PDA

View Full Version : Lost:Via domus η Κοροϊδία!!!!

Painkiller
07-03-2008, 02:48
Παίδια έκανα το τεράστιο Σφάλμα στην ζωή μου ώς Fan της σειράς Lost να αγοράσω το pc game που κυκλοφόρησε.

Κατα την ταπεινή μου γνώμη είναι το πιό ανουσιο και ελλεεινό game που έχω παιξει την τελευταία δεκαετία.

Είναι ένα στοιχειώδες Andventure

Με το στοιχειώδες εννοώ ότι οι διάλογοι και οι γρίφοι που αντιμέτομιζεις έιναι παιδαριοδέις και μετρίουνται στα δάκτυλα του ενός χεριού.

Το παιχνίδι δέν έχει διάρκεια πάνω απο 3 ώρες!!!!!

Τα Γραφικά είναι απλά κάλά αλλά όχι ξεχωριστά κατι που θα μπορούσε να το κάνει ή UBisoft.

Η ελλευθερία της κίνησης είναι στο περιβάλλον είναι μηδενική

Οι χαρακτήρες είναι για κλάματα.

Το μόνο που μπορώ να πώ ότι μου άρεσε, είναι η πληκτρολόγηση των αρθμών στο σύστημα την ώρα που χτυπάει ο συναγερμός.

Τζάμπα τα 30 Ευρώ που έδωσα εδώ κάνει 49ευρώ.

Δέν αξίζει τον κόπο ούτε να το εγκαταστήσετε.:021: :021: :021: :021: :021::087: :087:

Tsif
07-03-2008, 03:04
Γι αυτό ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ games,,,,,,,,,, αν πρώτα δεν δοκιμάσουμε ένα DEMO ή το νοικιάσουμε από ένα dvd-club pcgames-club.

Aυτό κάνω πάντα και έχω σώσει αρκετά χρήματα σε "μούφες" που ίσως είχα αγοράσει ..

Painkiller
07-03-2008, 04:02
Ναι και εγώ έτσι κάνω συνήθως, αλλά είδα σερι τις 3 σεζον του LOST πρίν βγεί το παιχνίδι και απο την πόροση μου ούτε που το σκέφτηκα. Το έκανα προπαραγγελία

Βασικά εμπιστέυτηκα την υπογραφή της UBISOFT. Λέω θα έχει κανα νησάκι με ανεπτυγμένα γραφικά απο Far cry και τα σχετικά.

Που να φανταστώ ότι εν έτη 2008 μπορεί να κυκλοφορήσει τέτοια σαβούρα.?

BoNito
07-03-2008, 07:39
Πραγματικα οταν ειδα Lost παιχνιδι ειμουν σιγουρος οτι θα ειναι μουφα.Εκμεταλλευονται την πορωση απο την ταινια για να πουλησουν το παιχνιδι.

beisnikos_spi
07-03-2008, 12:15
Τραγικό όντως... Έκανα το λάθος να το παίξω και εγώ...

DidicolA
07-03-2008, 12:36
τοσο χαλία ρε παιδια δηλαδη??? ειμαι πολυ περιεργος

Duncan1
07-03-2008, 13:54
Γι αυτό ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ games,,,,,,,,,, αν πρώτα δεν δοκιμάσουμε ένα DEMO ή το νοικιάσουμε από ένα dvd-club pcgames-club.

Aυτό κάνω πάντα και έχω σώσει αρκετά χρήματα σε "μούφες" που ίσως είχα αγοράσει ..

Και εγώ κάνω ακριβώς το ίδιο.Παίζω πρώτα το demo και αν μου αρέσει πάω και το παίρνω.Καλά, το παιχνίδι είναι μουφιά, έκανα το λάθος και το δοκίμασα

slaughterer
07-03-2008, 14:36
Παιδια μπραβο τουλαχιστον να μην χαλασω την ωρα μου να το δω.

KING_OF_O/C
07-03-2008, 14:40
πολύ ωραία σειρά αλλά κανόνας ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΩΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΙΝΙΑ ΜΟΥΦΙΕΣ (με ελάχιστες εξερέσεις)

beisnikos_spi
08-03-2008, 17:13
ΤΑΠ = Ταινίες από παιχνίδια
ΠΑΤ = Παιχνίδια από ταινίες
Και τα 2 είναι νόμος ότι είναι μούφες!

Mooger_Fooger
08-03-2008, 17:39
πριν το dsl ειχα γεμισει το σπιτι μουφες κ εκλεγα τα λεφτα μου μονιμως!! ευτυχως υπαρχει και τα ντεμο

Ξενια
10-03-2008, 12:27
Δεν ειναι ολα τα παιχνιδια-ταινια, ταινια-παιχνιδια '' μουφες''! Εχεις παιξει ''alone in the dark''? Εργο ειδες?

Εvo8-By-m-diox
10-03-2008, 12:37
Δεν ειναι ολα τα παιχνιδια-τενια, τενια-παιχνιδια '' μουφες''! Εχεις παιξει ''alon in the dark''? Εργο ειδες?

Τα περισσότερα όμως έτσι είναι....Διότι δεν μπορούν να τα αποδώσουν τόσο καλά η απλά δεν μπαίνουν στον κόπο γιατί ξέρουν ότι έχουν είδη "κατακτήσει"οπαδούς επομένως θα πουλήσει....

PS:ταινία και Alone...
Φιλικά Evo

Ξενια
10-03-2008, 13:00
πριν το dsl ειχα γεμισει το σπιτι μουφες κ εκλεγα τα λεφτα μου μονιμως!! ευτυχως υπαρχει και τα ντεμο

Τα περισσότερα όμως έτσι είναι....Διότι δεν μπορούν να τα αποδώσουν τόσο καλά η απλά δεν μπαίνουν στον κόπο γιατί ξέρουν ότι έχουν είδη "κατακτήσει"οπαδούς επομένως θα πουλήσει....

PS:ταινία και Alone...
Φιλικά Evo

Να σε ρωτησω κατι αλλο?Μηπως επαιξες tomb raider anniversary?Κολισα σε ενα σιμειο και δεν μπορω να περασω!

Ξενια added 13 Minutes and 56 Seconds later...

Δεν παραξεγω οταν με διορθωνουν! Δεν ειμαι ελληνιδα και τα εμαθα μονη μου.Και ... ουτε αγγλικα ξερω! Ελπηζω ξερεις '' ωσο ζης μαθενεις'' αυτο κανω. Ευχαριστω για διορθωση!

MUL
10-03-2008, 14:24
Δεν ειμαι ελληνιδα και τα εμαθα μονη μου.Και ... ουτε αγγλικα ξερω! Ελπηζω ξερεις '' ωσο ζης μαθενεις'' αυτο κανω. Ευχαριστω για διορθωση!

εδώ (https://addons.mozilla.org/el/firefox/browse/type:3) μπορεις να βρεις λεξικά (αμα χρησιμοποιείς firefox ) ωστε να μην κάνεις λάθη και να μαθαίνεις ευκολότερα (το χρησιμοποιώ και εγώ που δεν μπορεσα να μάθω ποτε αρθρογραφία )

Φιλικά ..
Συγνώμη για το off topic

Εvo8-By-m-diox
10-03-2008, 14:30
Μίλησα με την Ξενια και ok...Απλά κανεις μας δεν ήξερε ότι δεν είναι από εδώ και θεώρησα απαράδεκτο να κάνει τέτοια λάθει....Το θέμα λύθηκε νομίζω....

PS:Ζητώ συγγνώμη για το off topic

Ξενια
10-03-2008, 14:42
Ευχαριστω για βοηθια!!!Τα κατευαζω τωρα!!!

Kostas_GR
06-12-2008, 00:11
Πολυ πολυ πολυ ωραια σειρα αλλα μουφα το παιχνιδι για πεταμα ειναι! Αυτα!