View Full Version : The Rapidshare script
Μιας και ξαναγύρισα καταχαρούμενος στο linux σήμερα ξέθαψα ενα script που έιχα βρεί εδώ (http://adslgr.com/forum/showpost.php?p=866577&postcount=17) για download απο το rapidshare.
Λοιπόν,
Ανοιγουμε ενα κειμενογράφο και βάζουμε το παρακάτω :
#!/bin/bash
for i in $(cat down.txt); do
wget -nc --user=tologinsas --password=topasswordsas "$i"
done
Μετά το σώνουμε σε ένα φάκελο (εγώ το έσωσα με το ονομα rapid) και φτιάχνουμε επίσης ενα .txt ονομαζόμενο down.(down.txt δηλαδη)
πατάμε F4 ώστε να πάμε με κονσόλα στην τοποθεσία που βρίσκονται αυτά που δημιουργήσαμε και γινομαστε root.
Κατόπιν δίνουμε
chmod +x ./rapid
Αυτό ήταν !:)
Μετά βάζουμε τα links μας στο down.txt. Σωνουμε και δινουμε ./rapid για να αρχίσει το download.
Αντε και καλά downloads
Chris Kaf
23-02-2008, 09:12
Warning, ακολουθεί μεγάλη πρόταση:
Δε θα ήταν πρακτικό να έσβηνε και τη γραμμή του $i από το down.txt (αφού κατέβαινε) ετσι ώστε σε περίπτωση που το κόβαμε, μετά (next run) να συνέχιζε απο εκεί που το αφήσαμε χωρίς χειροκίνητη διαγραφή των ολοκληρωμένων από το down.txt?
dimitris.M
25-02-2008, 16:44
Warning, ακολουθεί μεγάλη πρόταση:
Δε θα ήταν πρακτικό να έσβηνε και τη γραμμή του $i από το down.txt (αφού κατέβαινε) ετσι ώστε σε περίπτωση που το κόβαμε, μετά (next run) να συνέχιζε απο εκεί που το αφήσαμε χωρίς χειροκίνητη διαγραφή των ολοκληρωμένων από το down.txt?
Σωστό αυτό που λες Chris μόνο που δεν το διατυπώνεις τοσο σωστα και δυσκολεύτικα να το καταλάβω...
Εννοείς οτι εφόσον τελειώσει με το κατέβασμα ενός απο τα αρχεία που ειναι στη λιστα προς κατεβασμα(down.txt) , ταυτοχρονα να το διαγραφει απο τη λίστα(Αφού μόλις κατεβηκε !) Ετσι ώστε την επόμενη φορα που θα τρέξει το script να συνεχίσει με το επόμενο στη λίστα αρχείο?
Πολύ καλο το script!!!
Αν και έχω να κατεβάσω πάρα πολύ καιρό από rapidshare με wget, νομίζω πως θέλει να κατεβάσεις το cookie πρώτα ή κάνω λάθος;
Chris Kaf
09-06-2008, 20:50
Και μιας και έκανα και εγώ premium, διάβασα λίγα tutorials bash και τροποποίησα το script ωστε να κάνει αυτό που είπα (ή προσπάθησα να πώ :D) στο #2
#!/bin/bash
for i in $(cat down.txt); do
wget -nc --user=tologinsas --password=topasswordsas "$i"
grep -v "$i" down.txt > newdown.txt
echo "$i" >> complete.txt
mv -f newdown.txt down.txt
done
Chris Kaf added 2 Minutes and 45 Seconds later...
Φυσικά αν βρείτε λάθος παρακαλώ να το διορθώσετε (ως τώρα σε μενα δουλεύει εντάξει αλλα δεν έχει τελειώσει η λίστα down.txt)
edit: Δε δούλευε το complete.txt, άλλαξα την εντολή σε echo ελπίζοντας να δουλέψει.
edit2: Και πάλι δε δούλευε. Ελπίζω τώρα να δουλέψει (έβαλα >> αντί για >)
Τι γινεται ρε παιδια; Γιατι δεν μου δουλεύει ;
Κατεβαζει κατι ΚΒ και λεει τελος.. ουτε σφάλμα ουτε τιποτα.
Τι παιζει;
Chris εσένα σου παιζει κανονικά;
ΟΥΦ! ΑΜΑΝ !
Τελειωσε το μαρτύριο.
konqi cookie και KGet.
Ολα αψογα :D :D :D :D :D :D :D
Chris Kaf
10-06-2008, 20:32
manolis, κανονικότατα δουλεύει σε μένα. Και δούλεψε και το complete.txt μετά τα 2 >> (και μάλιστα έκανα και login με το alias αντι για το νούμερο που δίνει το rs).
Βρήκα και αυτό: http://jdownloader.org/Index_en.php
Μοιάζει πολύ με το rapget και δουλεύει και με τα premium. Give it a shot
Κget λέμε. Αρκετα! Σήμερα φιλαράκι πραγματικά επαιξε η κεφαλή μου με αυτή την κατάσταση. Τώρα το συστημα πετάει :)
Eσυ αμα δεν αλλαξεις διανομη δεν γινεται δουλεια.
Απο την μια βαριεσαι (και καλα κανεις δηλαδη) το compile και τις αηδιες και απο την άλλη δεν βάζεις ενα debian να στα φτιάξω με ssh.
Chris Kaf
11-06-2008, 12:31
Μετά απο 1 ολόκληρη νύχτα κατεβάσματος, το jdownloader κέρδισε την εκτίμησή μου μιας κ δεν κράσαρε, ούτε γονάτισε το κατεβαστήρι μου, ούτε τίποτα στραβό. Κατέβηκαν τα περισσότερα αρχεία και σταμάτησε όταν τέλειωσε ο σκληρός (&*$(& :D)
Κατέβηκαν τα περισσότερα αρχεία και σταμάτησε όταν τέλειωσε ο σκληρός (&*$(& :D)
:046::046::046::046:αχαχαχαα αυτά ειναι σκηνικά
Και γω εχω βρει την υγεια μου με το cookie και το kget. Βεβαια και το wget παλιοτερα εκανε μια χαρα τη δουλεια του.
How to easilly download RapidShare files in Linux (http://www.my-guides.net/en/content/view/102/1/)
Chris Kaf
14-06-2008, 22:41
Όταν έχουμε όμως μια λίστα του στύλ
rapidshare.com/...../arxeio1.rar.html
rapidshare.com/...../arxeio2.rar.html
rapidshare.com/...../arxeio3.rar.html
τότε το kget σώζει τα .html -_-
Έχετε λύση σε αυτό?
Μάπα το JDownloader τελικά... κατέβασε πολλά corrupted data και δε με βλέπω να το ξαναχρησιμοποιώ
Chris Kaf added 11 Minutes and 13 Seconds later...
Got it: Direct downloads
Στις ρυθμίσεις του rapidshare. Βέβαια τα κατεβάζω με downthemall και όχι με kget αλλά και πάλι βολεύει
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.