View Full Version : Μοζίλλας και αποθήκευση σελίδων "εν κινήσει"
schumifer
23-11-2004, 00:27
Γνωρίζει κανείς πώς μπορώ να κάνω το μοζιλλάκο να αποθηκεύει όσες σελίδες βλέπω για να μπορώ να τις έχω διαθέσιμες και εκτός διαδικτύου?Κι φυσικά να ανανεώνονται όταν αλλάζουν.Οι ως τώρα λίγες προσπάθειες απέβησαν άκαρπες.
Χρησιμοποιώ τη σουίτα μοζιλλα 1.8α3 :102:
Εννοείς το αντίστοιχο των αγαπημένων του ie?
schumifer
23-11-2004, 00:46
Όχι ,εννοώ να αποθηκεύει πλήρεις τις σελίδες που βλέπω online για να μπορώ να τις βλέπω και offline. Σερφάρω για παράδειγμα το e-shop 20 σελίδες .Γιατί -αν γίνεται - να μην μπορώ να τις δω 3 ώρες μετά χωρίς να μπω πάλι νετ?
Όταν το είχα δοκιμάσει μόνο με το never στο cache settings το είχα καταφέρει αλλά φυσικά τότε δεν είχα δυνατότητα να δω την ανανεωμένη σελίδα όταν έμπαινα κανονικά!
kagelar34
23-11-2004, 02:00
Η λύση είναι web copier pro και αν βρεις και το φαρμακάκι για να δουλεύεις πάνω από 15 μέρες μου λες και εμένα.
Πάντως είναι κορυφαίο
princess
23-11-2004, 02:03
νομιζω οτι απο την επιλογη manage bookmarks μπορεις να ορισεις καθε ποτε θα ανανεωνεται....
Όχι ,εννοώ να αποθηκεύει πλήρεις τις σελίδες που βλέπω online για να μπορώ να τις βλέπω και offline. Σερφάρω για παράδειγμα το e-shop 20 σελίδες .Γιατί -αν γίνεται - να μην μπορώ να τις δω 3 ώρες μετά χωρίς να μπω πάλι νετ?
Όταν το είχα δοκιμάσει μόνο με το never στο cache settings το είχα καταφέρει αλλά φυσικά τότε δεν είχα δυνατότητα να δω την ανανεωμένη σελίδα όταν έμπαινα κανονικά!
Ακόμα και αν επιλέξεις File --> Work Offline ???
schumifer
23-11-2004, 03:21
Ναι ρε απότσι ακόμη κκι έτσι.Κάποιες φορές μου βγάζει μερικές σελίδες κάποιες όχι.Συνήθως όχι.Κι εχω βάλει και 500 μέγα κασέ
"teleport pro" αλλα προσοχη την εκδοση 1.28 διοτι η καινουργια στελνει πληροφοριες για τις σελιδες που αποθηκευεις στην εταιρια που εφτιαξε
το προγραμμα
schumifer
24-11-2004, 04:16
Πρέπει να μπορεί και ο μοζίλλας μόνος του.Δεν είναι δυνατόν!!!
Κάτι πρέπει να παίζει με τη ρύθμιση στην cache .Εσείς τι έχετε βάλει -όσοι τον χρησιμοποιείτε?
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.