View Full Version : δεν φορτωνει!!!
fsbmaniac
08-01-2008, 04:34
ρε παιδια χωρισα τον raptor μου εβαλα τα χρ εκανα και δευτερο κομματι σε χτ3 αλλα και 600Mb swap partition βαζω το cd με βαζει στο λαιβ και παταω να κανει install....κανω ΜΗ αυτοματο χωρισμα δικσων και επιλεγω σταν ρουτ(/) το κομματι που ηταν χτ3 και swap αναγνωρισε αυτοματα το αναλογο κομματι δισκου. κανει την εγκατασταση...λεει να βγαλω το δισκακι απο τον οδηγο..το κανω κανω επανεκινηση..αλλα μαπινει στα xp κατευθειαν!!!!!!!!!!!
Τι εκανα λαθος ? μηπως επρεπε αντι για root να το βαλω ''boot''? τι πατατα εκανα ..?
Μπα ενταξει ειναι το /(root). Και εγω προσωπικα μια ζωη το οριζω στο ext3 partition μου. Αλλα μου φαινεται οτι ο installer δεν εβαλε τον grub η τον εβαλε σε λαθος μερος. Δεν θυμαμαι τωρα το ubuntu αλλα θυμασαι τι ελεγε οταν πηγαινε να βαλει τον grub? Τι επιλογες σου ειχε
fsbmaniac
09-01-2008, 02:24
παιζει να το εβαλε σε εναν αλλο σκληρο που ειχα πανω....δεν εξειγηται αλλιως
χαζομηχανηματα ... ξανα εκανα τα κομματια πανω στο δισκο παω παλι για εγκατασταση με εναν μονο δισκο πανω στο συστημα
προφανως εχεις κανει λαθος καπου στο grub install και αν ισχυει αυτο που λες οτι ειχες και αλλο δισκο πανω μπορει να εκανες καταλαθος εκει το install του grub
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.