View Full Version : Iternet Explorer pop-up problem-δοκιμασα τα παντα
Σε καθε boot, βγαινει ενα ρημαδι popup του ιντερνετ explorer και μαζι κατι για να κανεις install (οπως τα dialers- παντως κατι για flash games λεει download now και κατι τετοια- εχει κατι εικονες- που επειδη τα εχω απενεργοποιησει ολα δεν φαινεται τιποτα, με λινκ της μορφης http://www.netvenda.com/cgi-bin/images-2/2.jpg π.χ.), τωρα πια εχω ξεχασει τι ειναι γιατι απενεργοποιησα τα παντα στον explorer (μιας και χρησιμοποιω opera&mozilla) αλλα το ρημαδι αυτο βγαινει καθε φορα που μπαινω στα windows και μερικες φορες και σε ανυποπτο χρονο-πιο συχνα μετα απο ενα cleanup απο τα cleaner προγραμματα που γραφω παρακατω (και χωρις cleanup παλι το κανει - μερικες φορες και οταν παιζω nfsu2 και με βγαζει στα windows - σπασιμο :070: ). Δεν ξερω τι και απο που εχει ερθει, παντως εδω και καιρο εχω σταματησει να χρησιμοποιω τον ie (απλα τον κραταω μπας και πρεπει να ανοιξω καμμια σελιδα που τα αλλα 2 εχουν προβλημα) και ειμαι αρκετη ωρα online (dsl) και μου σπαει τα νευρα οταν γινεται
Κοιταζω συχνα το συστημα με (εννοειται και με ολα τα updates)
-ad aware
-spybot
-spy sweeper
και εχω ανοικτα τα protections τους και δεν εχω κανει καμμια προοδο. Ακομα και με Ultrex λουστηκα, τι αλλο να κανω?
Intensor
21-11-2004, 07:15
Αδειασε τα temporary files του Ιnternet Explorer μπας και εχει μεινει εκει.Kανε ενα disable to system restore και τρεξε ξανα τα cleanup που εχεις γιατι εχει αναφερθει οτι υπαρχουν spyware που μπαινουν στα files του system restore και δεν μπορουν να ανιχνευθουν αν το system restore ειναι on.Aυτα σαν ιδεες,ελπιζω να λυθει το προβλημα σου.
circular
21-11-2004, 14:13
Στα ΧP μπορείς επίσης να απεγκαταστήσεις εντελώς τον ΙΕ
schumifer
21-11-2004, 14:31
Μπας και έχει τρυπώσει τίποτα στη reigistry???Για ρίξε αν μπορείς και μια ματιά με το System Mechanic
Μηπως ειναι τα γνωστα popup του messenger service των windows?Φιλε βαλε το XPAntiSpy3-English μπας και φταιει αυτο και απενεργοποιησε το σχετικο option.
Κατέβασε τον Regcleaner και κάνε έναν καθαρισμό από προγράμματα που δεν θα επρεπε να υπάρχουν.
Chris2004
21-11-2004, 16:39
Και μόλις το διορθώσεις πέτα τον IE και βάλε Firefox ή Opera.
Τελικως εκανα ενα clean στην registry, αδειασα ολα τα temporary internet files του ie, σκαναρα για μια τελευταια φορα με spybot, spy sweeper, ad aware και μεσω του system mechanic, καθαρισα και λιγο με το system cleaner και μεχρι τωρα δεν το εχει ξανα βγαλει.. Ειχα μια υποψια οτι ισως ειναι απο το messenger, αλλα κοιταξα τα options και αποτι καταλαβα ειναι ολα απενεργοποιημενα. Βεβαια εχει ουτως η αλλως κατι διαφημιστικα το messenger που αποτι εχω καταλαβει δεν μπορεις να τα βγαλεις (αυτα του κεντρικου μενου).
Τελικως εκανα ενα clean στην registry, αδειασα ολα τα temporary internet files του ie, σκαναρα για μια τελευταια φορα με spybot, spy sweeper, ad aware και μεσω του system mechanic, καθαρισα και λιγο με το system cleaner και μεχρι τωρα δεν το εχει ξανα βγαλει.. Ειχα μια υποψια οτι ισως ειναι απο το messenger, αλλα κοιταξα τα options και αποτι καταλαβα ειναι ολα απενεργοποιημενα. Βεβαια εχει ουτως η αλλως κατι διαφημιστικα το messenger που αποτι εχω καταλαβει δεν μπορεις να τα βγαλεις (αυτα του κεντρικου μενου).
Ελπιζω να μην μπερδευεις αυτο που σου εγραψα πιο πανω με το ΜSN Messenger. :021: :021: Καμια σχεση!!!Αν στο ξαναβγαλει μετα απο ολα αυτα που εκανες, ειναι αυτο που σου ειπα.
Παλι τα ιδια... Εβαλα και το XPAntiSpy3-English και απενεργοποιησα το messenger service αλλα ταυτοχρονα οταν το εκανα αυτο δεν μπορουσα να μιλησω με εναν φιλο στο msn με μικροφωνο (δεν απενεργοποιησα το msn messenger, και μπορουσα να γραφω, να μιλησω δεν μπορουσα- με ολα τα ιδια εννοειται, δεν εφταιγε κατι αλλο. Τη μια επαιζε, οταν απενεργοποιησα το messenger service τιποτα)...
Να βγαλω τελειως τον internet explorer η ολο προβληματα θα εχω και μετα απο αυτο (αλλου ειδους? Δεν θελω να το βγαλω μπας και χρειαστει ποτε να δω καμμια σελιδα που να μην παιζει στα αλλα)
Intensor
24-11-2004, 19:09
Δεν θελω να το βγαλω μπας και χρειαστει ποτε να δω καμμια σελιδα που να μην παιζει στα αλλα)
Να βρεις σελιδα που να μην παιζει στους αλλους browsers και να παιζει μονο στον ΙΕ πολυ χλωμο ως αδυνατο το κοβω γιατι πλεον οι σελιδες φτιαχνοντε για να ειναι συμβατες με ολους τους γνωστους browsers.Mια και σου ετυχε αυτο το προβλημα στειλε τον ΙΕ και κατεβασε κανεναν Οpera η' Netscape h' Firefox.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.