View Full Version : Βοήθεια σε αρχάριο
s_patrik79
21-11-2004, 00:32
Καλησπέρα σε όλους,
Εχω φτιάξει μια ταινία απο Dvix σε DVD με το "The FilmMachine" και encoder to "CCE". To πρόβλημά ειναι οτι οταν τρέξω την ταινία μου εμφανίζει το λογότυπο του CCE σε όλη την ταινια. Υπάρχει τρόπος έτσι ώστε να μην το εμφανίζει???
maddoctor
21-11-2004, 00:37
Καλησπέρα σε όλους,
Εχω φτιάξει μια ταινία απο Dvix σε DVD με το "The FilmMachine" και encoder to "CCE". To πρόβλημά ειναι οτι οταν τρέξω την ταινία μου εμφανίζει το λογότυπο του CCE σε όλη την ταινια. Υπάρχει τρόπος έτσι ώστε να μην το εμφανίζει???
Για δες έαν έχει κάπου επιλογή να μην εμφανίζεται κατά την κωδικοποίηση.Πχ κάτι ανάλογο υπάρχει στο divX :108:
Εμενα μου ακουγεται σαν registered/unregistered εκδοση... Πολλα προγραμματα το κανουν αυτο αν δεν εχεις πληρωσει...
Δεν ειμαι αρχαριος...αρα δεν μπορω να απαντησω...:p
Περα απ'την πλακα...παλια που το ειχα δοκιμασει....ηταν θεμα επιλογης...στην κοδηκοποιηση...Δεν θυμαμε που ακριβως...παντως θα το βρεις...με λιγο ψαξιμο στα settings...
Δεν ειμαι αρχαριος...αρα δεν μπορω να απαντησω...:p
LOOOOL!!!
Einstain
03-12-2004, 15:08
Το nerovision το έχεις δοκιμάσει. Εγώ αυτό χρησημοποιώ. Με παίδεψε βέβαια μέχρι να βρώ την κατάλληλη έκδοση αλλά τώρα το χρησημοποιώ συνέχεια. Μέχρι βεβαια να τελειώσουν οι ταινίες που έχω!!!!
Μαλλον το εχεις σε demo version or something like that. Οπως λεει και ο Αλαρμ κοιτα να το εχεις πληρωσει αλλιως "πληρωσε το" να ξεμπερδευεις...
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.