View Full Version : Πληροφοριες
lefteris21
21-12-2007, 22:37
Σας παρακαλω επειδη ειμαι καινουριος γινεται να μου πειτε πληροφοριες για το PSP.Παιρνει κανονικα cd;Παιζει ταινιες;Μπορω να κατεβασω απο τον υπολογιστη μου παιχνιδια;Εχει internet;
spiderdim
21-12-2007, 23:11
Σας παρακαλω επειδη ειμαι καινουριος γινεται να μου πειτε πληροφοριες για το PSP.Παιρνει κανονικα cd;Παιζει ταινιες;Μπορω να κατεβασω απο τον υπολογιστη μου παιχνιδια;Εχει internet;
1)το psp παιρνει καποια ειδικα δισκακια...
2)ναι παιζει ταινιες αλλα προσωπικα δεν μπορω να δω γιατι η οθονη ειναι μικρη
3)ειναι παρανομο να κατεβαζεις παιχνιδια και εδω μεσα απαγορευεται να μιλαμε για αυτα:001:
4)απο οτι ξερω μπορεις να μπεις στο ιντερνετ...
συνιστω να διαβασεις τους κανονες του pct (http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/faq.php)...
στην αρχη ολοι λιγο πολυ καναμε τετοια λαθη:001:
MadCatMk2
21-12-2007, 23:17
1)το psp παιρνει καποια ειδικα δισκακια...
2)ναι παιζει ταινιες αλλα προσωπικα δεν μπορω να δω γιατι η οθονη ειναι μικρη
3)ειναι παρανομο να κατεβαζεις παιχνιδια και εδω μεσα απαγορευεται να μιλαμε για αυτα:001:
4)απο οτι ξερω μπορεις να μπεις στο ιντερνετ...
συνιστω να διαβασεις τους κανονες του pct (http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/faq.php)...
στην αρχη ολοι λιγο πολυ καναμε τετοια λαθη:001:
1.Τα δισκάκια δεν είναι "ειδικά". Είναι σα μικρά CD - και οι υπολογιστές τα διαβάζουν.
3.Για homebrew μιλάμε spiderdim :033:
spiderdim
21-12-2007, 23:18
1.Τα δισκάκια δεν είναι "ειδικά". Είναι σα μικρά CD - και οι υπολογιστές τα διαβάζουν.
το δισκακι τοy psp απο ποτε το διαβαζει ο υπολογιστης?
και εδω μεσα απο οτι ξερω δεν μιλαμε για κατεβασμα παιχνιδιων
edit
18313
thanos21unoDK
21-12-2007, 23:36
απο οτι ξερω και μου εχουν πει σε ενα μαγαζι που ειχα ρωτησει μου ειπαν οτι πρεπει να εχεις ειδικο αλλα και παλι μου ειπαν ειναι πολυ δυσκολο να βρεθει....
lefteris21
22-12-2007, 00:08
Και πως βλεπω ταινιες αφου ειναι ειδικα τα δισκακια;Μπορεις να περασεις στην μνημη του psp τραγουδια και ταινιες;
spiderdim
22-12-2007, 00:10
Και πως βλεπω ταινιες αφου ειναι ειδικα τα δισκακια;Μπορεις να περασεις στην μνημη του psp τραγουδια και ταινιες;
ναι τα παιρνας στην μνημη...τα τραγουδια:001:
thanos21unoDK
22-12-2007, 01:27
αλλα αν θυμαμε καλα ειχα δει και ενα μουσικο cd για το psp με καμια 40αρα τραγουδια σε μαγαζι με παιχνιδομηχανες.
Επίσης μπορείς να περνάς τις εικόνες σου μέσα στην καρτα μνήμης.
Και με αυτό το πραγματάκι
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=12&category=69977172&product=971561
μπορείς και να το κανείς φωτογραφική μηχανή.
Στο psp μπορείς κανονικά να βλέπεις τις ταινίες που έχεις αυθεντικές αρκεί να τις μετατρέψεις σε φορμάτ που υποστηρίζει το psp, με ένα πρόγραμμα μετατροπής όπως το xilisoft (http://www.xilisoft.com/). Μετά τις περνάς στην κάρτα μνήμης που καλό είναι να είναι αρκετά μεγάλη (2GB) και όσο γίνεται πιο γρήγορη.
Εγώ βλέπω ταινίες κανονικά, στα ταξίδια που κάνω. Η οθόνη είναι ικανοποιητικά μεγάλη, πολύ ευκρινής και πολύ φωτεινή.
Στην μνήμη παίρνει και τραγούδια και εικόνες αρκεί να τα τοποθετήσεις στους κατάλληλους φακέλους που υποδεικνύονται στο manual του PSP.
Εvo8-By-m-diox
22-12-2007, 19:25
Τα δισκάκια λέγονται umd και υπάρχουν ταινίες σε umd δισκάκι σε διαφορα video club (όχι τις γειτονιάς)αλλα seven k.l.p....Για να τα διαβάσει το pc τα umd σαφώς και πρέπει να τα βγάλεις από την "θουκή"που περιβάλλονται..Και όπως είπε και ο "σπιδερδιμ" δεν γίνετε να δεις ταινίες στο psp...Ειδικά άμα ίσια movie lover άστα να πάνε...
spiderdim
22-12-2007, 22:05
ρε παιδια μισο γιατι μου πεφτουν τα μαλλια....
το umd δισκακι μπορει να το διαβασει το pc?
ειλικρινα νιωθω πολυ χαζος αν γινεται γιατι το εχω 4 μηνες και δεν το κοιταξα ποτε...
EDIT
το δισκακι το κοιταω τοση ωρα....
αλλα δεν νομιζω να βγαινει το πλαστικο που εχει το umd γυρω του....
δεν κοιμαμαι αν δεν παρω απαντηση παιδες....:033:
Εvo8-By-m-diox
23-12-2007, 00:46
Δημητρό τι να σου πω πρώτη φορα το άκουσα και εγώ και απλά σκέφτηκα ότι άμα βγει κάπως το πλαστικό γύρο γύρο τότε μπορεί να μπει στο drive και ΊΣΩΣ το διαβάσει το pc...Εκτος άμα έχει βγει umd reader που να προσαρμόζεται σε pc...Δεν έχω απλά υπόθεση έκανα με τα λεγόμενα του MadCat...Λογικό δεν μου ακούγεται αλλα ok...Άμα βγαίνει το πλαστικό γύρο γύρο και μένει μονο το cd μου φαίνεται όχι pl πιθανό αλλα εφικτό...
thanos21unoDK
23-12-2007, 01:37
εγω απο οσο ξερω δεν γινετε να το διαβασει το pc το δισκακι αυτο εκτος αν αφερεσεις το πλαστικο αλλα και παλι θα ειναι αχρηστο το δισκακι.
Εvo8-By-m-diox
23-12-2007, 01:42
εγω απο οσο ξερω δεν γινετε να το διαβασει το pc το δισκακι αυτο εκτος αν αφερεσεις το πλαστικο αλλα και παλι θα ειναι αχρηστο το δισκακι.
Μην εισαι σίγουρος μπόρει και πάλι να μη το διαβάσει...
thanos21unoDK
23-12-2007, 12:14
ναι οκ το ποιο σιγουρο ειναι αυτο να μην το διαβασει.
spiderdim
23-12-2007, 14:00
ασκοπη συζητηση κανουμε παιδες.
αν ειναι να χαλασω ενα umd δισκακι των 40€ για να δω αν το διαβαζει το pc τοτε ας μεινω με την απορια...
γιατι και να το διαβαζει (που δεν νομιζω) το δισκακι παει για πεταμα
ειναι απολυτος νομιμο ομως να κανεις back up τα δισκακια που εχεις αγορασει στην καρτα μνημης σου...
γενικα το psp θελει πολυ ψαξιμο...
MadCatMk2
23-12-2007, 16:27
ασκοπη συζητηση κανουμε παιδες.
αν ειναι να χαλασω ενα umd δισκακι των 40¤ για να δω αν το διαβαζει το pc τοτε ας μεινω με την απορια...
γιατι και να το διαβαζει (που δεν νομιζω) το δισκακι παει για πεταμα
ειναι απολυτος νομιμο ομως να κανεις back up τα δισκακια που εχεις αγορασει στην καρτα μνημης σου...
γενικα το psp θελει πολυ ψαξιμο...
Να το χαλάσεις; Από πότε χαλάνε έτσι;
spiderdim
23-12-2007, 16:30
umd δισκακι εχεις????
εχεις δει ποτε?
για περιεγραψε σε εμας που δεν γνωριζουμε πως ανοιγει το πλαστικο που προστατευει το umd
thanos21unoDK
23-12-2007, 16:34
απο τη στιγμη που ανοιγει το umd δισκακι μετα ειναι για πεταμα γιατι δεν μπορει να κλεισει το προστατευτικο..
DevilCry
23-12-2007, 16:46
Xmm...Πρώτη φορά το ακούω αυτό.Κάνα Link παίζει, για αυτό που λές?
Και επίσεις πές μου ένα λόγο για να το κάνεις αυτό.
thanos21unoDK
23-12-2007, 16:52
ποιος θα πειραματιστή με ενα umd δισκακι να το ανοιξει και να χασει 40Ε?εστω και να ανοιγει θα πρεπει να εχεις ειδικο μηχανημα για να το κλεισεις μετα και στο εμποριο απο οσο ξερω δεν κυκλοφορεί ακομα κατι τετοιο εκτως αν κανω λαθος...
spiderdim
23-12-2007, 17:20
λοιπον για κοιταξτε...
το ανοιξα (δηλαδη το χαλασα)....
18331
προσπαθησα να το βαλω στο driver του Pc μου το umd αλλα δεν μπορουσα γιατι ειναι πιο μικρο απο την τρυπα που εχει το οπτικο του pc μου που λεει ο λογος....
18333
τωρα αγαπητε madcat μπορει ο καθενας να παρει ενα τετοιο
18332
ή μια logo και να το κολλησει ξανα....
μην ακουω χαζομαρες οτι το UMD ειναι κανονινο cd κτλ....
υπαρχουν προγραμματα που μπορεις να παιξεις τα παιχνιδια του psp στον υπολογιστη απλα συνδεοντας τα με ενα usb καλωδιο
Να το χαλάσεις; Από πότε χαλάνε έτσι;
απο οτι καταλαβαινω εισαι απολυτος σιγουρος για αυτα που λες....
αποδειξεις αγαπητε....
μην ποσταρουμε για να ποσταρουμε:001:
MadCatMk2
23-12-2007, 17:35
Προσωπικά έχω δει άτομο να το βγάζει και να το ξανακλείνει.
Τη "μαγική συνταγή" δε την ξέρω να σου πω, δεν έχω PSP.
Συγχαρητήρια για τα λεφτά που πέταξες πάντως. :)
LAGOS-DK
23-12-2007, 17:39
ενα λινκ μπορεις να δωσεις οπως ρωτησε και devilcry?
spiderdim
23-12-2007, 17:40
Προσωπικά έχω δει άτομο να το βγάζει και να το ξανακλείνει.
Τη "μαγική συνταγή" δε την ξέρω να σου πω, δεν έχω PSP.
το umd αυτο που χαλασα ηταν αχρηστο....(σκαρτο πως το λενε.... )το driver του psp ηταν το οποιο μου ειναι αχρηστο
τι νομιζεις χαζος ειναι να χαλασω κατι που αγορασα...
και για αλλη μια φορα φορα...
οταν λεμε κατι να ειμαστε σιγουροι για αυτο και μην στηριζομαστε στο <<μου το ειπε ενας φιλος που του το ειπε ο μπατζανακης κτλ...>>
ενα λινκ μπορεις να δωσεις οπως ρωτησε και devilcry?
δεν υπαρχει....
@εδιτ
να ενημερωσω οτι το umd το κολλλησα και δουλευει μια χαρα αν και δεν το χρειαζομαι πλεον...
εχω καλυτερο firmware απο αυτο που εχει μεσα το demo
thanos21unoDK
23-12-2007, 17:41
ρε συ τι το χαλασες το cd.Πανε τζαμπα τα λεφτα.
LAGOS-DK
23-12-2007, 17:41
δεν υπαρχει....
γι αυτο ρωτησα.:033:
DevilCry
23-12-2007, 17:42
...Τη "μαγική συνταγή" δε την ξέρω να σου πω, δεν έχω PSP.
Καλά θα ήταν τότε, να μην μιλάμε για πράγματα που δεν είμαστε σίγουροι ότι γίνονται.(επίσεις αυτό το umd όπως βλέπω στην photo, είναι το demo umd.)
thanos21unoDK
23-12-2007, 17:44
Ποιος θα χαλουσε μωρε το cd και μετα να ξαναδουλευε?
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.