PDA

View Full Version : Command & Conquer: Red Alert 3

NGF
17-02-2008, 13:25
Σήμερα είδα αυτό http://www.ea.com/redalert/main.jsp
Θα πέσει τρελό κάψιμο όταν βγει η είναι ιδέα μου ???

s.ghost
17-02-2008, 14:53
που το βρηκες ρε θηριο?Και πως σου ηρθε να κοιταξεις δηλ? Ενα πραγμα θα σου πω ακομα παιζω RA2!Ειναι το μοναδικο παιχνιδι της παλε ποτε φοβερης Εταιριας Westwood που ειχε κανει και θα κανει ακομα επιτυχια!Εχω πραγματικο κολλημα μ'αυτο!Χαμος τι να πρωτοθυμηθω?Τα kirovs ,τους desolators,τα ρωσικα flak cannons,με τον χαρακτηριστικο (βαρυ,ρωσικο)ηχο, να βαρανε ανελεητα τους Allies!Τανκς μονο ενα Apocalypse με ενσωματωμενα αντιαεροπορικα για να χτυπανε τους ιπταμενους.Ασε σου λεω κολλημα.Καιρος ηταν αφου αγοραστηκε απο την ΕΑ να κανουν ενα σουπερ come back!!!
ps: Οταν πρωτοεπιασα πσ για πρωτη φορα επαιξα και διαφορα παιχνιδια αλλα κολλημα σαν αυτο με τπτ.Τοτε ηταν το RA1 με τα σκουληκια. Και ενα αλλο επαιζα αλλα τωρα το εχω χασει ,τρεις ομαδες: Αtreides,XXXX(καποιοι κοκκινοι),ΥΥΥΥ(καποιοι πρασινοι) αλλο κολλημα και εκεινο!!Εχει γινει και ταινια αλλα υπαρχει και βιβλιο,δεν θυμαμαι πως λεγονται!

NGF
17-02-2008, 15:09
Έψαχνα για mods για το cnc generals και λέω δεν κάνω κάνα search μήπως ετοιμάζεται να βγει ra3. Και έτσι το βρήκα. Ανακοινώθηκε απο την ea πριν 3 μέρες. Και εμένα μου άρεσε πολύ το ra (έχω παίξει το 2). Και βρήκα και ένα mod που αλλάζει όλο το generals και το κάνει red alert. Θα το δοκιμάσω αργότερα. Αν δουλεύει καλά και όντως κάνει ότι λέει τότε έχουμε ένα ωραίο red alert 2 με τη μηχανή γραφικών του generals (sage αν δεν κάνω λάθος)

MadCatMk2
17-02-2008, 17:02
Εμένα μου ήρθε το newsletter προχθές...
Ένα έχω να πω:

http://screenshots.filesnetwork.com/27/others/ra2sovietlogo.jpg
(Καμμία σχέση με το ΚΚΕ τώρα :P)

Και tesla guns.. και Mind control... Πάει, θα το παρατήσω το σχολείο..

NGF
17-02-2008, 17:19
Έτσι μου φαίνεται και εμένα. Δεν ξέρω καθόλου πότε θα βγει. Έτσι και βγει μέσα στο χρόνο πάνε οι πανελλήνιες.

thanos21unoDK
17-02-2008, 18:50
πρεπει να ειναι αρκετα καλο..

MadCatMk2
17-02-2008, 19:50
Έτσι μου φαίνεται και εμένα. Δεν ξέρω καθόλου πότε θα βγει. Έτσι και βγει μέσα στο χρόνο πάνε οι πανελλήνιες.

Τέλος καλοκαιριού νομίζω.. γιατί μέχρι τότε ισχύει κάτι περι beta testing Που διάβασα..

Στο WestWood Remembered έχει και ωραίες φωτογραφίες.. τα σάλια μου τρέχουν... ο-ο

dr bill
18-02-2008, 01:58
Εγω παλι δεν πιστευω οτι θα πιασει το feeling των παλιων C&C (εποχης westwood). Απλα η ΕΑ ξερει οτι οι φανς περιμενουν 7 χρονια την συνεχεια οποτε και θα πουλησει τρελα.

@ s.ghost Μιλας για το Dune ειτε για το κλασικο ειτε για το 2000. Atreides, Harkonens και Ordos. Axxx καημενη Westwood τι σου εμελλε να παθεις....

s.ghost
18-02-2008, 14:31
Εγω παλι δεν πιστευω οτι θα πιασει το feeling των παλιων C&C (εποχης westwood). Απλα η ΕΑ ξερει οτι οι φανς περιμενουν 7 χρονια την συνεχεια οποτε και θα πουλησει τρελα.

@ s.ghost Μιλας για το Dune ειτε για το κλασικο ειτε για το 2000. Atreides, Harkonens και Ordos. Axxx καημενη Westwood τι σου εμελλε να παθεις....

Α ναι μπραβο!!!!:040: :040: :040: :023: :023: :023: :023: :023:
WestWood Remembered?? λινκιο εχεις?

Εvo8-By-m-diox
18-02-2008, 16:19
Και εμενα με βλέπω να καίγομαι...Είχα Τρελα με το 2 και ειδικά με το CCG και με το CCG zero Hour...Αλλα το καινούργιο το diberium k.l.p ΤΡΑΓΙΚΌ.....Αλλα πραγματικά αυτό το παιχνίδι το περιμενα...Γιατί να μην πιάσει??Δεν έπιασε το age of empires????Το Red Alert έχει πολλούς fans

NGF
19-02-2008, 21:02
Και τα generals είναι πολύ καλά και γίνονται ακόμα καλύτερα με διάφορα mods αλλα το red alert ειναι red alert και πίστευω ότι με το 3 θα πέσει πολύ κάψιμο ανά τον κόσμο. Είδα μια εικόνα και ανυπομονώ να το δω και από κοντά. Λίγες πληροφορίες εδώ http://www.cosmo.gr/SciTech/World/188084.html

Εvo8-By-m-diox
20-02-2008, 00:04
Ρε φιλε θες να αρρωστήσουμε??Μονο την εικόνα που είδα τρελάθηκα....Το θέμα είναι το παλιό pc μου...Δεν θα το σηκώνει μάλλον με 6600 GT και 2.8 και 1GB ram δεν νομίζω....Και θα τελειώσω το school και μετά θα πάρω άλλο...Λίγους μήνες ακόμα..Ποτε βγαίνει τέλος καλοκαιριού?

NGF
20-02-2008, 00:14
Σύμφωνα με τον Madcat μάλλον ναι τέλος καλοκαιριού. Και εγώ νέο pc θα χρειαστώ αλλά δεν βλέπω να το έχω μέχρι τότε οπότε θα τη βγάζω σε κάνα net cafe

cv01302
20-02-2008, 12:16
Και ενα αλλο επαιζα αλλα τωρα το εχω χασει ,τρεις ομαδες: Αtreides,XXXX(καποιοι κοκκινοι),ΥΥΥΥ(καποιοι πρασινοι) αλλο κολλημα και εκεινο!!Εχει γινει και ταινια αλλα υπαρχει και βιβλιο,δεν θυμαμαι πως λεγονται!

Dune :)

viper
20-02-2008, 16:36
Command & Conquer του 1995 και multiplayer με dial up!!
Τι να λέμε τώρα!!
Και να κανονίζω και με κανένα φιλαράκι για κανένα φιλικό και να κάνουμε συμφωνία, ποιος θα καλέσει ποιον για να φάει τη χρέωση του τηλεφώνου!! :)

Εvo8-By-m-diox
20-02-2008, 16:39
Command & Conquer του 1995 και multiplayer με dial up!!
Τι να λέμε τώρα!!
Και να κανονίζω και με κανένα φιλαράκι για κανένα φιλικό και να κάνουμε συμφωνία, ποιος θα καλέσει ποιον για να φάει τη χρέωση του τηλεφώνου!! :)
ax0ax0a0x Καλο περιττό εγώ να πω ότι τότε ήμουν 5 χρόνο και δεν ήξερα ούτε καν τη ήταν..:D

sonic
20-02-2008, 18:06
Dune \,,/ FTW

viper
06-02-2009, 18:00
Ρε παίδες βγήκε το παιχνίδι και κανείς δεν το παίζει??
Εγώ βασικά έχω κάτι απορίες.
Βλέπω διάφορες εκδόσεις και έχω μπερδέψει τα μπούτια μου.
Το ένα λέγεται:
-Kane's Wrath

Το άλλο:
-Tiberium Wars

Βρήκα και ένα που όταν ξεκινάει έχει ως Στρατηγό τον μονόφθαλμο ρώσο από το LOST μαζί με τον άλλο που έπαιζε στο Prison Break τον μαλλιά ως τρελό επιστήμονα και όλοι μαζί πάνε στο παρελθόν και δολοφονούνε τον Αϊνστάϊν.
Αυτό παλι ποια έκδοση είναι???

Greek
06-02-2009, 18:30
Άλλο το CnC και αλλο το Red Alert 3.... Στο πρώτο έχει απλά ενα επιπλέον ADD on....

viper
10-02-2009, 12:25
Άλλο το CnC και αλλο το Red Alert 3.... Στο πρώτο έχει απλά ενα επιπλέον ADD on....

Καλούτσικο το Red Alert τελικά αν και δε με τρελαίνει όπως τα πρώτα..
Πάντως πανάλαφρο και πολύ γρήγορο load.
Και τα γραφικά αρκετά καλά.

Greek
10-02-2009, 13:40
Τα πρώτα είναι αυτά που κάνουν πάντα εντύπωση.... Τα μετέπειτα είναισ χεδόν πάντα αντιγραφές. Το RA παντα το επαιζα σε skirmish και 2-3 φορες που έπαιξα το 3 με εσκισαν .... Καλό φαίνεται πάντως.