View Full Version : Windows 2003 Server install πρόβλημα
Γειά χαρά,
πήγα να βάλω τα 2003 Enterprise και διαπίστωσα ότι δεν έχει επιλογή format του σκληρού κατα την διάρκεια του install.Μόνο delete partition έχει.Το αποτέλεσμα;να τα περάσει πάνω απο τα XP και να αναγκαστώ να ξαναπεράσω τα XP απ'την αρχή.Υπάρχει δυνατότητα με boot disk να κάνω format το c: σε NTFS ωστε μετά να περάσω τα 2003 καθαρά;
couveland
24-11-2004, 20:44
Περίεργο μου φαίνεται. Δε θυμάμαι να είχα τέτοιο πρόβλημα όταν τα πέρασα. Εάν δε σε πειράζει να φορμάρεις όλο το δίσκο, κάνε το delete που λέει. Μετά θα σου βγάλει επιλογή για create partition και θα το κάνει και format.
Το θέμα είναι ότι έχω 3 partition.To C με 10GB ,το D με 20GB και το E με 30GB.Αν του πώ σβήσε το C και ξαναδημιούργησε το θα το ονομάσει C ή θα δώσει στα άλλα όνομα C,D και αυτό θα το ονομάσει E;Ελπίζω να καταλάβατε!
billpeppas
25-11-2004, 00:01
Έκανες Boot από το CD?
Γιατί αν το κάνεις μέσα από τα Windows XP το Setup Initialization , φυσικά δεν θα μπορείς να κάνεις Format.
Orthodox
25-11-2004, 00:35
Και μένα μου φαίνεται παράξενο (αν το τρέχεις από CD). Αν δεν βρεις άλλο τρόπο εναλλακτικά μπορείς να βάλεις το CD των XP και κάνε format το C, μόλις τελειώσει ακύρωσε την εγκατάσταση και βάλε το CD των Server…
Ή τρέξε το Repair και κάνε format….
couveland
25-11-2004, 02:04
Το θέμα είναι ότι έχω 3 partition.To C με 10GB ,το D με 20GB και το E με 30GB.Αν του πώ σβήσε το C και ξαναδημιούργησε το θα το ονομάσει C ή θα δώσει στα άλλα όνομα C,D και αυτό θα το ονομάσει E;Ελπίζω να καταλάβατε!
Δε θα έχεις πρόβλημα. Τα drives δεν έχουν ορισμένα επάνω τους τα γράμματα. Πάντα C είναι αυτό από το οποίο μπουτάρεις. Τα άλλα D και E θα τα βλέπεις όπως και τώρα. Εάν πάλι δε σου αρέσουν τα φτιάχνεις αργότερα από το disk management.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.