View Full Version : Χωρισμός MP3
lakrosch
24-11-2004, 16:34
Γνωρίζει κανείς κάποιο πρόγραμμα που μπορεί να χωρίζει ένα αρχείο ΜΡ3 σε περισσότερα αρχεία;
Γίνε περισσότερο σαφης.Να το σπάει σε μικρότερα κομμάτια για μεταφορά ή να το κάνει edit στα σημεία που θες ?
Chrismist
24-11-2004, 16:42
Εγω την κανω αυτη τη δουλεια "Χειροκινητα" με το Soundforge. Γινεται με οποιοδηποτε προγραμμα επεξεργασιας ηχου. Απλα κανεις select το μερος της κυματομορφης που θες να κοψεις και την κανεις copy paste σε νεο αρχειο.
Τωρα για προγραμμα που να κανει αυτοματα αυτο το πραγμα δε ξερω..
Ιδανικότερα για κοψίματα adobe audition η με την παλιά ονομασία του cool edit
Μπορείς να το κάνεις και με το mixmeister.
lakrosch
24-11-2004, 16:52
Φίλε Greek εννοώ ότι θέλω να χωρίζω πχ ένα ενιαίο ΜΡ3 μιας συναυλίας στα σημεία όπου αλλάζουν τα τραγούδια.
υπαρχει ενα που λεγετε MP3cutter νομιζω
Chrismist
24-11-2004, 17:14
Φίλε Greek εννοώ ότι θέλω να χωρίζω πχ ένα ενιαίο ΜΡ3 μιας συναυλίας στα σημεία όπου αλλάζουν τα τραγούδια.
Μπορεις να το κανεις ευκολα με το soundforge ή με οποιοδηποτε καλο προγραμμα επεξεργασιας ηχου. Λεω καλο γιατι θα ηταν καλυτερα να μπει και ενα fade in/out εκει που τελειωνουν η αρχιζουν τα τραγουδια αλλα αυτο ειναι δικη σου επιλογη.
Παντως ειναι η διαδικασια που σου περιεγραψα.. select, copy, paste σε νεο αρχειο.
Όπως είπα , και το mixmeister κάνει αυτήν την δουλειά και έχω την εντύπωση ότι είναι πιο ευκολο να εξοικιωθεις στην χρήση του από το soundforge το οποίο έχει άπειρες ρυθμίσεις.
φοβερο και τρομερο freeware προγραμματακι για αυτη ακριβως την δουλεια
http://www.uni-frankfurt.de/~pesch/
Πολύ καλό είναι και το GoldWave (http://www.hitsquad.com/smm/programs/GoldWave/) αλλά είναι shareware.
kallileo
25-11-2004, 23:48
Cool Edit για τα κανεις ολα.......
tsompanos
26-11-2004, 00:48
μια γνώμη και απο μένα audiograbber. παλιό αλλα αν θυμάμε καλα την έκανε την δουλεια που θες. Αν θυμάμε λάθος sorry.
To audiograbber ριπάρει και παράγει Mp3 δεν μπορέι να κάνει αυτή τη δουλειά
εγω χρησιμοποιω τον Acoustica MP3 player πολυ καλος και ευκολος
Hemispasm
28-11-2004, 00:30
Μπορεις να το κανεις ακομα και με το Νερο Wave Editor
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.