11-2004, 22:53
δεν θυμάμαι. Πάντως αφού μπεί κανείς στο console με ως admin είναι σαν "safe mode" με την διαφορά ότι μπορείς να σβήσεις και αρχεία που έχουν "κολλήσει" κλπ. Δεν το έχω μελετήσει όμως. Α, εννοείται, για να σβήσει κανείς ορισμένα αρχεία πρέπει να αλλάξει (από εκεί) τα attributes

Giannakis
20-11-2004, 00:45
Ο πιό εύκολος τρόπος για να το σβήσεις είναι μέσω του command prompt

Alarm
20-11-2004, 02:49
Giannakis αρκη το partition να μην ειναι NTFS . αλλιως αντε ψαχνε tools για ntfs support se dos

Giannakis
20-11-2004, 18:06
Από το command prompt των Windows εννοούσα..

Morph
21-11-2004, 14:25
Καλή ιδέα το command prompt αλλά όχι για την περίπτωση, γιατί το όνομα του αρχείου είναι 100 χαρακτήρες, οπότε καλύτερα με αλλαγή στο registry key, όπως περιγράφει το λινκ που έδωσα (μετά το post του john_dr στον οποίο και το οφείλω). Νομίζω είναι η ευκολότερη λύση. Ευχαριστώ

apotsi
21-11-2004, 14:39
Καλή ιδέα το command prompt αλλά όχι για την περίπτωση, γιατί το όνομα του αρχείου είναι 100 χαρακτήρες, οπότε καλύτερα με αλλαγή στο registry key, όπως περιγράφει το λινκ που έδωσα (μετά το post του john_dr στον οποίο και το οφείλω). Νομίζω είναι η ευκολότερη λύση. ΕυχαριστώΔεν είναι ανάγηκη να τους γράψεις όλους βρε.... Γράφεις τους πρώτους 2-3 και μετά πατάς το TAB. Τα Windows XP έχουν autocomplete....

Morph
23-11-2004, 00:38
Δεν είναι ανάγηκη να τους γράψεις όλους βρε.... Γράφεις τους πρώτους 2-3 και μετά πατάς το TAB. Τα Windows XP έχουν autocomplete....
:102:

Που να τα ξέρει όλα κανείς...

Αλλά το συγκεκριμένο αρχείο δεν βγαίνει έτσι... Εχει κάτι περίεργους χαρακτήρες και δε μου το βγάζει με το ΤΑΒ