PDA

View Full Version : Windows Server 2003 – Πρόβλημα…

Orthodox
24-07-2004, 14:58
Τα φώτα σας παίδες….

Κάνοντας την εγκατάσταση και αφού τελειώσει ο οδηγός δεν μου φορτώνει την επιφάνεια εργασίας. Αφού μπω με τα χίλια ζόρια* εγκαθιστώ τα drivers και δημιουργώ ένα λογαριασμό χρήστη. Κάνοντας όμως επανεκκίνηση έχω πάλι τα ίδια.

Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μου ξεφεύγει ή υπάρχει πρόβλημα ασυμβατότητας με κάποιο υλικό, γιατί απ’ ότι ξέρω τα 2003 δεν τα πάνε και τόσο καλά με τα drivers.

*Για να μπω πρέπει να τερματίσω το “svchost.exe”, το οποίο τρέχει πολλά και διάφορα προγράμματα με αποτέλεσμα να προκαλεί τον τερματισμό της υπηρεσίας Remote Procedure Call (RPC) και εν συνεχεία τον τερματισμό του υπολογιστή που το αποτρέπω με το “shutdown –a” και αν είμαι τυχερός μετά από 2-3 λεπτά φορτώνει κανονικά την επιφάνεια εργασίας.:026:

Στο event viewer μου βγάζει συνεχόμενα σφάλματα στο atapi (The device, \Device\Ide\IdePort1, did not respond within the timeout period.):091:

Για πείτε καμιά γνώμη μπας και γίνει τίποτα…

duncan
24-07-2004, 17:37
εφοσον το λεει κ το event viewer δοκιμασε να βγαλεισ ενα ενα τα σιντι η αλλες συσκευες κ δοκιμασε το ετσι
εμενα επειδη ειχε χαλασει ενα σιντι (καμμενο) δεν ξεκιναγε καν χωρις μπλε οθωνη τπτ μονο κολλημα

Orthodox
24-07-2004, 19:58
Ok θα το δοκιμάσω και αυτό να δω. Τώρα είδα και το event viewer στα XP και βλέπω το ίδιο λάθος αλλά δεν μου πέταξε ποτέ σφάλμα και όλα τα οπτικά δείχνουν να λειτουργούν σωστά….

Orthodox
27-07-2004, 00:13
Καμιά φορά η λύση είναι τόσο απλή και ψάχνουμε αλλού κι αλλού…
Thanks Duncan, τελικά έφταιγε το CD-R μου και αφού το αποσύνδεσα και μπουτάρισα όλα καλώς…