View Full Version : 64μπιτα προγραμματα ?
Μιας και πλεων εχουμε 64μπιτη δυναμη.... :025:
Ξερεται τετοια προγραμματα που να μπορουν να την εκμεταλευτουν στους AMD ?(Οπως κανενα προγραμμα συμπιεσης dvd... :047: )
Βασικα....γινεται μεσω 32bit Λογισμικου αυτο που λεω ? :102:
DarthMoul
21-11-2004, 21:58
Μιας και πλεων εχουμε 64μπιτη δυναμη.... :025:
Ξερεται τετοια προγραμματα που να μπορουν να την εκμεταλευτουν στους AMD ?(Οπως κανενα προγραμμα συμπιεσης dvd... :047: )
Βασικα....γινεται μεσω 32bit Λογισμικου αυτο που λεω ? :102: To pctbench σε linux στην επόμενη έκδοση :031:
Αν μιλάς για windows, μάλλον θα περιμένεις αρκετά ακόμα.
Ακόμα και όταν θα έχουν κυκλοφορίσει, θα πάρει χρόνο για 64μπιτους compilers. Αυτό στο λέω από πρώτο χέρι γιατί μ'αυτό ασχολούμαι αυτόν τον καιρό. Αν θέλεις να εκμεταλλευτείς τα 64 bits πρέπει να πας σε linux. Κερδίζεις σε ταχύτητα 7% κατ'ελάχιστον και μπορείς να έχεις μνήμη μέχρι 8 GB.
To σκεφτομαι σοβαρα να αλλαξω σε linux.Το προβλημα ειναι οτι δεν ξερω τιποτα μα τιποτα...Πρεπει να μαθω τπτ γι αυτα και μετα να τα βαλω και δε ξερω αν αξιζει κιολας..
schumifer
22-11-2004, 01:57
Ότι αξίζει αξίζει .Διανομές απλές υπάρχουν που βοηθούν τους αρχάριους.Βλέπε Suse
DarthMoul
22-11-2004, 01:59
To σκεφτομαι σοβαρα να αλλαξω σε linux.Το προβλημα ειναι οτι δεν ξερω τιποτα μα τιποτα...Πρεπει να μαθω τπτ γι αυτα και μετα να τα βαλω και δε ξερω αν αξιζει κιολας..Η διαδικασία είναι η ακόλουθη: Καταγράφεις τα προγράμματα που χρησιμοποιείς σε windows. Μετά ψάχνεις να βρεις τα αντίστοιχα τους στο linux και εξετάζεις πόσο ώριμα είναι. Εξαιρείς firewalls και antivirus γιατί το πρώτο είναι συνήθως buildin μέσα στην διανομή και το δεύτερο άχρηστο. Όταν διαπιστώσεις ότι βρήκες όλα όσα ήθελες, τότε πας σε linux. Αν πρέπει να μεταφέρεις και data, πχ αρχεία word, excel κλπ τσεκάρεις και τις συμβατότητες για να μην χρειαστεί να τα ξαναγράψεις. Φτιάξε την λίστα σου και ποστάρισε την εδώ για να σου πούμε.
Κάθε αρχή και δύσκολη. Καλό κουράγιο. Θα αποζημειωθείς μετά :109:
darthmoul μια ερωτηση
(οτι και προγραμμα εμαιλ και να χρησιμοποιησα και σε παραθυρα και πιγκουινο
αν εχεις πολλους λογαργιασμους εμαιλ π.χ. 7
τοτε η θα τραβας ενα ενα τον λογαρισμο η και αν τους τραβας ολους
υπαρχει μπερδεμα οταν στελνεις στο να διαλεξεις απο πιο λογαρισμο θα φυγει
υπαρχει προγραμμα που χρεισημοποιει τον τροπο του ουτλοοκ στο linux?
δηλαδη παταω new mail kai sto from διαλεγω απο ποιο λογαριασμο θα φυγει)
sorry cmos
backgroundman
22-11-2004, 02:42
darthmoul μια ερωτηση
(οτι και προγραμμα εμαιλ και να χρησιμοποιησα και σε παραθυρα και πιγκουινο
αν εχεις πολλους λογαργιασμους εμαιλ π.χ. 7
τοτε η θα τραβας ενα ενα τον λογαρισμο η και αν τους τραβας ολους
υπαρχει μπερδεμα οταν στελνεις στο να διαλεξεις απο πιο λογαρισμο θα φυγει
υπαρχει προγραμμα που χρεισημοποιει τον τροπο του ουτλοοκ στο linux?
δηλαδη παταω new mail kai sto from διαλεγω απο ποιο λογαριασμο θα φυγει)
sorry cmos
Στο Mozilla ThunderBird που χρησιμοποιώ, γίνεται αυτό που λες. Και εγώ έχω αρκετά email και τα διαχειρίζομαι όλα μαζί. Στέλνεις απο όποιον λογαριασμό θέλεις αλλα έχεις default mail server ένα απο όλους.
Νομίζω υπάρχει το ThunderBird και για Linux.
DarthMoul
22-11-2004, 09:31
Στο Mozilla ThunderBird που χρησιμοποιώ, γίνεται αυτό που λες. Και εγώ έχω αρκετά email και τα διαχειρίζομαι όλα μαζί. Στέλνεις απο όποιον λογαριασμό θέλεις αλλα έχεις default mail server ένα απο όλους.
Νομίζω υπάρχει το ThunderBird και για Linux.Υπάρχει Thunderbird για Linux και όντως έτσι δουλεύει. Οι SMTP servers των ISP δεν δέχονται mail προς αποστολή από IP που δεν ανήκει στο domain τους. Αν το δεχτούν θα θεωρηθούν open relays και θα τους συμπεριλάβουν μέσα στα SPAM φίλτρα οπότε την πάτησαν. Πάντως υπάρχει κλώνος του Outlook για το Linux που ονομάζεται Evolution και τo φτιάχνει η Novell. Είναι opensource και το κατεβάζεις από εδώ: http://www.novell.com/products/evolution/index.html?sourceidint=productscatmenu_evolution
Υπάρχει Thunderbird για Linux και όντως έτσι δουλεύει. Οι SMTP servers των ISP δεν δέχονται mail προς αποστολή από IP που δεν ανήκει στο domain τους. Αν το δεχτούν θα θεωρηθούν open relays και θα τους συμπεριλάβουν μέσα στα SPAM φίλτρα οπότε την πάτησαν. Πάντως υπάρχει κλώνος του Outlook για το Linux που ονομάζεται Evolution και τo φτιάχνει η Novell. Είναι opensource και το κατεβάζεις από εδώ: http://www.novell.com/products/evolution/index.html?sourceidint=productscatmenu_evolution
ευχαριστω το κατεβαζω τωρα να το δοκιμασω!!!
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.