View Full Version : Αγορα τροφοδοτικου
Εχω σταμπαρει τα εξης τροφοδοτικα:
1.Levicom 550XPE
2.Enermax EG651AX-VH (550W)
3.SilentMaxx proSilence® Fanless Pro 503W
4.Q-tec BigFan silent (καπως ετσι) 500W
Πιο απο ολα μου προτεινετε?(για Overclocking το θελω πιο πολυ)
Τωρα εχω ενα Q-tec 400αρι με 2 fans γιατι αυτο δεν το βλεπω να με βγαζει :(
Rommel.Gr
23-11-2004, 05:08
Enermax :066:
Ειναι καλης ποιοτητας γιαυτο?
fantacid
23-11-2004, 05:37
για overclock μονο το 2!
GoriLLakos
23-11-2004, 14:26
To 2 με κλειστα ματια...τα αλλα ειναι γιααααααα.......ανεμηστηρια να πουμε....:p.....
κοιτα κ κανενα tagan,antec,fortron η ocz βεβαιως βεβαιως.....αλλα το οψζ δεν διαφερει σε τιποτααπο το tagan...ειναι ακριβως το ιδιο(κατασκευη,υλικα,ποιοτητα) απλα εχει κ τα ρυθμιστικα πανω του....
Φίλε αν θές σταθερότητα στις τάσεις σε full load, τότε το Enermax (2)!
Απόφυγε τα Q-Tec και δες και τα Tagan, επίσης καλά (και πιο οικονομικά).
Απο αυτα τα 4, το Enermax χωρις δευτερη σκεψη.
Για το τελευταίο ούτε να σου περάσει από το μυαλό σου...
Το 2 δαγκωτό....
PlanetmanR5
23-11-2004, 14:56
κατευθειαν το δευτερο διχως αλλη σκεψη!ENERMAX!!και μην το συζητας για το q-tec!
Kι εγω το δευτερο θα σου προτεινα επισης υπαρχει κι αλλο ενα που εχει δωσει εξετασεις νομιζω το antec truecontrol 550w δες εδω.
http://www.entercom.gr/products/truecontrol.html
leros2004
28-11-2004, 00:05
το 5 tagan 480watt
schumifer
28-11-2004, 04:58
Από την άλλη αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει οπότε QTEC από εμένα. Το 500άρι πήρα και είμαι ευχαριστημένος ως τώρα.Πολύ καλά ρεύματα,και πολύ όμορφο.Ρεύμα δίνω μόνο στον επεξεργαστή αλλά δεν έχει παρουσιάσει πρόβλημα.
Επισης εχω δει στο e-shop ενα Tagan 480W και ενα Enermax στα 470W.Ποιο να προτιμισω?
Rommel.Gr
06-12-2004, 05:22
Και τα δυο ειναι εξισου καλα :023: Το καινουργιο ταγκαν εχει πολλα πραγματακια καινουργια,αλλα και το Enermax εχει διπλη +12 και για o/c ειναι φοβερο.
Εγω παντως λεω να δωσω το ταγκαν και να παρω το καινουργιο ταγκαν!!! :023:
Δλδ εγω που το θελω για o/c να προτιμισω το Enermax?
kagelar34
06-12-2004, 05:58
Ρε μην ακούς κανέναν σε κοροϊδεύουν όλοι εδώ...
πάρε το Q-tec να μείνεις ευχαριστημένος!!!! :072:
:120: :120:
ακού τον δικηγόρο του :096: και θα με θυμηθείς :030: :079:
Rommel.Gr
06-12-2004, 06:46
Αρε :079: που θελεις...
Rommel.Gr
06-12-2004, 06:48
Δλδ εγω που το θελω για o/c να προτιμισω το Enermax?
Φιλε και γω κλοκαρω αλλα η ζυγαρια μου πεφτει προς το ταγκαν τωρα εσυ κανε οτι σε φωτισει ο θεος...
Επειδη εχω Q-tec :072: δεν εχω μεινει ευχαριστιμενος οσον αφορα το overclocking.Got that?
Το enermax ειναι οτι καλυτερο εχω δοκιμασει μεχρι αυτη τη στιγμη. Εξαιρετικα αθορυβο (στα νουμερα ιδιο με tagan- Γι αυτο λεγεται και noisetaker), και δεν ζεστενεται καθολου, ενω το tagan βραζει. Πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης και διπλες 12ρες. Ημουνα εξοργιστικα ατυχος, και μου καηκε. Τωρα βαραω το κεφαλι μου στον τοιχο που δεν περιμενα λιγο, και πηρα την πατατα το coolermaster.
Rommel.Gr
06-12-2004, 18:03
Το enermax ειναι οτι καλυτερο εχω δοκιμασει μεχρι αυτη τη στιγμη. Εξαιρετικα αθορυβο (στα νουμερα ιδιο με tagan- Γι αυτο λεγεται και noisetaker), και δεν ζεστενεται καθολου, ενω το tagan βραζει. Πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης και διπλες 12ρες. Ημουνα εξοργιστικα ατυχος, και μου καηκε. Τωρα βαραω το κεφαλι μου στον τοιχο που δεν περιμενα λιγο, και πηρα την πατατα το coolermaster.
Το δικο μου ταγκαν ειναι χλιαρο παντως και δεν ζεστενετε με τιποτα. :112:
Οταν λες διπλες 12αρες you mean?
Κι εγω παντως πριν το antec το tagan ειχα και δεν ζεσταινοταν καθολου.
kagelar34
06-12-2004, 18:11
Επειδη εχω Q-tec :072: δεν εχω μεινει ευχαριστιμενος οσον αφορα το overclocking.Got that?
μόνο στο overclocking ???
Βασικα ναι.Αλλα σε κανονικες συνθηκες πιστευω οτι το :071: Q-tec ειναι εξισου καλο....
Οντως το tagan480(new) που εβαλα σε ενα pc που εφτιαξα προσφατα για τον ξαδερφο μου...ειναι ταφος...και οχι ζεστο...
Οταν λες διπλες 12αρες you mean?
Το τροφοδοτικο εχει την 12ν+ γραμμη του χωρισμενη στα 2. 16 και 18 αμπερ αντιστοιχα (νομιζω). Η μια δινει στη μητρικη, επεξεργαστη κλπ, και η αλλη σε drives και οτι αλλες μπουρδες φορτωνουμε το πισι μας.
To q-tec ειναι πολυ χαμηλοτερα απο το tagan και το enermax ειναι σιγουρα κλασεις ανωτερο απο τα τροφοδοτικα του κιλου που εχουν μεσα τα περισσοτερα pc.
To 450 που ειχα καποτε δεν ειχε καμια σχεση με το tagan και με το antec αλλα δεν εχει και καμια σχεση στην τιμη.
Δλδ οσο πιο μεγαλη τοσο καλιτερα?
Για το ενερμαξ που αγορασα προσφατα (noisetaker v.2) μπορω να πω μου εχει αφησει εξαιρετικες εντυπωσεις ! Πολυ καλες τασεις + φοβερη ποιοτητα κατασκευης.
Οσο για το tagan εχω ακουσει απο φιλους χρηστες που το εχουν οτι :
1. Ζεσταινεται αρκετα
2, δεν δινει καλες τασεις οταν δεν του δινουμε φορτιο.
Δηλαδη να χτιπισω το Enermax 470W NoiseTaker?
Οποιο και να παρεις δεν θα το μετανιωσεις...και οι δυο ειναι αξιολογες λυσεις...απο θεμα τιμης κυμαινονται και τα δυο στα ιδια επιπεδα........ Εγω θα επερνα ενερμαξ!!!
το tagan που εχω ουτε ζεσταινεται και ειναι αθορυβο σαν νεκρος...δεν ξερω για το enermax...
clochard
06-12-2004, 19:41
οι τιμές των enermax είναι;
αν δεν κανω λαθος στα 130 βγαινουν τελικη και τα δυο....απο γνωστο καταστημα στη στουρναρα
110 το enermax απο e-shop αλλα δεν το εχουν τωρα.
Cerberus
06-12-2004, 20:52
To q-tec ειναι πολυ χαμηλοτερα απο το tagan και το enermax ειναι σιγουρα κλασεις ανωτερο απο τα τροφοδοτικα του κιλου που εχουν μεσα τα περισσοτερα pc.
To 450 που ειχα καποτε δεν ειχε καμια σχεση με το tagan και με το antec αλλα δεν εχει και καμια σχεση στην τιμη.
Το 400 qtec με το οποίο δούλεψα παλιότερα σε ένα σύστημα, ήταν πολύ χειρότερο από άλλα τροφοδοτικά του "κιλού" που είχα. Εμφάνιζε μεγάλη αστάθεια στις τάσεις του και σήκωνε λιγότερα watts. Συνήθως τα qtec είναι απαράδεκτα overrated στην ονοματοδοσία τους καθώς εμφανίζουν την peak power και όχι τη max όπως τα συνήθη τροφοδοτικά.
Cerberus
06-12-2004, 21:04
...και για του λόγου το αληθές
Τωρα απο checkmate μπορω να το παρω,αλλα ειναι λιγο ακριβο
Τελικα το χτιπισα απο checkmate!!
leros2004
07-12-2004, 01:25
Τωρα απο checkmate μπορω να το παρω,αλλα ειναι λιγο ακριβο
Έχει φέρει το eshop καλή τιμή(<100€).
Πάντως αν το enermax είναι στα ίδια επίπεδα θορύβου με το tagan τότε μιλάμε για ισοπαλία..
Sorry δεν σε πρόλαβα.
Απο θόρυβο πως πάει??
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.